Trabzonsporum ( 4 ) - Sakaryaspor ( 3 )

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Çakır
    Trabzonspor Kongre Üyesi

Genel Koordinatör
    • 16.07.1999
    • 5563
    • İhracat Uzmanı
    • İstanbul

İlk olarak yattara11 tarafından gönderildi

su anda takimda isini ciddiyetleve iyi sekilde yapan tek kisi var : SZYMEK

Kesinlikle katiliyorum. Bu Szymkoviak tek kelimeyle müthis! Takima daha dün geldi ama öyle bir hirs ve istekle oynuyor ki top onun ayagina her gelisinde alkislamadan duramiyorum. Çok kaliteli yetenekli bir adam. Bize daha da yararli olacak aslinda ama su takim hayirlisiyla bir forma giremedi ki!
    "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

• objek
      • 01.06.2004
      • 4188
      • logistik
      • Avrupa Diğer

Trabzonsporun kadro yapisindaki oyuncularin en zayif taraflari skor avantajini korumakisterkenaralarindaki pasalis verisi cok kisa suruyor en fazla 3-4 pas.. sonrasi top kaybi oluyor ve zaten kaybedecegi hicbirseyi kalmayan takimlar tum hatlari ile ileriye yuklenince yerlesik defans sisteminde cok aciklar veriyoruz aslinda bu sorunu iyi bilen senol hoca takimi ofansif oynatiyor yani en iyi defans hucumdur anlayisiyla oynuyoruz simdi defansta emrah ve erdinc yoktu fakat zor maclarda ayni sorunu onlarda yasiyor yerlesik defans sisteminde ve yan toplarda gecen seneden beri gelen dizilis hatalari ara sira kendini gostermeye devam ediyor defans adamlarimiz yogun baski sonrasi mutlaka hata yapiyorlar butun bunlari goz onunde bulundurarak rakibi orta sahada kitleyip ataklari orta sahada etkisiz hale getirmemiz lazim ancak bu sekilde defansimizi rahatlatabilirizorta sahada herkes huseyin kadar mucadele etmek mecburiyetindeyoksa dengeler kaybolur ve 4 attigin macta bile zorlanirsin. saygilar Edited by: objek

Yorum

• yattara11
        • 24.08.2004
        • 1230

İlk olarak Çakir tarafından gönderildi
        İlk olarak yattara11 tarafından gönderildi

su anda takimda isini ciddiyetleve iyi sekilde yapan tek kisi var : SZYMEK

Kesinlikle katiliyorum. Bu Szymkoviak tek kelimeyle müthis! Takima daha dün geldi ama öyle bir hirs ve istekle oynuyor ki top onun ayagina her gelisinde alkislamadan duramiyorum. Çok kaliteli yetenekli bir adam. Bize daha da yararli olacak aslinda ama su takim hayirlisiyla bir forma giremedi ki!

tahmin ediyorum ki bize seneye yapacagi katki bundan çok daha fazla olacak...
        [b]TRABZON BIR SEVDA,TRABZONSPOR BIR DESTAN

Yorum

• tsakrep61
          • 29.05.2004
          • 788
          • Ankara

takimin defansi tolga emrah erdinc ve ozgurle duzelir insallah

samek seneye zuravskiyle daha iyi olacak insallah

3 puan iyi insallah diger maclarda bole rehavetten gol yemeyiz

iyi gunde kotu gunde takimimiza destek olalim kotu olmadigimiz halda bole yaparsak olmaz elestirelim ama cozumleriyle
          Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
          Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
          Mustafa Korkmaz

Yorum

• efe5461
            • 12.03.2005
            • 9

garibim sakaryaya yazik olacak ama ihtiyacimiz var[img]smileys/smiley19.gif[/img]..Allah bütün trabzonlulara sabir versin..er geç yeniden sampiyonluk sevincini tadacagiz..
            mekan54
            vatan61
            ZIRAMBOLA5461

Yorum

• Utku061
              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
              • 29.05.2004
              • 846

