Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul | Ertuğrul Doğan: 1571 - Boş Oy: 1014

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• survivor yattara
    hamleye bak
    herif iyice mala bağladı
    neticesini kurtarmak için bunlar hep
    jajayı da getirsin, bugünlerde çok konuşuluyor
    seçimde rakibi olsa bu hepten slağa bağlardı
    boşverin rakip felan çıkmasın
    eninde sonunda s. olup gidecek
    az daha ağlayacağız
    sonrasında tarihe karışacak
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• yattara tamamen trabzonspor ismini kullanarak ülkede prim yapan isimdir. futbolculuğu iyiydi ona lafımız yok. yattara kulüpte ne yapacak? allah akıl fikir versin bunlara. rezillikte sınır tanımıyorlar.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Alt yapının başına dayısını, transfer ekibinin başına Sir İhsan Derelioğlu'nu getirmiş.

Ekibiyle alakalı çıkan isimler de şahane.. Hepsi ne derse kabul edecek kalibrede adamlar.

Bu zihniyetin Şenol hoca şapkadan tavşan çıkarmadığı sürece (şu anki performansıyla zor) başarılı olma şansı yok.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• adaylık süreci için bugün son gün mü?
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Trabzonspor yönetimi kötü dedik şimdi daha da kötüsü gelecek. Semih Hekimoğlu nedir de yönetime giriyor. Keza Faruk Kanca kimdir nedir. Yoksa yine mini Transfer için Brezilyaya mi keşfe çıkacak. Yazık vallahi ben genel kurula katılırsam yönetim listesine çizik atacağım

Yorum

• Trabzonspor bitmiştir. Yavaş yavaş uzaklaşmak ve bağı kopartmak en iyisi olacak (kendi adıma).
              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• oyle veya boyle trabzon'da dogmus buyumus veya uzun sure orada yasamis insanlarin trabzonspor'u yonetmemesi gerekiyor.olan bitene bakiyoruz resmen kepazelik.son donemde basarili olmus baskanlara bakin ne demek istedigimi anlarsiniz.sadri sener,ahmet agaoglu gibi adamlarin hepsi trabzon'dan cok baska sehirde yasamis insanlar.bu is vizyon meselesi.
                bu kulubun yonetimi ne zaman ki yerel kafalara birakiliyor o zaman bu takim anadolu seviyesine dusuyor.karadeniz'in disina cikmamis adamlarin vizyonu maksimum budur.ustune bizim insanimizin ben herseyi bilirim yobazligi eklenince isin icinden cikamiyoruz.karadenizde(ozellikle rize,trabzon) ve buyuk sehirlerde yasayan akrabalarinizi karsilastirin aradaki buyuk farki goreceksiniz.

Yorum

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor yönetimi kötü dedik şimdi daha da kötüsü gelecek. Semih Hekimoğlu nedir de yönetime giriyor. Keza Faruk Kanca kimdir nedir. Yoksa yine mini Transfer için Brezilyaya mi keşfe çıkacak. Yazık vallahi ben genel kurula katılırsam yönetim listesine çizik atacağım
                  faruk kanca da haklısınız da semih hekimoğlu gibi profillerin artması gerek asıl yönetimde. yıllardır spor yöneticiliği yapıyor , bu işi bilen biri , bir yerde girmesi gerekirdi ts yönetimine . yeni yüzler şart .
                  yönetimde en az başkan kadar maddi gücünü kullanabilecek 2-3 yönetici şart asıl sorun burda.
                  yoksa başkan kendi çalıp kendi oynatıyor , sonunda da iş güç zehirlenmesine doğru evrilip tek adamlığa doğru geçiyor .
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Cok ilginc. E. Dogan gecen sene klübe karsiliksiz 20 milyon Euro soktuklarini söylüyordu bu sene ise 10 misliden cok artisla 250 milyoncuk oldu ve halada acil ödenmesi gereken 75 milyon daha varmis..Oyuncularin maaslarinin borc yükünü artirdigini söylüyor..yani yillik 35 milyon + bonuslar..Birde bonservisler vs. Sanki bu oyunculari bunlar almamis gibi. Kurduklari kadroyuda görüyoruz. Hedefi borcu bitirmek olan adamin yaptigi en önemli icraatta maas yükünü artirmak. Her sezon 13-15 oyuncu alanlarin hedefi borcu bitirmek oluyor ve bunu sorgulayamayan o kadar odun var bu memlekette..Borc artarak devam edecek..Baskanligi bu kadar istemelerin sebebi ise ortada duran korkunc rant. Simdi 1 koyuyorlarsa klübün satisi yada kismen satisindan 10 (c)alacaklar..Belkide daha fazlasi..

Avci geldiginde de bunu defalarca dedim.Avci nin son gelisinde hedef kesinlikle basari degildi. Yaz transfer dönemiydi.Basariyla gecirdiler..

Bu adamin tekrar secilmesi bildigimiz ve sevdigimiz Trabzonspor un tamamen yok olusu anlami tasiyor ve bunu engelleyebilecek kimse de yok..
                    En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 21.11.2024, 12:20.
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İki hafta uzak kaldık, Brezilya fatihi Faruk Kanca yönetime dönmüş.
                      Müthiş bir şakalaşma...
                      Rakip de çıkmamış beklendiği gibi.

Trabzonspor iş adamları safsatadan ibaret.

Yorum

• 9900 küsür kişi oy kullanma hakkı var diye açıklanmış , fakat bu listede vefat etmiş üyelerde varmış yaklaşık 800 kişi . itiraz edilmiş bu listeye,
                        liste güncellenirse 2. başkan adayı olan necati selvitop'un imza sayısı geçerli olacak .
                        daha listeyi bile güncel tutamıyoruz uğraşılan işlere bakın .
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          oyle veya boyle trabzon'da dogmus buyumus veya uzun sure orada yasamis insanlarin trabzonspor'u yonetmemesi gerekiyor.olan bitene bakiyoruz resmen kepazelik.son donemde basarili olmus baskanlara bakin ne demek istedigimi anlarsiniz.sadri sener,ahmet agaoglu gibi adamlarin hepsi trabzon'dan cok baska sehirde yasamis insanlar.bu is vizyon meselesi.
                          bu kulubun yonetimi ne zaman ki yerel kafalara birakiliyor o zaman bu takim anadolu seviyesine dusuyor.karadeniz'in disina cikmamis adamlarin vizyonu maksimum budur.ustune bizim insanimizin ben herseyi bilirim yobazligi eklenince isin icinden cikamiyoruz.karadenizde(ozellikle rize,trabzon) ve buyuk sehirlerde yasayan akrabalarinizi karsilastirin aradaki buyuk farki goreceksiniz.
                          aynısını ben yazdım olayın özeti budur malesef. kulübü köylü gibi yönetiyorlar. adam karadeniz dışına çıkmamış hayatında metropol görmemiş trabzonspor gibi her yerde taraftarı olan şehir takımını yönetiyor. komedi.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• “Beşiktaş için canımı veririm.”
                            —Şenol Güneş

Yorum

• Şu adamı bu takımın başına bela ettiler. ilk döneminde yapamadığı ne varda şimdi bir daha seçilsin diye inat ediyorlar.
                              Şehirde yada camiada hiç mi muhalif ses yok anlamadım.
                              kötü günler geride kaldı sırada daha kötü günler var.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yanlış bilgi. Gerçek bilgi için aşağıdaki linki tıklayın. En büyük başkan bizim başkan

Yalan yanlış bir sevdaya düştüğünde arayacaksın beni,
                                Kızıyordu, küsüyordu ama seviyordu diyeceksin.
                                Şimdi yaran yaraama denk değil.
                                İhanet acılarını çekerken anlayacaksın beni

Her biri İstanbul kulübü olan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yanında dördüncü büyük takım olarak adlandırılan Trabzonspor, büyük bir başarıya imza attı. Pek çok kulüp, maddi zorluklar yaşarken Trabzonspor, Bankalar Birliğine olan borçlarını kapatarak, birlikten ilk çıkan takım oldu. Peki, Trabzonspor, borcunu nasıl ödedi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X