Fenerbahçe'nin ölüsü bu fikstürden en az 9 puan toplar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sampiyonluk için kaç puan gerekir?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak $FIRTINA61$ tarafından gönderildiunutmayin diyarbakrim macindan 3 gün sonra gs amcina cikacaklar kupa yani sonra 2 sonra nakargücü macina iyiy yourlacaklar birde akybetdimi üfffff süper olur[img]smileys/smiley32.gif[/img]
insanlah öle olur..Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
valla ben hesapladim ve ege feneri yenersek 78 puanda yeter bize. fb yi yendikmi geri kalan 4 maci 3 galibiyet bi beraberlik bizi ucurur.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
Guests
fb maçindanyenilgi alsak bile (0 puan)hiç birsey bitmez...
bu son 5 haftada hesaplar sürekli degisecek. iki hafta sonra bugün neler konustugumuzu bile hatirlayamayabiliriz... haberiniz olsun.
mesela feneri yenersek(3-1 veya 4-2 gibi)iki hafta sonra lider bile olabiliriz. ama bu sampiyon olduk demek degildir..! hersey bitmis demek degildir... veya iki maç üst üste kaybedip sampiyon bile olabiliriz...
bugün6 puan gerideyken, kalan bes haftanin iki haftasini lider olarak geçirip,son haftasampiyon olamama ihtimalimiz bile var..!
benim vardigim sonuç; bu hafta bizim maçtane olursa olsun kaderi fb-gs maçi belirler... kim ne derse desin benimbu maçtaki tercihimberaberlik...
dört hafta sonra görüsmek üzere...
hosçakalin.
Yorum
-
ben fenerbahce yi yenmemiz halnde kiinsallah yeneriz sampiyon olucamizi düsünüyorum. eger yenersek fenerle aramizdaki fark 3 einecek. ondan sonra zaten en avantajli fikstür bizde. fener-galatasaray maci da cok önemli tabi. o macindaberabere bitmesi haline bakarsin 1 hafta önce sampiyonlugumuzu ilan etmis oluruz diye dusunuyirum
Yorum
-
walla yenilmeyi aklimin ucundan bile geçirmiyorum bizim köepkbahçeyi allahin izniyle yenecegiz ..walla herkese yenecegiz filan dedim admlar dedigi laf pazartesi görüsüzü eyer yenilirsek ben ise nasil gitcem diye düsünüyorum allahim o isyerine beni boynu bükük gönderme"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Yorum
-
arkadaslar bakiyorumda cogumuz sampiyon olacagimiza inaniyo bu beni cok mutlu ediyo ama ben maalesef o kadr umutlu diilim cunku su anki puan durumuna baktigimizda biz trabzondak maclarda (gayse ve febe) sampiyonlugun avantajini kaybtmis gibi gorunuyoz sampiyonluktn cok umutlu diilim ama febey basacagimiza sonuna kadar inaniyorum onlari o cok övündükleri statlarina gömecegiz
Yorum
-
Safca hayaller kurduk, matematik hesaplari yaptik durduk... sanki hersey sahada bitiyormus zannederek... olmadi nitekim, yedirmediler...
Sampiyonluk yarisi-bizim adimiza-son haftalara kadar uzadigi zaman mutlaka ligin seyrine ve neticesine mudahele ediyorlar. Gecen yilda oyle olmadi mi? Rakiplerin bize karsi asiri motive edilmesi (!) buna karsin Fener`in kolay galibiyetleri vs... Bu yil da son 6-7 haftada yasananlar mide bulandiriyor...
Halbuki herseye ragmen, bunlarin ruhu bile duymadan biz bu ligiilk yarida bitirebilirdik. Acemice ve laubalice hareket ederektam 8puan kaybettigimizG.Antep, B.B. Ankara, Konya ve Istanbul maclarini saymiyorum-ki bu maclarin3`unu one gectikten sonra yedigimiz gollerle berabere bitirdik-sadece evimizdeki GS ve FB maclarini kazanabilsek (ki bu maclari Ziya Dogan`in kontrollu(!) ve defansif oyun anlayisi neticesinde ve demaalesefkotu oynayarakkaybettik)bugun itibariyle puan tablosu soyle olacakti:
Trabzon: 71 (Fener`i 1-0 veya 2-0 yendigimizi varsayarak)
F.Bahce: 71
G.Saray: 67
Daha fazla soze ve yoruma hacet yok!
Her neyse biz gercege donelim. Bu saatten sonra hakkimizi sonuna kadar arayalim ama kalan maclari da mutlaka kazanacak direnc ve konsantrasyonu gosterelim. Cunku elimizde hala matematiksel olarak mumkun (beyefendiler musaade ederse tabii!) ve bizi Sampiyonlar ligine tasiyacak ikincilik sansimiz var. Buna karsin kalan maclarda 2 beraberlik almamiz halindemaalesef ligi 4. bitirmemizihtimali de mevcut ki bunu hic haketmedik ve bize yakismaz bu...
Iste bizim ve rakiplerimizin kalan maclari ve olasiliklar:
GALATASARAY (70)
Ankaragücü: 3
Gençlerbirligi: 1
Fenerbahçe (D): 0
Denizlispor: 3
LIG SONU TOPLAM: 77
TRABZONSPOR (65)
Konyaspor: 3
Çaykur Rizespor (D): 3
Samsunspor: 3
Istanbulspor (D): 3
LIG SONU TOPLAM: 77
BESIKTAS(61)
Samsun: 3
Istanbul (D): 3
Kayseri: 3
A.Sebat (D): 3
LIG SONU TOPLAM: 73
Yukaridaki neticeler gerceklesirse ligi ikinci bitirebiliyoruz. GS`nin FB maci disinda Gencler ve Denizli maclari zor gecebilecek maclar. Fakat is son haftaya kalirsa GS Denizli`yi bir sekilde yenecektir. Bizim zor gecebilecek tek macimiz Rize deplasmani, Besiktas`in da Kayseri maci zor gecebilir.
"Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
Yorum
-
200 puan gerekir bize sampiyon olmak için... tahminimce 190 civarindapuan almaya parasi yeter febenin...[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
İlk olarak oflu144 tarafından gönderildi
Puana bakmiyorlar maalesef paran varsa sampiyonsun ayrica kirosun azize gibi.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img][b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
Bizim Sampiyon olmamiz için 34*3 =102 Puan Almamiz Bile yetmez Fazladan 15-20 Puan daha Alarak 120 Paun yapmamiz Lazim o zaman Sampiyon oluruz.
Fener Zaten Kendi Hakkiyla 50 Paun toplar Fedarasoyon da 60 Paun Bonus Alir. Her halukarda Bizim 120 Paun toplamamiz Lazim !Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum