Abi kaptan gitmeli...Ondan ileride de çok istifade edeceğiz ( Selman deli olsa da ) O yüzden yurt dışı tecrübesi şart ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir, Kiev yolcusu! (Gitmeli mi, Kalmalı mı?)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben istanbulda oturuyorum ;ama yılda bir kez bile olsa(işim dolayısıyla) avniakere gittiğimde taraftarın hüseyinden nefret ettiğne tanık oluyorum. Siz bu gerçeği görmek istemeyebilirsiniz ama bu aleni bir gerçek vede kaptana ağıza alınmayacak küfürler ediliyor. Erkek halimle ağızıma alınmayacak kadar kötü küfürler. Zaten bizi rezil edende bu ,yani taraftarın takım kaptanına küfür etmesi işte bunun tek çareside kapasitesi bu takımda oynamaya yetmeyecek hüsesiyenin bu takımdan gitmesidir.Birde herşeyi siz bilmiyorsunuz bu insanlarda belli eğitim, kariyer seviyelerine hayiz insanlar vede sizinle aynı düşünceleri paylaşmak zorunda değiller.
demek ki birileri çıkıp (isterse stadyumun tamamı olsun) bir oyuncumuza ağza alınmayacak küfürler edecek; bunu engellemenin yolu da o oyuncumuzun takımdan gitmesi olacak öyle mi?... bu mudur yani?... burada kalkıp o zaman o küfür edenler gitseler desek, bu da çözüm olmaz... çözüm bu insanlara yaptıklarının yanlış olduğunu anlatmaktan geçiyor... Hüseyin'i ya da başka bir oyuncuyu beğenmeyebilirsiniz; ancak kimseye sövemezsiniz...
"eğitimli" olmakla "edepli" olmak farklı şeylerdir... kaldı ki, bu söven arkadaşların tepkilerini gösterme yolları onların ne kadar eğitilmiş olduklarını da açıkça gözler önüne seriyor...
ve siz zannediyor musunuz ki, o söven kişiler Hüseyin gidince sövmeyi bırakacaklar?... onlar yine sövecek birilerini bulacaklardır... Hüseyin'i kurban verelim, işler düzelsin, oh ne ala...
bu biraz şeye benziyor... birisi çıkıp birisine tecavüz ediyor... utanması gereken tecavüze uğrayan oluyor... buna asla ve asla tepkisiz kalamam..."7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
-
Mehmet dostum,gündüz bölümünde buna benzer şeyler yazmaya çalıştım bende.
Hüseyin'e paratoner dedim.
Küfürlerin paratoneri oldu dedim.
Ve örnekledim,Hüseyin geçen yıl olmasaydı kurban belkide Barış MEMİŞ'di dedim.
Yada Gökhan'dı belkide.
Kaptan sayesinde çok genç herifi kaybetmedik bu yıl.
Bak aklıma geldi,
Kesinlikle;Ceyhun futbolu bırakmıştı,nasılda aklıma gelmedi.
Seneye mutlaka birini bulacağız ''sembol küfürlük'' olarak.
Aynı fikirde olmanın tadını çıkarıyorum kardeşim.
İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemek ki birileri çıkıp (isterse stadyumun tamamı olsun) bir oyuncumuza ağza alınmayacak küfürler edecek; bunu engellemenin yolu da o oyuncumuzun takımdan gitmesi olacak öyle mi?... bu mudur yani?... burada kalkıp o zaman o küfür edenler gitseler desek, bu da çözüm olmaz... çözüm bu insanlara yaptıklarının yanlış olduğunu anlatmaktan geçiyor... Hüseyin'i ya da başka bir oyuncuyu beğenmeyebilirsiniz; ancak kimseye sövemezsiniz...
"eğitimli" olmakla "edepli" olmak farklı şeylerdir... kaldı ki, bu söven arkadaşların tepkilerini gösterme yolları onların ne kadar eğitilmiş olduklarını da açıkça gözler önüne seriyor...
ve siz zannediyor musunuz ki, o söven kişiler Hüseyin gidince sövmeyi bırakacaklar?... onlar yine sövecek birilerini bulacaklardır... Hüseyin'i kurban verelim, işler düzelsin, oh ne ala...
bu biraz şeye benziyor... birisi çıkıp birisine tecavüz ediyor... utanması gereken tecavüze uğrayan oluyor... buna asla ve asla tepkisiz kalamam...
Yorum
-
Trabzonsporda istenmediğim Trabzonlulardan biri de Hüseyindir. Karakterine, insanlığına ,dürüstlüğüne kesinlikle söz etmem ettirmem.Kısaca mükemmel bir kişilk.
Fakat yaptığı işi lâyıkı ile yapamadı , geliştiremedi kendini hiç.Kendisi ile ilgili yapmadığım istatistik kalmamıştı zamanında.Gönül isterki yörenin futbolcusu daha kalitesli olsun, daha verimli olsun.
