Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arkadaşlar 27. Dakka etkinlikleri yapalım

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet arkadaşlar iyi ya da kötü herkes bi eleştiri yapıyor ama antepli aşağlık insanlar sadece yorum yapmadı resmen alay eder gibi kolbastımızı çalıp oynadı hoş hakettiğimiz birşeydi ama yinede olmaması gerekiyordu bunun üstüne sürekli bi i... Trabzon olamassın şampiyon demeleeri nefretimi arttırdı ....Lanet olsun diyorum anadolu külüplerine...Eskişehirspor hariiç onları çok seviyorum...neyse artık maçların 27. dakkalarında bi prrotesto tezahüratları ıslıklamalar antep kümeye falan denilmesi hoşuma gider siz ne dersiniz bilmem...sivas da 61. dakkada ıslıklamıştı onların 58di galiba onlar için de bişeyler düşünülebilir....
    iyi ki süper lig de 90 yakım yok..çünkü bu mantıkla her dakika birini ıslıklamamız gerekiyor.çünkü hiç kimse trabzonun şampiyon olmasını istemiyor.
    KİMSE,SENİN KADAR, YÜREKTEN SEVİLEMEZ...

Yorum

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslında iyi fikir 80 ilinde bizden nefret ettiğini düünürsek her dakikada etkinlik yapmış oluruz sonra da hiç oturmayan etkinlik yapan bir taraftarımız olur.
      Gayet mantıklı
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,
      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Gereksiz buluyorum bende. Biz baskalarin yaptiklarina bakacagimiza kendi islerimize baksak daha anlamli olur
        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

cok gereksiz ..kilit

Yorum

bize yakışmaz doğru ama

kanıma dokundu

Yorum

ya sunları ne kadar muhattap aldınız istanbul özentisi ezikler işte kendi işimize bakalım.
              Kocaelispor Eskişehirspor bunlardan baska takım varmı anadoluda?
              boşverin ezik özenti kıroları

Yorum

kiltlenmesi gereken konu.seviyemizi düşürmeyelim.bizim başkanın yaptığı icraatlara bakın .birde bizim uğraştığımız işlere bakın.

Yorum

Bizim Trabzonspor olarak yapmamız gereken çok daha önemli işlerimiz var Arkadaşlar.
                  Bu şekilde işlere girersek antep hacettepe bursa vs den ne farkımız kalır?
                  Antep havadan reklamını yaptırmış olur. onları zamanı geldiğinde sahada ezerek cevabımızı vereceğiz.
                  Konuyu kilitliyorum.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X