"Trabzonspor’un Trabzonsporludan baska...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • 61viya
    • 04.12.2004
    • 4515
    • Bursa

senol hocam,günesimiz, her zamanki gibi dogru konusmus..ama sanirim dost kavramini algilama seklimiz farkli..konusmayayim diyorum ama bazen inanin bana taraftarimizin tutumu dayanilmaz oluyor...herkes biseyler konusuyor ama kimse kimseyi anlamaya çalismiyor..içindekini disari vurmak için debeleniyor insanlar...kazanmaniz gereken bir sinavi kaybettiginiz zaman,çevrenizdeki elestiricilerden çok daha fazla üzülürsünüz siz..ve böylesi anlarda size inanan,sizi anlayabilen insanlara ne kadar çok ihtiyaç duyarsiniz di mi?? ve aslinda onlarin inançlari degistirir biseyleri...digerleriyse yipratmaktan baska bi ise yaramaz...

onun için hep kullandigimiz o sözü uygulayalim lütfen...gerçek bir dost gibi...herseyiyle sahip çikalim takimimiza...oynayanina oynamayanina,formda olana olmayana,pozisyon degerlendirene degerlendiremeyene.....çünkü onlar bizim herseyimiz.....inandigimiz zaman yapamayacagimiz sey yok..simdi konusanlar olacak yine,inanma üzerine...ama hissetmeyle alakali bu aslinda...taraflarin birbirine olan elektrigiyle...onun için ben derim ki varsin sampiyonluk görmeyen su gözlerim bir yirmi yil daha tatmasin bu sevinci,yasadigim bu gurur yeter....ki yüreklerimiz biroldugu sürece,sampiyonluk zaten bizim olacaktir..........Edited by: 61viya
    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• sanatik
      • 23.08.2004
      • 6520
      • Yönetici
      • Almanya

yok kesinlikle.

Bugün uzun bir aradan sonra Türk "dernek" kahvesinde 20 / 30 kisi arasinda milli macimizi izledim.

Anadolunun cesitli sehirlerinden gelen ve kendisini istanbul takimlarina kaptirmislar arasinda tek trabzonsporlu bendim.

Fatih Tekkenin bile oynamasindan rahatsizlik duyan ve Tolgayi bile tanimayanlar arasinda siz ne yapardiniz ? Hele Gökdenizin gelmesiye nerdeyse küfür edercesine sözleri duymaya nasil karsilik verirdiniz ?

Peki ya Hüseyinin oynamamasini bile farketmemis kisilere ne demeli ?

hatta halen hakan sükürden bahsedenler cözümü onda bulanlara ?

Trabzonsporlunun Trabzonsporludan baska dostu yokdur.

Fakat yamuklara sorsan hepsi bizim kendimizden baska dostumuz yokdur diyeceklerdir fakat gercekler farklidir. Onlarin yeterince dostu vardir. Öyle olmasa sürekli sampiyon olamazlardi bir kere. Edited by: sanatik
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Mollasalihoğlu
        Yönetim Kurulu
        • 03.07.2004
        • 18733
        • Avukat
        • İstanbul

İlk olarak sanatik tarafından gönderildi

yok kesinlikle.

Bugün uzun bir aradan sonra Türk "dernek" kahvesinde 20 / 30 kisi arasinda milli macimizi izledim.

Anadolunun cesitli sehirlerinden gelen ve kendisini istanbul takimlarina kaptirmislar arasinda tek trabzonsporlu bendim.

Fatih Tekkenin bile oynamasindan rahatsizlik duyan ve Tolgayi bile tanimayanlar arasinda siz ne yapardiniz ? Hele Gökdenizin gelmesiye nerdeyse küfür edercesine sözleri duymaya nasil karsilik verirdiniz ?

Peki ya Hüseyinin oynamamasini bile farketmemis kisilere ne demeli ?

hatta halen hakan sükürden bahsedenler cözümü onda bulanlara ?

Trabzonsporlunun Trabzonsporludan baska dostu yokdur.

Fakat yamuklara sorsan hepsi bizim kendimizden baska dostumuz yokdur diyeceklerdir fakat gercekler farklidir. Onlarin yeterince dostu vardir. Öyle olmasa sürekli sampiyon olamazlardi bir kere.

senin yapacagin tek sey güzel abicim;

kendinle gurur duymak...
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İsmail Çavuşoğlu
          • 19.06.2004
          • 3181
          • KAMU
          • Bolu

İlk olarak izmirdenayhan tarafından gönderildi
          Önce TRABZONSPORLU TRABZONSPORLUNUN dostu olsa en büyük mesafeyi katetmis olacagiz.....

biz aslinda çok büyük mesafe katettik arkadasim.21 yildir sampiyon olamayan bir takimin hala 7 milyon taraftari varsa bu önce TRABZONSPORUMUZA olan sevgimizden, sonrada TRABZONSPORLULARIN birbirine olan dostlugundan,güveninden ve sevgisinden kaynaklanmaktadir.evet bazen olmuyor degil,ufak tefek tartismalar yasiyoruz fikir ayriliklarina düsebiliyoruz ancak bu kesinlikle sahsi olmuyor. hep TRABZONSPORUMUZUN iyi olmasi için yapilan tartismalardir.bunuda hos görmek lazim.ben bilmiyorumki daha bizden baska bir takimin taraftari hem takimina hem kendilerine bizim kadar kenetlenmis olsun.

saygilar..
          ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• My
            • 09.06.2004
            • 24548
            • Aydın

Anadolu kulüpleri dediklerimizin futbolculari olsun yöneticileri olsun zatenbüyük bir çogunluuIstanbul kulüplerinin taraftari olan kisilerdir. Dolayisiyla eziklerdende bize dostluk felan beklemek saflik olur.
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• yattara11
              • 24.08.2004
              • 1230

İlk olarak iso61trabzon tarafından gönderildi

biz aslinda çok büyük mesafe katettik arkadasim.21 yildir sampiyon olamayan bir takimin hala 7 milyon taraftari varsa...

arkadasim yanlis anlama sana birsey demiyorum... ama bu 7 milyon,9 milyon,10 milyon taraftar isine ben bir anlam veremiyorum... bu sayiyi kim belirlemis? ben Trabzonspor taraftarini 3milyon-5milyon diye sinirlandirmak istemiyorum... bana taraftarin sayisi degil yüregi lazim...

tekrar yanlis anlama ltf... bu herkesin dilinde olan bir söylem hazir firsati çikmisken yazayim dedim...
              [b]TRABZON BIR SEVDA,TRABZONSPOR BIR DESTAN

Yorum

• İsmail Çavuşoğlu
                • 19.06.2004
                • 3181
                • KAMU
                • Bolu

İlk olarak yattara11 tarafından gönderildi
                İlk olarak iso61trabzon tarafından gönderildi

biz aslinda çok büyük mesafe katettik arkadasim.21 yildir sampiyon olamayan bir takimin hala 7 milyon taraftari varsa...

arkadasim yanlis anlama sana birsey demiyorum... ama bu 7 milyon,9 milyon,10 milyon taraftar isine ben bir anlam veremiyorum... bu sayiyi kim belirlemis? ben Trabzonspor taraftarini 3milyon-5milyon diye sinirlandirmak istemiyorum... bana taraftarin sayisi degil yüregi lazim...

tekrar yanlis anlama ltf... bu herkesin dilinde olan bir söylem hazir firsati çikmisken yazayim dedim...

taraftar sayimizi sayin baskanimiz Atay AKTUG herzaman telafuz ediyor.bizede ona inanmak düsüyor.hangi takimin taraftari fazlaysa o takima daha çok önem veren(medya bazinda) bir ülkede yasiyorsak(ki bubana göre yanlis)taraftar sayisininda bence önemi var diye düsünüyorum.ayrica kesinlikle yanlis anlamadim düsüncelerinede saygi duyuyorum.
                ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• zinos_zon
                  Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                  • 05.12.2004
                  • 464

taraftar sayisiyla büyük olunabiliyorsa, heralde Pekin takimlariyla kimse basa çikamazdi..

milyonlarca sinek yaniliyor...
                  Trabzonspor asla sadece Trabzonspor degildir

Yorum

• baris_aykan
                    • 26.09.2004
                    • 926

İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildi

taraftar sayisiyla büyük olunabiliyorsa, heralde Pekin takimlariyla kimse basa çikamazdi..

milyonlarca sinek yaniliyor...

[img]smileys/smiley32.gif[/img]BUDUR[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN

Yorum

• zanoylu
                      • 29.12.2004
                      • 3021
                      • memur
                      • Sinop

ÜZERIMIZE OYUN OYNANIYOR.......GELMEYELIM GADAM

Yorum

• hakantpl
                        • 17.08.2004
                        • 1032
                        • Ordu

Bizim Birlikteligimiz Sanmiyorum baska kluplerde olsun biz kader birlgi yapmisiz Bizim Taraftarligimiz Sampiyonluga endeksLi taraftarlik degildir.
                        Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...