Bir Fatih Tekke bir Gökdeniz ile bu işler yürümüyor.Bu sayıların çoğalaması şart.
Şöyle bakıyorum,Mehmet Yılmaz,Hasan Üçüncü,Ufukhan,Tolga,Tayfun,Barış,Ergin gibi isimler hep düz topçu olarak kaldılar.Kimileri yeteneklerini kullanamadı ,kimleri ,erken havaya girdi, kimileri hiç parlamadı.
Bu isimlere gelen tepkilerde taraftar hep suçlandı." neden kendi evladımıza böyle yapıyoruz nidaları atıldı"bence suç taraftardan çok futbolcularda.Yediğin önünde yemediğin arkanda, , şehrin en popüler en ünlü, en değerli camiasında hizmet veriyorsun,kazancın torununa yetecek kadar çok. diğer futbolcular gibi aileden uzak değilsin, şehir olarak kafanı kurcalayacak imkan sayısı fazla değil,kendini futbola daha çok verecek tüm imkana sahipsin ama gel gör, amatör topçulardan farkı olmayan bir futbolcu yapısına sahipsin.
Her zamn dünyadaki lisanslı futbolcu sayısı ile övünülen Trabzon şehri yıllardır birtane defans,bir tane kaleci,bir tane oyun kurucu, bir tane sağ kanat , bir tane ön libero çıkaramadı.Cale çok mu kaliteli bir futbolcu? peki onun yerini dolduracak bir futbolcumuz niye yok? Umut çok mu kaliteli, onun yerini tutacak biri de mi yok?
Yok işte yok.
Elveda Hüseyin elveda sanaZaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde klişe laflar var,5 metreye pas atamaz diye,5 metreye pas atamayan adamı Trabzonspor tesislerine sokmazlar yalan mı?Kimse kusura bakmasın ama bu Trabzonspor'a ve onun futbol geçmişine,birikimine hakarettir,Halilodziç,Lazaroni,Ersun Yanal ve Şenol Güneş gibi Milli Takım seviyesine gelmiş insanların futbol bilgisine hakarettir.
Zamanında milli takıma dahi etki edebiliyordu gerçi eski gücünde değil..
Haa bir de Trabzonlu olmak yetmez bu derinlik tarafından korunman için, bak öz be öz Trabzonlu Hasan gitti, derinlerden ses gelmedi.. Hüseyin Hasan'dan iyi olduğundan değil bu laf kalabalıkları, arkası sağlam olduğundan
Yersen...BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Hüseyin'i Broos Istememiş
Şener �den Hüseyin açıklaması
02 Temmuz 2009 / 18:03
Başkan Sadri Şener Hüseyin'in 4 4'lük bir insan olduğunu ancak onu Broos'un istemediğini söyledi.
Başkan Sadri Şener'den Hüseyin açıklaması.Başkan Şener Hüseyin'i kendilerinin değil fazla orta saha oyuncusu bulunması nedeniyle teknik direktör Hugo Broos'un istemediğini açıkladı.
Başkan Şener Broos'un kampta yaptığı basın toplantısında Hüseyin konusunda yaptığı açıklamanın yanlış aksettirildiğini ifade ederek� Ben hoca ile görüştüm.Bana takımda^çok fazla orta saha oyuncusu olduğunu ve Hüseyin'i gönderebileceğimiz söyledi dedi.
Başkan Şener Broos'un basın toplantısındaki sözlerin yanlış anlaşıldığını da ifade ederek� Ben kampta kendisi ile birebir görüştüm. Bana � Orta sahada yığılma var.
Tüm transferler sanki buraya yapılmış. Maç kasetlerini izledim.Hüseyin iyi bir oyuncu ancak burada fazla yığılma var.Hüseyin'i isterseniz başka takıma verebilirsiniz. Eğer o kalırsa o zaman takımdan başka bir orta saha oyuncusu göndermek gerek.Çünkü burada gereğinden fazla oyuncu bulunuyor�dedi.
Bu nedenle hoca Hüseyin'i istiyor ifadeleri doğru değil.Hüseyin 4x4 lük bir Trabzonsporlu.Proplemsiz bir oyuncu. Ama şartlar böyle Futbolculuk mesleği bu Hüseyin Bir takıma giderse Trabzon kaptanına yakışır şekilde onu uğurlar�dedi.
Yorum
-
İnsanlar, Hüseyin üzerinden birbirlerine hakartet etmeye başladılar...Sezon öncesi yeni umutlar ve güzel şeyler konuşacağımıza, şimdiden birbirimizi yemeye düştük. Bu başlık amacından sapmıştır.
Bu kadar yeter! Adamı bırakında huzur içinde gitsin. Bu başlığın kimseye bir faydası yok...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum