emin olmak icin butun maclari kazanmamiz lazim[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Sampiyonluk için kaç puan gerekir?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak GiNoLa tarafından gönderildiderbiler önemli alirsak sampiyonuz...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Bencede derbileri alirsak sampiyonuz.Zaten bu seneki sampiyonlugu derbiler belirliyecek.Yorum
-
SAMPIYONLUK IÇIN 80 PUAN YETER..ANCAK DERBILERI ALAMASSAK HELEDE FENER MACINI SAMPIYONLUGA HIC GEREK YOK...YAKISMAZ BIZE...[img]smileys/smiley36.gif[/img]GeNç FaRoZLuLaRYorum
-
3 büyükler önemli degil önemli olan ankaraspor gibi süpriz takimlari yenmemiz gerisi corap sökügü gibi gelir
BIZLER INANDIK ONLARDA INANDI BU SENE SAMPIYONLUK BIZIM
BALIKCI19Yorum
-
puani muani birakin arkaslar bütün maclar alalim yeter bir kural yok ki o kadar puan alirsan sampyionlugu alacaksin diye birakin kafansi yormayinFIRTINA61Yorum
-
biz ne zaman hesap yapsak olmuyo ilk önce galatasaraydan bi intikam alalim zaten besiktas zorlayamaz sonrada fener macinda sampiyonlugu ilan edicez allahin izniyleKaranlik geceleri ben uykusuz gecirirken sen sabaha kadar uyuyorsun ondan sonra bana yetismek istiyorsun NE GEZERYorum
-
ilk 5 hafta bundan sonra en önemlisi bu.. bes haftada mutlak suretle puan kaybetmememiz lazim, eger kaybetmezsek bizi kimse tutamaz... Edited by: KülünkogluTrabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum