Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Camiamızdan Anlamlı Buluşma

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence seninki de çok saftirik bir yaklaşım olmuş. Anlamadıysan yaklaşımıma yafta yapıştırma.

Ne işe yaradığını zamanla göreceğiz.
    Dağ fare mi doğurur yoksa güç birliği mi?
    Zaman gösterecek.
    may uzun süredir tv lerde yoktu veya ben rast gelmemişte olabilirim.demek ki azbuçuk gündeme gelmeyi hemen fırsata dönüştüren egosunda hiç bir azalma yok.O hiç bir zaman biz dememiş hep ben demiş bir adamdı ve malesef bu huyu devam ediyor.dün gece ilker yasinin cnn türkteki programında gördüm.bir de mehmet cansun vardı.
    ego dolu konuşmaları yanında bir de beni iyice şaşırttı.şöyle ki:ilker yasinin Trabzonsporun farkı nedir sorusuna saçma sapan bir cevap verdi ve iyice gözümden düştü.Allah babamız bizi affeder,islam dini mantık dinidir ama Trabzon son zamanlarda içine kapandı gerici oldu.irticai akımlar çoğaldı bu da Trabzonun ilerlemesine engel oldu falan filan.sanki konuşan eski Trabzonspor başkanı değil de eski yargıtay başsavcısı.soru ne cevap ne,iyiki kurtulmuşuz bu adamdan dedim izlerken.
    En son İslam Sezer tarafından düzenlendi; 17.03.2009, 10:46.
    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

Camia ve Birlik, iste budur....

Tesekkürler
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Sadri Başkan Sağol
        [ille d' 7]

Yorum

bu birlikteliğin sürekliliğini diliyorum.ayrışma değil birleşme şart.
          Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "Öküzün altında buzağı arama(mak)" gerek bu ortamda..
            O zaman benim yorumumun altında da aramayın.
            Bekleyip görelim. Bakalım, bu anlamlı buluşma Trabzonspor'a kaç kuruşluk maddi kaynak, ne gadar lobi gücü olarak dönecek?

Yorum

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence seninki de çok saftirik bir yaklaşım olmuş. Anlamadıysan yaklaşımıma yafta yapıştırma.

Ne işe yaradığını zamanla göreceğiz.
              Dağ fare mi doğurur yoksa güç birliği mi?
              Zaman gösterecek.
              anlamadım derken ne demek istediğimi, ne anlatmak istediğimi anlamaktan yoksun kişinin bu buluşmadan çıkardığı, anladığı sonucu yada ihtimali dikkate alınmaması gerektiği görülmüştür..

önceki yazdıklarımı geri alıyorum.. zira sizin anlamanız çok güc...

Yorum

İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                anlamadım derken ne demek istediğimi, ne anlatmak istediğimi anlamaktan yoksun kişinin bu buluşmadan çıkardığı, anladığı sonucu yada ihtimali dikkate alınmaması gerektiği görülmüştür..

önceki yazdıklarımı geri alıyorum.. zira sizin anlamanız çok güc...
                Sen devam et.

Yorum

Açıkçası o karedeki Sadri Başkan da dahil hiçbir başkanımızın niyetini tam olarak bilemeyiz. En azından ben bilmiyorum. Sonuçta Trabzon' da yaşamadığım için bazı dinamiklerden haberimiz olmuyor doğal olarak..

Sıradan bir taraftar gözüyle beni ilgilendiren ve dahası bilgilendiren tek şey o güzel karenin içerisindeki başkanlarımızın beraberce gülümseyerek samimi bir poz vermiş olmaları

Bana da bu fotoğraftan sonra en fazla tebrik etmek düşer
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

May ile ÖS yanyana gelmemek için baya çabalamışlar sanırım.

Camiamıza hayırlara vesile olur inşallah.
                    Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

Eski başkanlar gelmiş de NA neden gelmemiş acaba? Yoksa davet mi gelmedi sayın NA?

Yorum

Eski başkanlarımıza teşekkür

Takımımızın Galatasaray ile oynadığı karşılaşma öncesinde yönetim kurulumuzun daveti üzerine Trabzon’a gelen ve düzenlenen davete katılan başkanlarımızın bu tavrı camiamızın birlik ve bütünlüğünün kamuoyuna gösterilmesi adına son derece anlamlı bulunmuştur.

Bu vesileyle katkılarından dolayı Bayındırlık ve İskan Bakanımız Sayın Faruk Özak, Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz, Eski Başkanlarımız Sayın Ahmet Celal Ataman ile Sayın Özkan Sümer’e ve mazeret bildirerek Trabzon’a gelemeyen ama her platformda bizlerle birlikte olduklarını bindiren tüm eski başkanlarımıza teşekkür ediyor, bu tarz organizasyonların devam edeceğini bildirerek saygılar sunuyoruz.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                        En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 17.03.2009, 20:18.
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

@tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Camiamıza hayırlara vesile olur inşallah.
                            Amin.........................

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X