Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ekonominin Yıldızı: Sadri Şener ve Trabzonspor A.Ş.

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Seninle gurur duyuyoruz başkanım! Bu sene oluşmasında büyük emeğin olan kadroyla da gurur duyuyoruz. Hocamızla, seninle, takımımızla, kulübümüzle ve Trabzonsporluluğumuz'la gurur duyuyoruz. Allah seni başımızdan eksik etmesin.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

helal başkana

1500 metre kare arsanın trabzonspora devri için toplanmayan belediyeye ise trabzon halkı seçimde çarp tokatı
      www.akyuzkalip.com
      www.facebook.com/akyuzkalip
      www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

Helal olsunda, yaninda ki adam da keske baskanimizin harcadigi zamaninin 1% trabzonspora harcamis olsa idi keske.

Each year Forbes ranks the world based on a variety of categories ranging from the wealthiest people on the planet to the best colleges America has to offer.

Kendisi hem trabzonlu hem milyarder hem insaatci.

Ahhh ahhh, su stadyum meselesini düsününce bu adam geliyor artik aklima ve icim burkuluyor.

Neyse, baskanimiza tekrardan helal olsun, umarim is adamlarimiz bu olaylari görürde, baskanimiza yardimci olurlar yolunda.

Yorum

İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          helal başkana

1500 metre kare arsanın trabzonspora devri için toplanmayan belediyeye ise trabzon halkı seçimde çarp tokatı
          toplanmayanlar akpli
          burda chpyi hedef gösteriorsun
          ne akpliyim ne chpli ama hiç istemediğimiz trabzonsporun siyasete alet edilmesi
          ve sen şu söyleminle buna çanak tutuorsun
          Trabzonda kimse TSden üstün değildir

Artık kaşkolu takan oy istemesin
          Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

büyük başkan helal olsun sana.birşeyi itiraf edeyim bari kongre yapılırken sadri başkanı istemiyordum diyordumki o zamanlar sadri başkan ne yapabilir parası hiçbişesi yok uzun zamandırda trabzonla ilgilenmiyo 15 sene geçmiş eskisi gibi değil çok değişti diyordum ama yanılmışım.gerçi yanıldığımı başkan olduğu gün anlamıştım.şimdi iyi ki varsın diyorum
            inadına BORDO & MAVİ ....

Yorum

Helal olsun büyük Baskan Sadri Baba! ama unutmayalim sadece Senerin degil bu basari tüm Trabzonsporun! Futbolcular olmadan, Taraftar olmadan, Teknik Kadro olmadan ve tabiki bu Sadri baskanin arkasindaki tüm yönetim olmadan bu basari elde edilemezdi! Bunu unutmayalim!

Yorum

Helal sana Sadri başkan..
                Bize Her Yer Trabzon
                BMN Taraftar Topluluğu

Yorum

Seviyoruz seni Sadri baba...İyiki varsın...
                  Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X