Avni Akerde oynadığımız beşiktaş,antep ve sivas maçlarında berabere kaldık.on kişilik ankarayı 2-0 yendiğimiz maçın dışında 2-1 lik skorlar ve 3-2 lik kalbürüstü sonuçlar alıyoruz.maçları diken üstünde izliyoruz.dandik takımlar bile Avni akerde çok iyi oynayıp bizi zorluyor.Ne zaman bol gollü farklı galibiyetler ile çekirdek çıtlatarak tv den maç izleyeceğiz?
Avni Aker'de Kazanmakta Neden Zorlanıyoruz?
Daraltma
X
-
Avni Aker tribünü özellikle şu sezon itibarıyla takımını en iyi şekilde destekleyen bir taraftar profiline sahip olmaya başladı..
Bu başlığın da akibeti eninde sonunda maalesef Trabzon' da futbolcuların baskı altında oynuyor olduğu klişesine dayanacağı için bence zamanlama açısından pek uygun bir tartışma olmasa gerek..
Sonuçta artık zorlanmadan kazanabilen pek bir takım da olmadığı gibi kendi sahasında en fazla puan toplayan 2 takımdan da biriyiz..
Yani sorun yok.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
-
-
artık o eski baskı kalmadı ama futbolcularımız kendi taraftarları önünde maç kazanmak istiyor ve strese giriyorlar !! seyirci baskısı değil bu , futbolcuların oluştırduğu birşey ..Yorum
-
Yorum
-
-
Bence her derbı oncesı takımı fazla yormadan derbıye saklayarak mac kazanmaya calıstıgımız ıcın zorlanıyoruz
Bu da hocamızın 1 taktıgı olsa gerek
Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİYorum
-
Trabzonspor'lu olmak suru psikolojisine sahip olmamaktir......
Trabzonspor'lu olmak, şu üc günlük galeyan ve manipulasyon dünyasinda farkli kalabilmenin çocuksu arzusudur.
Yorum
-
Her gelen 9-0-1 taktiği ile oynadığı için (G.Antep hariç) beraberliğe oynayan takımlar kendi oyunlarından çok Trabzonspor'u nasıl bozarım derdine düştüğü için.Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NETYorum
-
rakipler futbol oynamaya gelmiyor ki gelen kapanıyor başka yaptıkları bir şey yok kupa maçında bile 8 taş 4 tane savunma oyuncusu hiç bir türlü ileri çıkartmadı önlerinde bir de ön liberoları var doğal olarak gol atmak zor oluyor bu yüzden de zorlanıyoruz
Yorum
-
Ben bu Olaya Oldum Olası Akıl Mantık Erdiremedim Ama Şunu biliyorum ki Ayar Bir Tutarsa Avni Akerde Trabzonspor Rıdvan dilmenin anlattığı gibi olacak.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
-
Şahsi fikrim takımımızın teknik kapasitesinin çok üst düzeyde olmayışı ile ilgili olduğundandır. Yani biz maçları tam konsantrasyon ve üstün mücadele gücümüzle kazanabiliriz. Bunlarda bir azalma söz konusu olduğunda çok zorlanıyoruz ve işimiz şansa kalıyor.
Kabul edelim ki taraftar olarak bizler de kolay bir maç bekliyorduk. Biz nasılsak futbolcularımız da öyle. Her maça sahaya biz çıkacakmış gibi motive olmalı,mücadeleyi elden bırakmamalıyız.
Bundan sonraki maçlar için rahat kazanırız,averaj düzeltiriz gibi söylemlerden uzak durarak konstantrasyona yardımcı olabiliriz.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

çok guldum yaa ağzına sağlık

Yorum