Dörde Kadar Sayamayanlar...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • sanatik
    • 23.08.2004
    • 6520
    • Yönetici
    • Almanya

Bravo sana TheCrow

cok güzel acikladin durumu.

Yaziyi okur okumaz her trabzonsporlunun bu durum cözülene 3 yerine 4 olmasi icin Protestoya devam etmesi gerekir.

TRT protestosu bir ilk olarak örnek sayilir ve bunlara 4 üncü rakami ögretene kadar hep birlikde hareket ederek hakketigimizi istemeliliyiz.

BMN yöneticileri ne güzel bir slogan üretmisler --> Hep birlikde - Sonuna kadar !!

@ mahir_kuzey

düsüncelerine katiliyorum.

onlarla anilmak istemiyoruz ama ayni ligde oynuyoruz yillardan beri ve haksizlik varsa ortada bunu kaldirmak gerekir. Tabiki bu haksizlik sampiyonlugumuz ilan ettikden sonra belli bir dönem yokolacakdir ( yinede gereken degeri vermiyeceklerinden eminim simdiden - zamaninda oldugu gibi ). Aksini düsünmek istemiyorum ama düsünürsek yine eski tas eski haman devam edilecekdir. Her sezon bizi böyle sinir etmeye kimsenin hakki yokdur.

Biz türkiye liginin en delikanli en yigit takimin taraftariyiz. Biz Trabzonsporluyuz.

Edited by: sanatik
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• EmrahYalçınalp
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 29.05.2004
      • 5470
      • Akademisyen

Kaan, ironi müthis... Ama katilmadigim tek nokta var, Reha Muhtar. Bence ciddi ciddi üçten sonra saymayi bilmiyor olabilir, o yüzden dalga geçmeyelim, Allah adami tas yapar !

[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Barış
        • 21.10.2004
        • 4881
        • Trabzon

Ögretecez 4 ü de digerlerini de...

Yorum

• 61viya
          • 04.12.2004
          • 4515
          • Bursa

İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

Kaan, ironi müthis... Ama katilmadigim tek nokta var, Reha Muhtar. Bence ciddi ciddi üçten sonra saymayi bilmiyor olabilir, o yüzden dalga geçmeyelim, Allah adami tas yapar !

[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img].....

kaan durumu süper açiklamisin...belirtildigi gibi bunu trt ye yollayabiliriz aslinda..süper olur..

konuya gelince,,,siz merak etmeyin..ben gelecegin matematikçisi olarak,herkese ögretecem saymayi.[img]smileys/smiley36.gif[/img]...ama aslida biri bilseler yeter..çünkü tek büyük TRABZONSPOR.........
          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• erolizm
            • 05.01.2005
            • 78

İlk olarak emrebey tarafından gönderildi

çok güzel yazmissin ama bu bahsettiklerin insanlar için geçerli o yüzden yorma fazla kendini onlar anliyamaz

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
            Asla Yanliz Yürümeyeceksin..
            Istanbul Emperyalizmine Son...
            ATAM IZINDEYIZ

Yorum

• Emorfo
              • 31.05.2004
              • 7394
              • Gazeteci
              • İstanbul

O programlari hazirlayan sunan hepsi bizansa köpeklik yapan insanlar. Yani Türk futbolu ve Anadolu takimlari umurlarinda degil. Maç aksamlari bos bos konusur dururlar. O programlarda konuk olanlar sunuculuk yapanlar yapimcilar medya patronlari hepsi Trabzonspor'un büyüklügünün ve taraftar potansiyelinin farkindalar. Amaç Trabzonspor'u dislamak gündeme getirmemek. Sonuçta bunlar Istanbul basini ve sunucu konuk yapimci vb istanbulun köpekleridir. Trabzonlu is adamlari nedense medya sektörüne girmediler eksikligimiz bence bu noktadadir. Bu bakimdan Trabzonspor Tv zorunluluktur. Ya da Trabzon'da kaliteli bir yerek kanal ulusal yanina geçmek zorundadir. Bu Istanbul medyasindan bir sey beklemek hata olur. Aslinda sorun temelde yalnis. Bu gün Federasyon ve yayin kurulus bu ülkede 3 takimin maçlarini yayinliyor diger takimlara ligin figürani olarak görülüyorsa Türk Futbolu'nun ilerlemesi imkansizdir. Bunun nedeni Türk futbolundan sorumlu olan federasyondur. Avrupa'da bütün maçlari yayinlarlar futbolu sevdirmeye çalisirlar, bizim ülkemizde 3 takimdan baska maç izleyemezsin, spor programlarinda adin bile geçmez. Baski rejimi gibi bir sey. Bu yüzden Trabzonspor önemli bu gibi psikolojik engellemelere yok sayilmalara en fazla direnen ve en güçlü kulüp zaten bizi Trabzonspor'a daha çok baglayan bu degil mi. Ölümüne bir mücadele veriyoruz. Var oldugumuzu burda oldugumuzu, asil güçlü olanin biz oldugumuzu duyurmaya çalismiyor muyuz. Esir sehrin insanlari degilmiyiz. Bu mücadelemiz hep sürecek... Sonsuza kadar hep birlikte!
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• mahir_kuzey
                • 16.01.2005
                • 663
                • Trabzon

Bizim 3 mü 4 mü yoksa 1 mi tartismasi yaptigimiz bugünlerde çok ilginç bir olay gerçeklesti. Ankaragücünün maç sonrasi ropörtajlarinda yilmaz vural sebegi maçla ilgili görüslerini açikliyor. : önce 4 dedi sonra 3 diye çevirdi lafi bi an bos bulunmus oldu yani, devam etti 3 büyüklerden sonra türkiyenin en köklü kulübü ANKARAGÜCÜ' dür diye. Aglasammi gülsemmi bilemedim. ulan yilmaz vural ben senin....................................................... ..........................................................
                KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!

Yorum

• tigin
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 31.05.2004
                  • 4643
                  • Ankara

tanimiyorum,duymuyorum ,görmüyorum, izlemiyorum, sevmiyorum, saymiyorum,okumuyorum reha muhtar'ida yilmaz vural'ida digerlerinide.Bizden bahsetmesinler Trabzonsporumuzu konusma serefine erismesinler.onlar kim oluyorda bizi konusacaklar, elestiricekler, övecekler ,yerecekler.Geçmisteki basarilarimizi medyanin ilgisimi kazandirdi bize.hepinizin cani cehenneme düzenin yalakalari.
                  "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...