allah aşkına ersun yanalın bu takımda yaptığı tek iyi şey nedir gören varmı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Herkes Kendine Gelsin!
Daraltma
X
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle95-96 sezonunda 17 hafta sonunda 44 puan toplamıştık.Bu yıl 25 haftada 46 puan.
Başarılı falan değiliz.Ligi süpüren bir takım olmadığı için 5 takımında şampiyonluk şansı devam ediyor.
İnançlıyız demek de bir yere kadar.
Takımın grafiği müthiş bir şekilde aşağı dönmüş durumda.Hiç bir maçı kazanacak gibi oynamamaya başladık.
Kalan maçları alabilir miyiz;bu oyunla zor...
kıyas yanlış. çünkü o sene ve diğer seneler ligin kalitesi diblrde sürünüyordu. her geçen gün daha kaliteli oluyor. Bu sene tüm takımlar puan kaybediyor. cimbom kendi sahasında kocaeliden 5 yedi....bu ülke futbolu olarak sevindirici. kabul etsenizde etmesenizde ligimiz çok kaliteli ve zor. artık 7 gol gelmiyor bir maçta....onlar mazide kaldı....GÜNEŞ balçıkla sıvanmaz
Yorum
-
hıncal haşmet mehmet 3lüsünden:
her konu konuşuluyor, tabii ki bizden bahsedilmiyor. program kapanacak fb li mehmet yılmaz diyor ki:
"bjk kocaeli maçında hakemle yırttı, sivas antalya maçında aynı. hakem hataları olmasın diyemiyorum çünkü oluyor. tamam da bjk sivas puanları toplarken neden trabzonspora yaramıyor hiç?"
bunu söyleyen ts li falan değil, süzme fenerli bir gazetecidir... enteresandır haşmeti bırakın hıncal bile gık demedi bu yoruma...İmza...
Yorum
-
CERASUS hemşerim ersuncu veya değil diye bir terim yoktur sadece TRABZONSPORLU diye bir terim vardır benim kitabımda ersun yanalı destekliyordum hata yaptığımı anladım diye bir cümle de kullanılabilirim kendim için vede haklıyım sebepleri çok harcanan futbolcuların isimlerini saysak sende anlarsın başkanımı sonuna kadar hala destekliyorum o eksiklerini gördü ve inanıyorum ki seneye yapacağı transferlerin çalışmalarına başlamıştır bile ama ersun yanalın hala hatalarını görmeden devam etmesi seneye onunla bu yolda nasıl gideceğimizi düşündürüyor bana en basitinden haftalardır sahada hiç olmayan selçuk hala niye kesilmez ben düşünüyorum düşünüyorum aklıma sadece kapris geliyor başka birşey gelmiyor ama bu kaprius takıma zarar verdi de verecek teUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
kudu_61 ersun hocayı yollayıp seni göreve alalım mı?
türkiyede oyuncu değişikliğini en iyi yapan hoca aragones. hiç bir yorumcu değişiklikler üzerine eleştiremiyor ama başarı yok?
demek her şey değişiklik değil
senin kaç futbolcun sakatlandı?
senin kaç futbolcun kendi taraftarından küfür yemesine rağmen küstü ve mücadelesini bıraktı?
hocalık 11 seçmek sonrada değiştirmek değildir. kondisyon-pskolojik her açıdan düşünüp en kalitelisini yapmaktır....
unutmaki takımın fair play listesinde açık ara önde...bu kadar mücadele yaparken faul bile yapmıyorsun....kart görmüyorsun..penaltı yapmıyorsun....sence bu hocanın başarısı değilmİ?GÜNEŞ balçıkla sıvanmaz
Yorum
-
Ersun Yanal'ı eleştirmek takımın yoluna taş koymak mıdır? Takımın forvet eksikliğini herkes bildiği halde, devre arası "Fatih Tekke'yi düşünmeyen" Yanal değil miydi? Bugün beceriksiz forvetler yüzünden şampiyonluk pisi pisine kaçarken, Yanal bunun faturasını ödemeyecek mi? Takım kötü giderken eli kolu bağlı duran Yanal sorumlu değil mi? Gençleri kulübede çürüten, takımı alternatifsiz 13-14 kişilik bir kadroya hapseden, sonra da bu kadro formdan düşünce meşhur "Ersun Yanal düşüşü" yapan kim acaba?
İstikrarmış... Külahıma anlatın...
Yorum
-
bir iki üç yetmez
dört beş altı olsun
orhan hami ünal koysun
trabzon şampiyon olsun diyorken
şimdi sahamızda 2 gol atınca bu hocayla şampiyon oluruz iddasındakilere istikrar diyenlere biraz tarihden ders alarak düşünün diyorum...
ben dersimi aldım daha kafa mafa demem allah saklasın.
İnşallah da dedirtmezler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum