yaw birakin ardaslar AFKURUP dursun köpekler.onlari ancak 3 eziklerin taraftarlari dinler.bosverin,HOOOSSSSTTTT
Bmn, TRT protestosu...
Daraltma
X
-
-
İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildiyaw birakin ardaslar AFKURUP dursun köpekler.onlari ancak 3 eziklerin taraftarlari dinler.bosverin,HOOOSSSSTTTT
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Fikirler Kurşun Geçirmez........Yorum
-
İlk olarak oumaer61 tarafından gönderildi
İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildiyaw birakin ardaslar AFKURUP dursun köpekler.onlari ancak 3 eziklerin taraftarlari dinler.bosverin,HOOOSSSSTTTT
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
ISTESELERDE SEYRETMEM ARTIK [img]smileys/smiley32.gif[/img]AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN Yorum
-
Trt okadar protestoya ragmen akillanmiyosa yapacak bisey yok arkadasin dedigi gibi afkursunlar bakalim[img]smileys/smiley4.gif[/img]İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.Yorum
-
abi bravo yaa [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildi
aslan kizim benim
bilgin gökberk denen kerameti kendinden menkul "sabetay" kardesimizin en büyük özelligi de; digerleri gibi "beyaz türk" olusudur..
su an yaylalarimizin birinde, cimene yayilmis o güzelim ineklerimizin herhangi birinin gerisinden cimene "claapss" diye düsen kemre kadar degeri olmayan komplexli tiplerden biri iste..aldirma fazla
tekrar eline saglik
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum