analiz süper,kurgulama müthis,anlatim tarzi çok hos..diyecek laf yok..Helal Oguz,süpersin...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Direnis Hareketi!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..Yorum
-
Oguz'um yazi olaganüstü olmus, üzerine söylenecek kelime yok. Dostum iyi ki varsin, iyi ki ayni cephedeyiz. Trabzonspor için sonuna kadar elele."... hayat Bordo-Mavi'dir!"
"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
Yorum
-
iste trabzon iste trabzonspor iste trabzon kulturu oguz kardesim gercek yuzumuzu bu kadar guzel bi sekilde sergiledigin icin seni kutluyorum zekilik genetik bu camiada abi bide 60 derece olan kaynama noktamiz buyuk allahim kaynama noktamizi yerine gore degistirebilmemizi ogretti ya bize bundan sonra karadenzi kasirgasi yolunda emin adimlarla giderken kimseye atlamicak kasinipta onune atlayani haklayacaktir..... tekrardan tebrikler kardesim[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]mutlulugun anahtarini bilmem ama;mutsuzlugun anahtari herkesi memnun etmektirYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum