“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Şimdiye kadar Colman 3 , Yattara, Isaac, Ceyhun, Umut, Sylva ve Egemen - Song 1 defa maçın yıldızı seçilmişlerdi.
Keşke 2. ve 3. leride kayda alsaydınız.
Başarı sıralamasında işe yarardı.
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Gelenekselleşen "Maçın Yıldızı" anketinde 19. hafta oylamaları sona erdi. Takımımız adına Ankaragücü karşılaşmasında son dakikada attığı golle 3 puanı kazandıran Umut Bulut % 55,06'lık oyla maçın yıldızı seçildi. Oylamada ikinci sırayı "Büyük Şef" Song alırken, üçüncü sırada Egemen Korkmaz yer aldı.
Keşke 2. ve 3. leride kayda alsaydınız.
Başarı sıralamasında işe yarardı.
Güzel öneri ama ben kuru kuruya bilgi vermek için yazmıştım. İlk üçü kaydediyorum o zaman. Sezon sonuna açıklayacağız.
İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi
19. haftanın yıldızı Umut Bulut
Gelenekselleşen "Maçın Yıldızı" anketinde 19. hafta oylamaları sona erdi. Takımımız adına Ankaragücü karşılaşmasında son dakikada attığı golle 3 puanı kazandıran Umut Bulut % 55,06'lık oyla maçın yıldızı seçildi. Oylamada ikinci sırayı "Büyük Şef" Song alırken, üçüncü sırada Egemen Korkmaz yer aldı.
Yorum