ersun yanal varken bu meseleler konusulmasa.. gerçi iyi nıyetle soylenılmıs bişey ama istanbul medyası işte lafı alır götürürde götürür...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hami: "Bir Gün Trabzonspor'un Başına Geçeceğim"
Daraltma
X
-
Su an icin bu tür söylemlerin dogru olmayacagi kanisindayim.
Ayrica ileride bir gün bu göreve gelmeyi düsünüyorsa ki normaldir, kökeni Trabzon oldugu icin atesten gömlek giyecek oldugunu da bilmesi gerekiyor. Zira Trabzon'da, Trabzon kökenli hocalar ve oyuncular cok elestiriliyormus.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Allah aşkına...
Uzun yıllar sonra şampiyonluk lafını ilk kez bu kadar yüksek sesle teleffuz edebildiğimiz bu sezonda ikide bir kendini ortaya atacağına takımı, yönetimi ve hocayı destekleyen bir şeyler söylesen ölür müsün?
Her puan kaybında kendini hatırlatmaktansa ekol hatta efsane olmuş bir ağabeyleri olarak büyük bir yükün altına girmiş olan şu futbolculara moral ve cesaret everecek bir şeyler söylesen ne olur?
Bahsettiğin gün için ne gibi bir hazırlığın var, kendini yetiştirmek ve geliştirmek için, şu açıklamalardan başka neler yapıyorsun merak ediyorum doğrusu.En son poetricus tarafından düzenlendi; 02.03.2009, 01:39.
Yorum
-
Bu başlığa göre kalkıp bu saatte Hami'nin hamiliğini yapacak değilim. Yapamam, belki "lâl" olurum, çünkü konusu çok ciddi.
Yasa şöyle der: Konusu suç teşkil eden emir yerine getirilmez, kanunsuz emir olur. İşte bunun gibi.
Ancak; Bence son Antalya maçında gördüğüm hakiki gerçeklerin başında şu yatmaktadır.
Tam tamına 11 tane bariz gol pozisyonundan bir tanesi (sektirme veya kaçık) gol oluyorsa, ve;
-Bu takım şu anda lider ile aynı puanı paylaşıyorsa,
-Bu takımın gol sayısında ezeli rakiplerine göre fark var(sa)
-Bu takımın sandraforlarında hepatit türevi salgın (gol) kaçıklığı varsa,
-Bu takımın oyuncu değiştirme dakikaları sezon başından bu güne kadar hep aynı dakikalarda oluyorsa,
-Bu takımın devamlı günah keçisinde illa da inat varsa,
-Bu takımın üretkenliği olduğu biliniyor, bu üretimden enerji edilemiyorsa,
-Yani bu takımı ben Türkiye'ye benzetsem, 1923 den bu güne kadar, petrol denizimiz var, petrol karalarımızı da sondajlasak deniz olma hakikati var(sa)da hala petrolü birkaç varil ile sınırlı tutarsak illaki zamlı petrolü alırız. Malüm örneği de var.
Şampiyonluk daha saldırgan ve boğucu olması lazım değilmi. Gümbür gümbür gibi.
Benim anlayışıma göre Hami'ye ihtiyaç yok amma, bu kadar da hoşgörüye layık olmayan futbolcuları gerekirse 15.dakikada değiştir be Ersun Hocam.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
Pişmeden gelme ,, Rıdvan Dilmen, Hagi vs..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum