Anadolu?yu Uyandirmaliyiz!...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • mahir_kuzey
    • 16.01.2005
    • 663
    • Trabzon

eskiden sagduyulu sakin bir adamdim , ama artik çok çabuk sinirleniyorum. yasadigim yerde fanatik mi fanatik fenerliler var. yukardaki diyaloga yakin seyler bende konustum. niye çorumspor taraftari degilsiniz ne isiniz var elin istanbullusuyla falan diyorum, adam 1. ligde degiliz falan diyor tabii. o kafayla daha çok 3. ligde sürünürsün diyorum tabii. fenere verdigin destegin yarisini çoruma verseler 1. ligde olurlardi zaten.
    KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!

Yorum

• ckoray
      • 28.01.2005
      • 9

Sevgili dostlar,

Anadolu Takimlari içinde kendine saygisi olan çok nadir iller ve takimlar var. Bence aslolan onlarin bize degil, bizim onlara destek olmamizdir. Karsilik beklemeden. Zaman zaman o takimlara kiziyoruz. Ama unutmayalim, bir düsmanimiz varsa, Istanbullu 3 Kizkardes ve onlarin saksakçilaridir.

Evet arkadaslar,

berat arkadasimizin açtigi topici en iyi anlayan ve özetleyen, SIMAL YILDIZININ yazdigi busonuç paragrafini iyi okuyanlaranlicak bence. tebrikler,

Biz nedenyazili ve görsel basinda neden hak ettigimiz kadar yer bulamiyoz sizce?

Türkiye nüfüsünün %75anadolu da yasiyor yani yaklasik 50 milyon insan ediyor.peki bu kadar insanin ne kadari futbol ile ilgili görsel medyayi ve yazili medyayi takip ediyor?Yada bu kisilerin nekadari kendi sehrin takimi ilgili haberleri takip ediyor?

Herkesin bildigi ve fark etmedigi biseyleri hatirlatiyim isterseniz Süper ligdeki takimlari bir düsünün 18 TAKIM VAR.Bunlarin;

4 ü Istanbul 2 si Trabzon 3 ü Ankara digerleri Malatya,Konya,Smsun,Kayseri,Antep,Diyarbakir,Sakarya,Denizli (bakin bunlarin hepsi büyük sehir takimlari) ve son olarak Rize

Neden bunlari yazdim dersiniz Istanbul haricindeki bu sehirlerin yaklasik nüfüsu 45 milyon oldugunu animsatmak için.Yani diyorlar ya ticari kaygilardan dolayi basinda tv lerde diger takimlara ayrilan yer ve zamanlar kisitli olmasi gerekiyor bence de hakli adamlar!! niye versinler niye yazsinlar izlemiyolar okumuyolar Trabzon taraftari haricindekiler...

Suçlu mu???Samsunda,Diyarbakirda,Malatyada,Ankarada dogupda hayatlarinda Kadiköyde ,Sami Yende, Inönüde maç izlememis birakin maç izlemeyi Istanbula gelmemis stadlarini bile görmemis milyonlarca taraftarlari var bunlarin nasil taraftarliksa!!!!!!!

Biz bu insalara kendi sehirlerinin takimlari oldugunu desteklemeleri gerektigini nasil biribirimize sehrimize,takimimiza sahip çiktigimizi biz bu istanbul saltanati da bu sekilde yiktigimizi anlatabilirsekbelki Trabzonspora ve ülke futboluna hizmet etmis oluruz.

Saygilarimla,

Yorum

• Berat
        Trabzonspor Kongre Üyesi

Yönetim Kurulu
        • 14.09.2004
        • 8381
        • İstanbul

İlk olarak ckoray tarafından gönderildi

Sevgili dostlar,

Anadolu Takimlari içinde kendine saygisi olan çok nadir iller ve takimlar var. Bence aslolan onlarin bize degil, bizim onlara destek olmamizdir. Karsilik beklemeden. Zaman zaman o takimlara kiziyoruz. Ama unutmayalim, bir düsmanimiz varsa, Istanbullu 3 Kizkardes ve onlarin saksakçilaridir.

Evet arkadaslar,

berat arkadasimizin açtigi topici en iyi anlayan ve özetleyen, SIMAL YILDIZININ yazdigi busonuç paragrafini iyi okuyanlaranlicak bence. tebrikler,

............................................................ .........

Biz bu insalara kendi sehirlerinin takimlari oldugunu desteklemeleri gerektigini nasil biribirimize sehrimize,takimimiza sahip çiktigimizi biz bu istanbul saltanati da bu sekilde yiktigimizi anlatabilirsekbelki Trabzonspora ve ülke futboluna hizmet etmis oluruz.

Saygilarimla,

Yasiniz bilmedigim için nasil hitap edecegimi bilmiyorum ama müsaadenizle kardesim diyeyim;

Ben hep yakindim; nacizane yazdigim bi yazinin iyi anlasilamamasindan.. yukarida alinti yaptigim 2. kisim, benim yazimin anafikri diyebilirim... ama sizin cemilsezgin den alinti yaptiginiz 1. paragrafin benim anlatmak istediklerimle pek iliskisi yok. bunu belki de 5. kez yaziyorum; BEN, KENDIMIZE DOST ANADOLU TAKIMI EDINELIM, ANADOLU TAKIMLARI KARDESIMIZDIR DEMEDIM!!! Benim demek istedigim,Anadolu insanina elimizden geldigince 3 takimi tutmalrinin mantiksizligini anlatmak ve kendi sehirlerine,kendi kültürlerini temsil eden takimlara yönelmlerini saglamakti..

Birde bidaha rica edeyim; Cevaplara bakarak yorum yazmayalim, yaziyi okumadan yapilan yorumlar saglikli olmuyo ve yaniltici olabiliyor.. saygilar...
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• mahir_kuzey
          • 16.01.2005
          • 663
          • Trabzon

berat olay yaziyi anlama anlamama olayina döndü. daha dogrusu en iyi kim anlamis olayina [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]...

simdi konu ikiye bölündü farkindaysan. asil konu senin anlatmaya çalistigin konu idi. ikinci konu bizim protestolarimizdan sonra anadoludan gelen veya gelmeyen tepkiler üzerine kurulu. ikisi birbiriyle paralel gidiyor. öhöm öhöm ne akademik konustum ama. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

sonuç : trabzonspor hep önderdir, futbolumuzdaki hatalari düzeltecek güce trabzonspor ivme kazandirmalidir. anadolu insani kendi cografyasini, kendi kültürünü ,kisiligini vs.vs.vs. temsil edecek kulüplerle iliski kurmalilar.
          KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!

Yorum

• Tunga
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 29.11.2004
            • 11392
            • Yüksek Mühendis
            • İstanbul

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Istanbullu 3 KIZKARDESE ve onlarin kapikullarina yönelik tepkilerimizde sizleri de kendi renklerinizle yanimizda görmekten gurur duyacagiz.

------------------------

Federasyona ve futbolu yonetenlere, bu ulkenin sadece 3 takimi olmadigini, onlarin menfaatlerini korumak ugruna ne gonuller kirildigini hatirlatmanin zamani coktan gelmistir. Bu eylemin sonucuna ulasmasini diliyorum. Anadolu kulupleri bu sporun figurani degil, durust emekcisidir. Bunu goremeyenlere yaziklar olsun.
            Mete

Trabzonsporun bu baskaldirisini gönülden destekliyorum... www.siyahkirmizi.org

Trabzonsporu bu mücadelesinde gönülden destekliyorum.kahpe bizansa karsi girisilmis bu cesur hareketin sonuca ulasacagindan hiç süphem yok.bu gün istanbulda olup siyah-kirmizi renklerimizle onlari bu hakli mücadelelerinde desteklemeyi çok isterdim.zaten bu mücadeleye destek vermeyecek yada hakli bulmayacak anadolu kulübü taraftarlarida gerçekte ya gs'li ya fb'li yada bjk'lidirler.ama gerçekten kendi takimindan baska bir takim tutmasa anadolu kulübü taraftarlari zaten ortada bizans hakimiyeti diye bir seyde kalmaz.

Sevgili Berat kardesim, yazimda bence asil önemli nokta, protestomuza onlarin da kendi renkleriyle katilmalari idi. Eger biz protestoyu "Trabzonspor'a yapilan haksizliklara son!" diye yapmis olsaydik, o zaman dedigin, sikayet ettigin anlam çikardi. Oysa ki benim bildigim bizim protestomuz, bugünkü federasyona ve onu yaratan düzene idi.Bu mücadeleyi ancak kendi takimlarini, Istanbul takimlari seviyesinde görmek isteyen taraftarlar destekleyebilir. Benim Eskisehirspor forumunu seçme sebebim de, Eskisehirlilerin, takimlari 2.lig B kategorisinde orta siralarda olmasina ragmen her deplasmana 7-8 bin taraftar tasiyip, kendi sahalarindaki her maçta Atatürk Stadlarini tam doldurmalarindan kaynaklanmaktadir (ki bunu biz bile beceremiyoruz). Örnegin onlarin forumlarinda da Eskisehir'de Fenerium magazasinin açilisi olay olmus. Aralarinda orayi yakalim, kahpe bizansi Eskisehir'den defedelim diyen yüzlerce yazar var. Yani aslinda tüm Anadolu takimi taraftarlarinin gelmesini hayal ettigin noktaya, Trabzonspor'dan sonra en yakin il belki de onlar. Yukarida benim o foruma gönderdigim mesaja gelen cevaplarin sonuncusuna bakarsan, iste o tam da senin belirttigin seyi cevapliyor.

Bu arada kelalaka bir yorum:

sanatik'in imzasindaki "PisLig istemiyoruz!" ve"Süper PisLig" bence harika. Orada da tebrik ettim tekrar tebrik ediyorum.
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• yattara11
              • 24.08.2004
              • 1230

www.anti-istanbul.com

bu site yeni açildi... umarim diger sitelerden daha farkli olur... ben üye oldum ama simdilik kimseler yok sitede... [img]smileys/smiley17.gif[/img]
              [b]TRABZON BIR SEVDA,TRABZONSPOR BIR DESTAN

Yorum

• aliteker
                • 16.05.2005
                • 12
                • Hollanda

slm yattara

ilk gunde 32 uye topladik fena sayilmaz hehe ama dedigin dogru suan pek dolu sayilmaz sen istersen bu konuyu ayri bir topicde bildirki millet siteden haberdar olsun ve bu arada insallah haftaya gs fbye yenilirde sizde maci aldiktan sonra 2ci olursunuz

yasasin anadolu

Yorum

• sanatik
                  • 23.08.2004
                  • 6520
                  • Yönetici
                  • Almanya

İlk olarak yattara11 tarafından gönderildi

www.anti-istanbul.com

bu site yeni açildi... umarim diger sitelerden daha farkli olur... ben üye oldum ama simdilik kimseler yok sitede... [img]smileys/smiley17.gif[/img]

la bu domaini ben bir kac gün önce alacakdim. Anääääää

bak sen. olacak is degil [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• kelkitli29
                    • 29.05.2004
                    • 2441
                    • Almanya

hemen üye oldum
                    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• aliteker
                      • 16.05.2005
                      • 12
                      • Hollanda

hahaha kardes sansina kus artik senden once ben aldim [img]smileys/smiley1.gif[/img]

ama amacimiz ayni senide beklerim bugun baya bir anti resimleri yapcam hehe

Yorum

• yattara11
                        • 24.08.2004
                        • 1230

haydi bayanlar,baylar... [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Anadolu nette toplaniyor...

Biraz daha ilgi gösterin de Trabzonspor taraftarlari olarak biz de olaya agirligimizi koyalim... [img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: yattara11

Yorum

• sanatik
                          • 23.08.2004
                          • 6520
                          • Yönetici
                          • Almanya

İlk olarak aliteker tarafından gönderildi

hahaha kardes sansina kus artik senden once ben aldim [img]smileys/smiley1.gif[/img]

ama amacimiz ayni senide beklerim bugun baya bir anti resimleri yapcam hehe

kimin yapmasi önemli degil tabii. Varolmasi iyi ama siteyi forum olarak kurmussunuz simdilik.

mesaj atiyorum sana.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• yattara11
                            • 24.08.2004
                            • 1230

uyaniiiiiiiinnnnnnnnnn... [img]smileys/smiley36.gif[/img]

kusura bakmayin, topic ikinci sayfaya düsmesin diye yaziyorum sürekli... simdi yeni topic açsam forumda karisiklik olacak, onun için açmiyorum ama birazcik ilgi gösterin daa...[img]smileys/smiley17.gif[/img]

www.anti-istanbul.com ayiptir, Trabzonspor'lu kimse yok neredeyse...

Yorum

• Hünkar
                              • 13.02.2005
                              • 724
                              • inşaat mühendisi
                              • İzmir

bende az once uye oldum

Yorum

• TolsTToy
                                • 06.04.2005
                                • 49