senol hocam,günesimiz, her zamanki gibi dogru konusmus..ama sanirim dost kavramini algilama seklimiz farkli..konusmayayim diyorum ama bazen inanin bana taraftarimizin tutumu dayanilmaz oluyor...herkes biseyler konusuyor ama kimse kimseyi anlamaya çalismiyor..içindekini disari vurmak için debeleniyor insanlar...kazanmaniz gereken bir sinavi kaybettiginiz zaman,çevrenizdeki elestiricilerden çok daha fazla üzülürsünüz siz..ve böylesi anlarda size inanan,sizi anlayabilen insanlara ne kadar çok ihtiyaç duyarsiniz di mi?? ve aslinda onlarin inançlari degistirir biseyleri...digerleriyse yipratmaktan baska bi ise yaramaz...
onun için hep kullandigimiz o sözü uygulayalim lütfen...gerçek bir dost gibi...herseyiyle sahip çikalim takimimiza...oynayanina oynamayanina,formda olana olmayana,pozisyon degerlendirene degerlendiremeyene.....çünkü onlar bizim herseyimiz.....inandigimiz zaman yapamayacagimiz sey yok..simdi konusanlar olacak yine,inanma üzerine...ama hissetmeyle alakali bu aslinda...taraflarin birbirine olan elektrigiyle...onun için ben derim ki varsin sampiyonluk görmeyen su gözlerim bir yirmi yil daha tatmasin bu sevinci,yasadigim bu gurur yeter....ki yüreklerimiz biroldugu sürece,sampiyonluk zaten bizim olacaktir..........Edited by: 61viya
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum