Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ATA'mızı Saygıyla Anıyoruz...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ATAM İzindeyiz

1881-....
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

bugun 5n1k.da cuneyt ozdemir `mustafa` belgeselinin yapimcisi can dundara `alt yazilari` ile elestiri yapti.

dunya basininda ataturk adli kitaptan ataturkun tum dunya ulkelerindeki gazetelerde nasil haber yapildigini gorerek ataturkun nasil bir lider - devlet adami - insan oldugunu gorebiliriz.
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Hâinlere, gâfillere, bölücülere, hortumculara, rozet Atatürkçülerine inat, tıpkı emrettiğin gibi "dikkât ve teyakkûz halindeyiz".

"Büyük ölülere mâtem gerekmez, fikirlerine sadâkât gerekir." Biz de ardından mâtem tutmuyor, yolundan ilerlemeğe gayret ediyoruz.
        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Atam senin yolundan gitmeye devam ediyoruz rahat uyu.
          Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

hesapta bugün 10 kasım
            devlet bakanlığına iki adım mesafede çifköfteci açılıyor ve adamlar akşama kadar dan dan dan müzik çalıyor.
            palyaço oynatıyor.
            insanlar da gelip geçerken şak şak yapıyor.
            bu nasıl terbiyesizliktir.
            biraz saygı edep ağırbaşlılık yahu.

Yorum

Ruhun şad olsun Atam.
              -1461 TRABZON-

Yorum

Mustafa Kemal Atatürk'ün 80 yıl önceki söylediği sözler halkını ne kadar iyi tanıdığının kanıtıdır bugünleri ozamandan görmüş ve uyarmış ama toplumumuz sürekli aynı yanlışlara düşmekte ne yazıkki, ama biz burda Musta Kemal Atatürk'ün güvendiği gençlik olduğu sürece ülkemizi kimse bölemeyecek, sen rahat uyu Atam Ruhun Şad Olsun.
                DOZER CEMİL

Yorum

Bu gece Arena programında Sn.Turgut ÖZAKMAN'ı izlemenizi öneriyorum.!

Tarihimizi ve Atatürk'ü birde ondan dinleyelim.
                  Belgecell'cininkiyle karşılaştıralım.

Yorum

Keşke bu başlık açılmasaydı...Keşke..!

Yorum

Ata'ya saygı 4 sayfa.Yorumsuz..

Dün sinemadan malum filmi izleyip çıkan 9-10 çocuğa soruyorlar 'Ne öğrendiniz' diye hepsi Atatürk'ün 3 paket sigara, sayısız bardak içki ve kahve içtiğini, yalnız öldüğünü söylüyor.Bir kişiyi karalayacaksan bunu görsel platformlara aktarmak çok akıllıca.Ne de olsa herkesin 2-3 ytl verip gidip izleyebildiği bir platform sinema.Can Dündar çok iyi bir iş çıkardı, kendisini tebrik ediyorum..
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

nur içinde yat atam...
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X