Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Camiamızdan Anlamlı Buluşma

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Camiamızdan Anlamlı Buluşma

Camiamızdan anlamlı buluşma

Takımımızın Galatasaray ile oynayacağı Turkcell Süper Ligi maçı öncesinde camiamız adına anlamlı bir buluşma gerçekleşti.

Kulübümüzün Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, eski başkanlarımızdan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, yine eski başkanlarımızdan Ahmet Celal Ataman ve Özkan Sümer karşılaşma öncesi biraya geldiler.

Trabzonspor camiasının birlik bütünlüğünü tüm ülkeye göstermesi açısından büyük önem taşıyan buluşmaya sağlık problemleri yaşayan eski başkanlarımız Salih Erdem ve Şamil Ekinci’nin yanında Nuri Albayrak, Mustafa Günaydın ve Ali Osman Ulusoy gelmeyi çok istemelerine rağmen mazeret bildirerek yemeğe katılamadılar.

Galanima Restaurant’ta yenen yemeğe Başkanımız Sadri Şener, yönetim kurulu üyelerimiz, kurucu üyelerimiz ve kurul başkanlarımızın yanı sıra Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Emniyet Müdürü Feridun Boz ve daha önceki yönetimlerde asbaşkanlık görevlerinde bulunan isimler de katılım gösterdiler.

Başkan Sadri Şener, Trabzonspor Kulübü’nde Başkanlık görevini yapan Faruk Özak, Ahmet Celal Ataman, Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz ve Özkan Sümer’e şükran plaketi takdim etti.

Plaket töreninde konuşan Yılmaz, “Aradan tam dokuz yıl geçti. Burada olmak çok güzel… Bunu sık sık yapmamız gerekiyor. Bu birlikteliğe ihtiyacımız vardı. Artık hepimiz bir kişiyiz… Bu da bana keyif veriyor” deyince yemekte bulunan davetliler Yılmaz’ı dakikalarca alkışladı. Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzonspor yönetimini öncelikle kutladığını ifade ederek, “Camiayı birleştirme adına önemli bir adım atıldı, sizleri kutluyorum. Biz büyük bir camiayız, güçlerimizi birleştirmeliyiz” dedi.

Ahmet Celal Ataman, bu nazik daveti ve plaketi nedeniyle yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Özkan Sümer ise bu hatırlanmanın çok önemli olduğunu belirterek, “Katılma erdemliği gösterenlere ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
    En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 16.03.2009, 17:04.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Çok güzel görüntüler vardı

Bize göstek olan yerel medyaya ibret olsun.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bize göstek olan yerel medyaya ibret olsun.

Trabzonspor'a destek konusunda da eksiksiz olmaları gerekir ayrıca
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

Çok çok güzel birşey
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

mac baslamadan bı ara protokol trıbununu gosterırken spıker m.alı yılmaz yerıne m.alı sahın dedı yanlıs mı duydum
          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mac baslamadan bı ara protokol trıbununu gosterırken spıker m.alı yılmaz yerıne m.alı sahın dedı yanlıs mı duydum
            öyle dedi de sonradan düzeltti..Bide o spiker ışıklar kesilince falan nihayet oyun başladı dedi rahatsız herif..
            Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

ya ben MAY ve ÖS buluşmasını merak ettim,ÖS yüzüne bakılırsa sanki bana araları yine soğukmuş gibi geldi
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Yıllardır bu karelerin özlemini çekiyordu camiamız. Helâl Sadri Başkan.
                Ana Sütü Gibi Güzel,Ana Sütü Gibi Temiz TÜRKÇEMİZ

BİZ İNANMAYA DEVAM EDİYORUZ !

Yorum

Bu buluşma bir güç birliğine dönüşecekse çok güzel.
                  Bazılarının unutulmama arzusu ve ego tatminlerinden öteye gitmeyecekse yazık Sadri Başkan'ın emeğine.

Yorum

yönetimi tebrik ediyorum iyi düşünülmüş bir şeydi

Yorum

Özkan Sümerin bakışlara bi bakarmısınız

Yazılanlar çizilenler aklıma geliyorda bu ikiliyi hangi güç bir araya getirebildi pek aklım almıyor

Yorum

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu buluşma bir güç birliğine dönüşecekse çok güzel.
                        Bazılarının unutulmama arzusu ve ego tatminlerinden öteye gitmeyecekse yazık Sadri Başkan'ın emeğine.
                        Sanmıyorum öyle bir düşünce ile Trabzon'a geldiklerini.. Hiç bir isim küçük düşünecek insanlar değil..
                        Herkez şanını şöhretini Trabzonspor'a borçlu..

Sadri Şener'i Oflusu, Tonyalısı, Akçaabatlısı, Trabzonlusunu bir araya getirerek birlikteliğin fotoğrafını oluşturduğu için tebrik ediyorum..

Şampiyonluk gelir elbette ki, Sadri Şener'in yapacağı en önemli hizmet Stad olmalıdır artık..
                        Güzel, kaliteli bir stad.. Taraftara yakışmıyor gerçi ama olmalı.. Taraftarıda adam etmeli başı boş bırakılmış yıllardır..
                        Kendi seyircim ile aynı tribünde maç izlemek sarmıyor..
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Allahım bugünleri de mi görecektik!!! birlik beraberlik konusunda ne kadar güzel adımlar atılıyor, camiamızın ileri gelenleri herkese örnek oluyorlar....çok daha güzel günler göreceğiz inşallah...

Yorum

Yönetim hanesine bir artı daha, tabii başta Sayın Şener olmak üzere.
                            Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

Aslında en çok konuşulması gereken konu bu . ama pek ilgi görmemiş ...
                              Yıllar sonra hayalini kurduğumuz birliktelik bu. sıksık bu şekilde toplantılar fikir paylaşımıda yapılmalı.
                              Dışarıda olanlar yöneticilere yardımcı olmalı. Trabzonspor bu şekilde eski günlerine çok daha hızlı döner.
                              Birlikteliği sağlayanlara ve oraya gelen Başkanlarımıza Teşekkür etmeye davet ediyorum sizleri .
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X