Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Taraftarı Bir Sitede Birleşelim

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Neden tek sitede birleşilecek ki? Şu haliyle bile mesela bu sitenin herkesi kucaklayıcı olduğunu iddaa edebilir miyiz? Sonuçta site kurmak ve yaşatmak çok fazla meşakatli işler değil. Bence dizayn kalitesi olarak belirli bir seviyede olan her site yaşamalı, büyümeli.

Yorum

Benim nereye girip nereye ne yazacağıma benden başkası karar veremeyeceği gibi düşünceme de kimse engel olamaz..

Evet konuya dönersem;

Saçma bir başlık..

Kilit..

Not: Görüldüğü kadarıyla yönetici yok zaten kilit gelecektir tahminen..
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Böyle bir şeyin gerekliliği bir yana, bence olanağı da yok.

Bugün bütün siteler karar verip birleşti diyelim, yarın birisi yeni bir site açınca kim ne diyebilecek? Hem çok fazla site olsa bile doğal seçilim sayesinde en kaliteli olanlar daha çok üyeye sahip olacak ve ayakta kalacak. Bundan öte, her sitenin kendine has bir çizgisi vardır, insanlar da beğendiklerine üye olup orada kalırlar. Bu çeşitliliği yok etmek de çok hoş olmayabilir.

İş Trabzonspor' un menfaatlerine geldiğinde zaten hepimiz ortak paydada birleşebildikten sonra ayrıca fiziksel birleşmeye gerek yok diye düşünmekteyim.

Yorum

İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoşgeldin Tayfun
          saol kardesım yıne bızım ıcın bı konu acılmıs
          YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

İlk olarak Hamsi_61_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fuzuli bir baslik kilit
            Neden?

Yorum

"O sizin dediğiniz Ağustos kabağı, bu ayda yetişmez."Çok seviyorum bu cümleyi, sık sık da kullanırım, yine yeri geldi yazayım dedim.

Hiçbir güç Trabzonspor taraftarını ne tribünde ne sanalda, ne sokakta birleştiremez.Bu gerçeği görmezden gelmeyelim artık.

Başlığı kapatıyorum arkadaşlar.

Yorum

Selman başlığı kapatmış ama bir iki söz ile kapatmak gerekiyor diye düşündüğümden onları yazalım:

Bir gün adamın birinin eline hesap defterini veriyorsun. Bir organizasyon için paraları sen topla diyorsun.

O adam sana koşup diyor ki, "Abi tutturamadım hesabı, ne yapacağız?". "Dert derğil diyoruz ve cebimizden kapatıyoruz".

Ertesi gün o adam çıkıp ulu orta birilerine hakaret ediyor. Ceza veriyorsun. Kendince gaza geliyor başlıyor sallamaya. Siteden atılıyor.

Atıldığının ertesi günü diyor ki "bu adamlar para yiyor". Daha 10 gün önce hesabı tutturamamanın ezikliği içinde mahçup olan bu adam, 10 gün sonra bunu yapabiliyor.

Kusura bakmayın da ben bu tür adamların tamamını barındıran bir yer istemiyorum. Tüm insanlar sudan çıkmış ak kaşık değil. Ama biz temiz insanlar istiyoruz. Üyelerimizi de, kendimizi de bu tür arsız, edepsiz adamlarla muhatap etmek istemiyoruz.

Tribün gruplarının kendilerine ait bir sitesi olmalı mı? Bilmiyorum; ama bir mantığı var. Açılan her yeni siteye soruyorum kendi kendime:

"Şimdi bu site neden açıldı, neyi amaçlıyor?"

Çoğunun da incir çekirdeğini dolduracak bir temeli yok. Ama buradan uzaklaş(tırıl)an kişilerin de Trabzonspor için söyleyecekleri var elbet. O halde çeşitlilik olmasında zarar yok. Bu bir yarış değil; o nedenle kazananı, kaybedeni de yok.

Tribünde de "birlik" lafının hem ütopya, hem de gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Önemli olan, koordine olabilmek. İnsanlar koordine olabilse, her mahallenin, her ilçenin ayrı bir grubu kurmasında da bir sakınca yok bana göre.

"Tüm Trabzonspor Siteleri Birleşsin" başlığının da "sadece" BMN'de açılması aslında cevabı içinde barındırıyor.
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X