Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sabah yolda radyoyu dinliyorum. Sanırım total futbol programının tekrarı idi. Ali Ece diyor ki Trabzonspor Fatih i de alırsa İstanbul takımlarından eksik olmaz. Fırat araya girdi Trabzon'un forveti fb nin de bjk nin de üstünde olur dedi. Transferler övüldü. Ali Ece seneye bu zamanlar şampiyon Trabzonspor'un Avrupa kupalarını konuşuyor olabiliriz dedi...Tek ben değilim yani....Bir tek o iddiaya girmiyor
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ula uşaklar heyecanlandırmayın beni ne oliyi geliyimi kaptan
      SÜRMENELİİİ...
      https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• hadi Gel artık be Kral bitsin bu hasret TURNALARA TUTUN DA GEL
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kalabalık olmuşuz yine ...Kavga etmeden konuşalım...Ne olur...Allah aşkına....Gerisi hepsi olur...Ama şu kavgaetmeden birribimizi kırmadan konuşabilmeyi öğrenmek zor....
          yok abi kavga falan bu mutlu günde kavga mı olur (inşallah)

Yorum

• bence fatih tekkeye ayıp ediliyor tüm bu yapılanlara ve söylenenlere rağmen imza atarsa kendisi bir kez daha trabzonsporu ne kadar sevdiğini göstermiş olur adama çok ayıp ettiler boş mukaveleye imza at falan yıl 2009 türkiyede kim boş mukaveleye imza atıyor da tekkeden böle fedakarlık bekleniyorr bence adama düşmüş muamelesi yapıyorlar

Yorum

• hacısalih oglunun yaptıgı ıs tam bır muhalefettır ve taktır edılecek bır harekettır suankı sıyası durumu bu konuya gore baz alacak olursak hacısalıhoglu otordugu yerden sadece elestırıp yonetımı yıpratma cabaları ıcınde olabılırdı ama ne yaptı ???? dedıkı bırakın gucumuz yok maldavalları okumayı sız bız fatıhı ıstıyoruz dıyın muhalefet olarak ben alıp gelecem dıyor yonetım su satden sonra almayı dusunmese bıle artık almakdan baska carelerı kalmadı sagolasın hacısalıh oglu senın tek hatan bıze kendını albayrakla tanıtman oldu yoksa trabzonspor askın bu sıtedekı bır cok taraftardan daha buyuk bunu hıssedebılıyorum
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Sabah yolda radyoyu dinliyorum. Sanırım total futbol programının tekrarı idi. Ali Ece diyor ki Trabzonspor Fatih i de alırsa İstanbul takımlarından eksik olmaz. Fırat araya girdi Trabzon'un forveti fb nin de bjk nin de üstünde olur dedi. Transferler övüldü. Ali Ece seneye bu zamanlar şampiyon Trabzonspor'un Avrupa kupalarını konuşuyor olabiliriz dedi...Tek ben değilim yani....Bir tek o iddiaya girmiyor
                Erdal Abi şöyle ya da böyle şampiyon olalım sana Denizli'de sınırsız tatil sözü veriyorum. Her şey dahil anlayacağın

Yorum

• ilk günden beri inandık gelicek kaptan
                  TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak LoVeRbOy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih Tekke 'evet' derse!

Trabzonspor'un Fatih Tekke aşkı iyice alevlendi. Başkan Sadri Şener, önceki gün "Tekke'den 'Boş mukaveleye imza atarım' demesini beklerdim. Bu transfer olacaksa menajeriyle görüşmeyi istemem" açıklamasıyla olumsuz sinyaller verse de, bordo-mavililer milli futbolcunun kulübü Zenit ile her konuda el sıkıştı. İş artık Fatih'in "Evet" demesine kaldı. Rus kulübünde mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini her fırsatta dile getiren golcü futbolcunun, yeniden bordomavili formayı giymesi an meselesi. Trabzonspor'a sevgisini ve gönül bağını her fırsatta dile getiren Fatih için taraftarlar artık gün sayarken, teknik direktör Hugo Broos da yıldız oyuncuyu Hollanda kampına bekliyor.
                    Evet'i mi kaldı artık. Daha ne desin.
                    Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                    Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Antalya'ya gidiyorum. Yolda mola verdim. Bakayım uşaklar yine birbirini mi yiyor dedim ...Bu mesele ile ilgili artık birilerini arama yüzüm yok ...Dolayısıyla aranızda gelişmeyi en son ben öğrenirim herhalde...Olacak inşallah....Hatta bana göre şimdi sıra Fatih e uslu dur baskısı yapmaya geldi ))
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hacısalih oglunun yaptıgı ıs tam bır muhalefettır ve taktır edılecek bır harekettır suankı sıyası durumu bu konuya gore baz alacak olursak hacısalıhoglu otordugu yerden sadece elestırıp yonetımı yıpratma cabaları ıcınde olabılırdı ama ne yaptı ???? dedıkı bırakın gucumuz yok maldavalları okumayı sız bız fatıhı ıstıyoruz dıyın muhalefet olarak ben alıp gelecem dıyor yonetım su satden sonra almayı dusunmese bıle artık almakdan baska carelerı kalmadı sagolasın hacısalıh oglu senın tek hatan bıze kendını albayrakla tanıtman oldu yoksa trabzonspor askın bu sıtedekı bır cok taraftardan daha buyuk bunu hıssedebılıyorum
                        Hacıosmanoğlu

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hacısalih oglunun yaptıgı ıs tam bır muhalefettır ve taktır edılecek bır harekettır suankı sıyası durumu bu konuya gore baz alacak olursak hacısalıhoglu otordugu yerden sadece elestırıp yonetımı yıpratma cabaları ıcınde olabılırdı ama ne yaptı ???? dedıkı bırakın gucumuz yok maldavalları okumayı sız bız fatıhı ıstıyoruz dıyın muhalefet olarak ben alıp gelecem dıyor yonetım su satden sonra almayı dusunmese bıle artık almakdan baska carelerı kalmadı sagolasın hacısalıh oglu senın tek hatan bıze kendını albayrakla tanıtman oldu yoksa trabzonspor askın bu sıtedekı bır cok taraftardan daha buyuk bunu hıssedebılıyorum

Aynen katılıyorum abi.....
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• helal olsun
                            TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• hahahah cosduk hepimiz renkdaslar ... Bu is olacak... SULTAN TEKKE GELECEK...
                              "Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”

Yorum

Antalya'ya gidiyorum. Yolda mola verdim. Bakayım uşaklar yine birbirini mi yiyor dedim ...Bu mesele ile ilgili artık birilerini arama yüzüm yok ...Dolayısıyla aranızda gelişmeyi en son ben öğrenirim herhalde...Olacak inşallah....Hatta bana göre şimdi sıra Fatih e uslu dur baskısı yapmaya geldi ))
                                Baskı konusunda bu forumdakilerin üstüne tanımıyorum

Olur da Fatih gelirse Fatih'e baskı falan yapmayalım ama bırakalım da olgunlaştığını kendisi göstersin..

Soru şu : Bakalım Fatih gelecek mi?

Gelse de büyük futbolcu, gelmese de büyük futbolcu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X