Bu kadar kötü bir oyun ve maç izlememistim ben zevk için maça gidiyorusn eziyet çekisyorsun biri yani yetkiler bu topçulari lütfen uyarsin hemde çok siddetli olsun bu uyarma! Hala umursamaz davrana oyuncular var! Birileri su Miroslavi izlesin ondan sonra ben yillardir Ts de oynuyorum desin bakalim diyebilir mi! Sanki miroslaw bu takima yeni gelmemis yillardir bu takimda oynuyormus gibi ama digerleri de sanki ligdeki ilk maçlari gibi! Senol hocadan ricamiz defansta sezon basi gitmek isteyen arkadasi bir hizaya çeksin!
              Ts Üye No:16546

Yorum

• Tandogan
                • 13.06.2004
                • 291

Bugünkü maç çok tuhaf bir maçti.Ilk yarinin sonlarinda iki dakikada iki gol atarken,maçin sonlarinda bu kez iki dakikada iki gol yedik.Son dakikalarda yedigimiz gollerde aslinda biraz sanssizlik da vardi.Ikinci golü yedikten sonra santrayi yaptik,top oyuncumuza gelince birden kayip oldugu yere yikildi ve santra yapar yapmaz üçüncü golü de yemis olduk.

Takimda ben de en çok Simek'i begendim.Her yönüyle takimin en istekli ve hirsli oyuncusu.Attigi ve attirdigi gollerin yanisira kaçirdigi iki tane yüzde yüz gol pozisyonu var;bir tane de direge çarpan topu var.Yattara genel olarak durgun görünmesine ragmen gollerde ve girilen pozisyonlarda hep aktif rolde.Azcik hareketlenmesi bile pozisyona girilmesi için yeterli.

Savunma çok aksiyor.Emrah ve Erdinç'in yokluklari çok hissediliyor.Özgür fazla güven vermiyor.Sonradan oyuna giren M.Yilmaz yine beklenenden uzak.Fatih'in attigi goller çok estetik.Özellikle asirtma golü jeneriklik.Son golünde de Yattara'nin asisti çok güzel.Fatih bu gidisle degil Türkiye gol kralligini kazanmayi,Avrupa gol kralliginda bile iddiali konuma gelebilir.Bir de penaltilari da kullanmiyor ve bayagi da pozisyona giriyor.

Takimda laubalilik oldugu yönündeki fikirlere ben de katilmadan geçemeyecegim.Bu arada bugünkü maçin en ilginç olayi(büyük ihtimalle televizyon görüntülerine yansir)bir pozisyonda Petkoviç'in M'Bayo'yu tek koluyla havada yakalayip asili pozisyonda tutmasiydi ve tüm tribünler kahkahalara boguldu.

Yorum

• POYRAZ
                  • 18.10.2004
                  • 6656
                  • Avrupa Diğer

Herseye ragmen,Besiktas ve Galatasaray'a haksiz penalti golleri ile yenilen iyi top oynayan Sakaryaspor'u,bu moral bozuklugu icinde yendigimiz icin mutluyum.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• yattara11
                    • 24.08.2004
                    • 1230

İlk olarak efe5461 tarafından gönderildi
                    garibim sakaryaya yazik olacak ama ihtiyacimiz var[img]smileys/smiley19.gif[/img]..Allah bütün trabzonlulara sabir versin..er geç yeniden sampiyonluk sevincini tadacagiz..

garibim sakaryali'lara yazik olacagi yok... önce insan gibi top oynamayi ögrensinler... inanin maçin ilk 10 dakikasinda kirdi geçirdiler bizi...

Yorum

• imported_Suha
                      • 02.02.2005
                      • 429

yaw öldüm öldüm dirildim...neyse atlattik artik.senol hoca uyarir onlari..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                      AkkSeLI_61

Yorum

• FERO61

zaten herkes yazmis ...ya bukadar gol yenirmi düsme potasinda olan bi takimdan...beyler ben korkmaya basladim...derbiler basliyacak isimiz zor..farkli yenilgiler tatmasak bari...

herkes forvet almayi düsünüyo peki ya defans

Yorum

• yattara11
                          • 24.08.2004
                          • 1230

İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi

zaten herkes yazmis ...ya bukadar gol yenirmi düsme potasinda olan bi takimdan...beyler ben korkmaya basladim...derbiler basliyacak isimiz zor..farkli yenilgiler tatmasak bari...

herkes forvet almayi düsünüyo peki ya defans

fark yeme isi de nerden çikti?!? derbilerin hepsi için konusuyorum favori biziz... futbol olarak bizden üstün olan yok... bizim en kötü futbolumuz onlarin en iyi futbolu... önemli olan sogukkanli olmak...

Edited by: yattara11

Yorum

• My
                            • 09.06.2004
                            • 24592
                            • Aydın

Trabzon'da bisiiler oluyor ama daha ne görmek nede dinlemek nasip oldu. Sampiyonlua oynayan bir takimimim var ama güzel yurdumun bi acaip medyasi ne takimimi bana seyrettiriyor nede dinlettiriyor. Bisiiler aksiyor takimimda, bisiiler eksik gidiyor ama Allah askina bunu gerçekten kaç kisi görebilmis çok merak ediyorum. Istanbul kulüplerinin taraftarlari sampiyonlua oynasin oynamasin hiç önemli diil takimlarini sürekli seyredebiliyor, bire bir maçlarini canli stad yayinlariyla dinleyebiliyor, bir yerde aksaklik varsa bunu kendi aralarinda tartisabiliyor, vay be! gördünmü dün aksamki pozisyonu diye muhabbete dalabiliyor ama gel-gelelim Trabzon'a gelince!!! Çok güzel oynamis, Yattara bunu yapmis, Gökdeniz söyle pas atmis, takim olarak sööle oynadik diyedoya doya muhabbete dalabilecek kaç kisi var??!Tribünler nasildi arkadaslar? Bir bilen varsa haber versin [img]smileys/smiley11.gif[/img]Bir takim sampiyonluk mücadelesi yapiyor ve tribünlerinin nasil, dolumu bosmu olduunu bile taa Trabzon'daki arkadaslarindan binbir zahmetle öörenmeye çalisiyoruz. Valla ne diim artik bilmiyorum ama bizleri bu adaletsiz arenada futbol oynamaya mahkum edenlerin öbür dünyada iki elim iki yakasinda.
                            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Mehmet
                              • 31.05.2004
                              • 3508
                              • Özel şirket çalışanı.
                              • İstanbul

Son iki maçta 6 gol yiyoruz. Yakismiyor sampiyonluga oynayan ytakima.
                              Sakaryaspor korktugum takimlar arasinda nerde ne yapacagi belli olmayan bir ekip. Helede deli bir kalecileri olursa daha neler olmaz.
                              Bereket istegimiz olan 3 puani aldik. Trabzonspor Fatih Tekke ve Gökdeniz gibi oyuncularin olmadigi zamanlarda bile maçlarini bu kadar zorlanmadan kazanabilmeli. Gökdeniz yok diye takim zorlandi. Bir sitemim de Gökdeniz'i sevmeyenler için. Iste Gökdeniz'in olmadigimaçta takimimiz kendi sahasinda zayif rakibi karsisinda ne kadar zorlandi..
                              Önemli derbiler maçlarina dogru giderken gidisatimiz hiçde iç açici degil.
                              Dilerim Senol Hoca gereken önlemlerini alabilir. Önümüzdeki derbi maçlarda diledigimiz özledigimiz Trabzonspor'u izleriz.
                              hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                              .

Yorum

• ozcan_asanoglu
                                • 31.05.2004
                                • 2726
                                • Bankacı
                                • İstanbul

[QUOTE=yattara11

fark yeme isi de nerden çikti?!? derbilerin hepsi için konusuyorum favori biziz... futbol olarak bizden üstün olan yok... bizim en kötü futbolumuz onlarin en iyi futbolu... önemli olan sogukkanli olmak...

[/QUOTE]

evet futbolumuz güzel ama iyi oynarken bile 10 kisi kalmis, ondan bundan 6-7 gol yemis takimdan 3 gol yiyoruz....takim felaket SOS veriyor...sampiyonluga oynayan bir takimin defansi böyle bireysel hatalar yapar mi? bu futbolcular antep maçindan ders çikarmamislar, umarim bu hafta çikarmislardir...haftaya isimiz çok çok çokzor....
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...