Bu eski resimler özel arşiv mi yoksa internette var mı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bir Maç Günü Anatomisi 2,5
Daraltma
X
-
İnternette var çoğuİlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu eski resimler özel arşiv mi yoksa internette var mı
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Sen maç günü fotoğraf mı çekmiştin Faikİlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökçe hani benim maç günü çektiğim resmim nerede
Yorum
-
Evet nereyedur gördünmü oni kaçmışta belki sizin tarafa gelmiştirİlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen maç günü fotoğraf mı çekmiştin Faik

Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Senin çekmiş olduğun bir fotoğrafı hatırlayamadım Faik. Ha benim seni çekmiş olduğum fotoğrafı anlatmaya çalışıyor fakat m harfizedesi oluyorsan, ilk sayfadaİlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet nereyedur gördünmü oni kaçmışta belki sizin tarafa gelmiştir

Yorum
-
Çok teşekkürler Gökçe Can....İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin çekmiş olduğun bir fotoğrafı hatırlayamadım Faik. Ha benim seni çekmiş olduğum fotoğrafı anlatmaya çalışıyor fakat m harfizedesi oluyorsan, ilk sayfada
Resmide gördüğünüz eşofmanımla izlediğim hiç bir maçı kaybetmedik.......
yenildiğimiz 4 maçlık periyodda kot pantolon giyiyordum.....
Bu tip takıntılarım yoktur ama olmaya başladı galiba.......
Ertesi gün basket maçı vardı yine giydim yine yendik....
N eyazıkkı Sivas maçında köyde olacağımdan giyemeyeceğim....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum