Kupada rakip g.saray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • crazyboy
    • 07.12.2004
    • 173
    • Ankara

maça daha çok var ama suan tarbzonsporumuz favori zor maç olacak
    Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.

Yorum

• The Londoner
      • 05.01.2005
      • 1368
      • İstanbul

Fener nasil ligde ezeli rakibimizse G.Saray`da kupadaki ezeli rakibimiz. Onlarla oynadigimiz son kupa maclarinda basarili olamadik. Hatta bunlardan birinde Ali Samiyen`de 2-0 one gectigimiz maci 4-2 kaybetmistik. En aci yenilgilerimizden biridir o. Hatirladigim Kadariyla, onlari en son 1995 senesinde hem iceride hem de deplasmanda yenerek kupadan elemistik. (Istanbul`da 3-2, Trabzon`da 1-0)

10 yil sonra da olsa onlari yine sahalarinda yenerek kupayi ustuste ucuncu kez kazanacagimiza inaniyorum. Kupayi ust uste 3 kazanan var mi? Bileniniz var mi? Belki de bir ilk olacagiz.
      "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
      Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• $FIRTINA61$
        • 02.07.2004
        • 1331
        • Amasya

hic bir eerbiden korkum yok sneol oldukdan sonra ziya korkkak oynatioyrdu senolsa tam tersi üsütüne üstüne giidy[img]smileys/smiley32.gif[/img]or
        FIRTINA61

Yorum

• Harun
          • 31.05.2004
          • 7993
          • Tekniker
          • Sakarya

Galatasarayin dünkü bjk ile olan maçini izledim.Bekledigimden çok iyi çiktilar.Sabri,Hasan gibi etkili oyuncusu ilk onbirde olmamasina ragmen iyi top oynadilar.Özellikle yeni transfer Libery çokm kaliteli bir adam.Yani Galatasaray HakanSükür'e ragmen iyitakim dikkat etmemiz lazim.
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...