İstanbul’da İki Ts Club Mağazası Açıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Koray
    • 05.03.2007
    • 16972
    • İstanbul

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi
    Arkadaşlar ben birşey daha söyleyeim o zaman yanılıyorsam Reha düzeltme yapsın.Ts clup mağaza sahipleri isterlerse istanbul takımlarının ürünlerinde satabilir.Mağaza sahibinin insiyatifinde olan bir şeyKulüp buna yol veriyor.

Böyle bi saçmalık yap(a)mazlar heralde...
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bıyıkoğlu

Geçen gün mağazaya gittim ki yolum geçtikçe uğruyorum oğluma birşeyler alayım diye ama 5 yaş için ürün çeşidi yok denecek kadar az. Olan bir iki tane tişörtde çocuk için tasarlanmış ürünlere hiç benzemiyordu. Düz bordo bir tişört üzerinde baskısı kalitesiz bir şekil. Çocuk ürünleri renkleriyle şekilleriyle cıvıl cıvıl olmalı. Parlamalı, farkedilmeli.
      Ben çocuk ürünlerine en fazla önemin verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Şu tespitin ne kadar yaralayıcı olduğunu birilerinin farketmesi gerekiyor: "Sadece Fenerıumun Ts clubın tüm çeşitleri kadar bebek reyonu var"
      Yatırımı çocuklarımıza yapmamız, onların hayatlarını bordo mavi renklerle bütünleştirmemiz gerekiyor. Biz büyüklerin ana amacı forma tişört vs. alarak takıma katkıda bulunmak. Bununla beraber sevdalı olduğumuz renkleri üzerimizde taşımak. Ama çocuklarımız katkıymış paraymış umurlarında değil. Onlar üzerlerindeki renge aşık olmaya yeni başlıyorlar. Onların bu döneminde en güzel kıyafetlerle bordo maviye olan sevdalarını artırmakda bizim görevimiz. Ürünlerle ilgili yöneticilerimizin bu konuda biraz daha duyarlı olmalarını umuyorum.
      Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...

Yorum

• TsclubYenisahra
        • 05.07.2009
        • 32
        • serbest
        • İstanbul

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi
        Arkadaşlar ben birşey daha söyleyeim o zaman yanılıyorsam Reha düzeltme yapsın.Ts clup mağaza sahipleri isterlerse istanbul takımlarının ürünlerinde satabilir.Mağaza sahibinin insiyatifinde olan bir şeyKulüp buna yol veriyor.
        Taraftarıum dediğin yerlerde bu söylediğin yapılıyor zaten.Ve böyle bir durumda TS club yönetimi veriyorsa anlaşıyorsa mağaza sahibiyle evet iş yeri sahibinin insiyatifinde.

Yorum

• TsclubYenisahra
          • 05.07.2009
          • 32
          • serbest
          • İstanbul

İlk olarak Bıyıkoğlu tarafından gönderildi
          Geçen gün mağazaya gittim ki yolum geçtikçe uğruyorum oğluma birşeyler alayım diye ama 5 yaş için ürün çeşidi yok denecek kadar az. Olan bir iki tane tişörtde çocuk için tasarlanmış ürünlere hiç benzemiyordu. Düz bordo bir tişört üzerinde baskısı kalitesiz bir şekil. Çocuk ürünleri renkleriyle şekilleriyle cıvıl cıvıl olmalı. Parlamalı, farkedilmeli.
          Ben çocuk ürünlerine en fazla önemin verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Şu tespitin ne kadar yaralayıcı olduğunu birilerinin farketmesi gerekiyor: "Sadece Fenerıumun Ts clubın tüm çeşitleri kadar bebek reyonu var"
          Yatırımı çocuklarımıza yapmamız, onların hayatlarını bordo mavi renklerle bütünleştirmemiz gerekiyor. Biz büyüklerin ana amacı forma tişört vs. alarak takıma katkıda bulunmak. Bununla beraber sevdalı olduğumuz renkleri üzerimizde taşımak. Ama çocuklarımız katkıymış paraymış umurlarında değil. Onlar üzerlerindeki renge aşık olmaya yeni başlıyorlar. Onların bu döneminde en güzel kıyafetlerle bordo maviye olan sevdalarını artırmakda bizim görevimiz. Ürünlerle ilgili yöneticilerimizin bu konuda biraz daha duyarlı olmalarını umuyorum.

tekrar uğra çocuk için olan formalar yeni sezon çubuklu ve avea parçalı formalar elimize geldi uğrarsan yardımcı olurum.

Yorum

• LazAnisT
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 21.02.2005
            • 11617
            • BASIN- YAYIN
            • İstanbul

Reha şu tişörtten varmı?

Yorum

• nbay
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 13.11.2005
              • 6707
              • İstanbul

İlk olarak TsclubYenisahra tarafından gönderildi
              arkadaşım bu konular anlaşma üzerine yapılır ve anlaşmayı istediğin zaman fes edemezsin.ve biz burda ürün geldikce TS club reyonunu büyütüyoruz.yani Ts club ne kadar çok ürün gönderirse ben mağazamda TS Cluba o kadar çok yer ayırıyorum zaten.Ama ben 20 bin bileklik isterken o bana 500 gönderiyorsa bende bir şey yapamam.Gs store diyorsun çeşitlerini bi gez gör kaç çeşit ürünü var bak görürsün.Sadece Fenerıumun Ts clubın tüm çeşitleri kadar bebek reyonu var.
              bende geçenlerde geldim ve aradığım bir şeyi bulamadım,mademki yoğun talep var klüp neden bununla ilgili bir çalışma yapmıyor,geçen sene de özellikle gurbetci taraftarlarımızda aynı dertten yakınmaktaydılar,taraftarlarımız artık daha bilinçli,lisanssız ürün kullanmamak konusunda gerçekten duyarlı oldukları görülüyor,bunun sizde farkındasınızdır,
              ts clubların sayılarıda gün geçtikçe arttığına göre bu döngüyü sağlayacak üretimin yeterli düzeyde yapılması gerekir,muhakkak bir çalışma yapılmıştır yapılacaktır,ama görülüyorki yetersiz,tsclublardan sorumlu olan bir yöneticimiz var sanırım,bu konuda kendisine büyük bir görev düşüyor..ama eskiden de bu konudaki çalışmalar yetersizdi yine yetersiz olmaya devam ediyor
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Bıyıkoğlu

tekrar uğra çocuk için olan formalar yeni sezon çubuklu ve avea parçalı formalar elimize geldi uğrarsan yardımcı olurum.
                Sağolasın. Fırsat buldukça uğruyorum zaten. Ama benim yazımda kastetmek istediğim formalar değil.

Örneğin oğlum bu sene okul öncesine başlayacak kısmetse. Onu okula gönderirken Ts clup kıyafetleri giydirebilecekmiyim? Eşofman takımı, tişört sweatshirt, sonbahar ve kış ayları için mont, bere üretilecekmi? Geçen sene anaokulunda bunların eksikliğini çektik. Bu senede arkadaşlarında diğer takımların ürünlerini görüp, bizim takımın yokmu diye sorduğunda verecek cevap aramak istemiyorum. Daha güzelini, daha iyisini vermek istiyorum. Bilmem derdimi anlatabildimmi?
                Bu konuda sizinde yapabileceğiniz fazla birşey yok. Sadece Kulüpten talepte bulunabilirsiniz. Konu ile ilgili yöneticilerin birşeyler yapması gerekli.
                Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...

Yorum

• myildirim77
                  • 14.05.2008
                  • 208
                  • özel sektör
                  • İstanbul

Abi beyaz gelemedi siyahıda bitti
                  tamam o zaman diğer ürünler için yeğenle oraya uğrym bi ara

Yorum

• TsclubYenisahra
                    • 05.07.2009
                    • 32
                    • serbest
                    • İstanbul

İlk olarak Bıyıkoğlu tarafından gönderildi
                    Sağolasın. Fırsat buldukça uğruyorum zaten. Ama benim yazımda kastetmek istediğim formalar değil.

Örneğin oğlum bu sene okul öncesine başlayacak kısmetse. Onu okula gönderirken Ts clup kıyafetleri giydirebilecekmiyim? Eşofman takımı, tişört sweatshirt, sonbahar ve kış ayları için mont, bere üretilecekmi? Geçen sene anaokulunda bunların eksikliğini çektik. Bu senede arkadaşlarında diğer takımların ürünlerini görüp, bizim takımın yokmu diye sorduğunda verecek cevap aramak istemiyorum. Daha güzelini, daha iyisini vermek istiyorum. Bilmem derdimi anlatabildimmi?
                    Bu konuda sizinde yapabileceğiniz fazla birşey yok. Sadece Kulüpten talepte bulunabilirsiniz. Konu ile ilgili yöneticilerin birşeyler yapması gerekli.
                    Abi çok haklısın sadece çeşit olarak değil çalışma sistemi olarakda yavaş ve eksik ama biz bu şikayetleri elimizden geldikçe iletiyor yöneticileri bilgilendiriyoruz.

Yorum

• eyvallah
                      • 31.03.2007
                      • 6
                      • bankacı
                      • İstanbul

arkadaşlar istanbulda bu bayan sweat ten elinde olan yer var mı? bu hafta Trabzondaydım 4 yere baktım yoktu.

Yorum

• TsclubYenisahra
                        • 05.07.2009
                        • 32
                        • serbest
                        • İstanbul

İlk olarak eyvallah tarafından gönderildi

arkadaşlar istanbulda bu bayan sweat ten elinde olan yer var mı? bu hafta Trabzondaydım 4 yere baktım yoktu.

Üzgünüm bende sonuncuyu dün verdim

Yorum

• Tsclub istanbul
                          • 08.06.2009
                          • 140
                          • TsClub Magaza Sahibi
                          • İstanbul

Haznedar TsClub Bakırköy şubesinide bünyesine katarak;

İstanbul Cad. No: 22 Bakırköy / İstanbul ( Çetinkaya Karşısı ) Adresine Taşınmıştır.

İrtibat Tel : 0532 202 25 94
                          http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

• Oktay AKKUŞ
                            • 30.01.2009
                            • 7149
                            • Polis Memuru
                            • İstanbul

Bakırköy Ts Clupta

Uzun kollusu veya kısa kol bulunmakta mı ?
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...