Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ivankov ve TFF Satin Alma Mudurlugu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ivankov ve TFF Satin Alma Mudurlugu

2-1 biten GS- Bursa macinda; Ivankovun yedigi golleri tekrar tekrar izledim. Kimsenin dikkatini cekmedigine gore; ve sadece ben bu zanna kapiliyorsam; ben cok kotu niyetli bir insanmisim demek ki. Ivankovla kendimi tanima firsati buldum.

Macin hemen basinda yedigi golu; kapattigi koseden ve yavas bir top; ne atladi ne uzandi; sadece yuvarlanarak kaleye girisini izledi; hadi buna bir anlik konsantrasyon eksikligi ya da dalginlik diyelim. Ozellikle ikinci golu; ileri geri oynat oynat muteassisi oldum. GSli basana kadar 3 kere topa vurabilirdi; bekledi bekledi bekledi ve bakarak; resmen nisan alarak; ayaginin ustuyle de degil; daha kontrollu vurmak icin plaseyle acisini da oyle guzel ayarladi ki seken topun bombos duran 7 m kaleden baska bir yere gitme sansi yoktu;

ben arkadaslar; hayatimda bir kalecinin bu kadar bariz mac sattigini gormedim... Ha kem soz; su-i zan sahibini baglar; ona da tamam. Su-i niyetimden oturu sizlerden ozur diler; TFF Satin alma mudurlugunun kacinci katta oldugunun ogrenilmesini; Sayin baskanimizdan rica ederim...
    Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yenilen goller banada acikcasi tuhaf geldi. Bize karsi süper mac cikardi hatta mac sonrasinda bizim seyirciyi bile alkisladi diye hatirliyorum.
    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Diğer başlıklardan devam edelim lütfen.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
      Yükleniyor...
      X