Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009| Maçın Yıldızı | Trabzonspor - Hacettepe ( Gustavo Colman )

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence oyunun son dakikasına kadar mücadele içinde olan selçuk maçın yıldızıydı.kopuk bir futbol oynamadı.her dakika maçın içindeydi.golü colman atmış olabilir ama songun son saniyelerde boş kaleye giden topa yapmış olduğu hamle bizi kaybedilecek 2 puandan kurtarmıştır.

Yorum

• Sylva Yı seçtim bende Maçın geneline bakarsak Tony iyi toplar çıkardı ilk yarım saatlik bölümde bizden kimse sahada yoktu Tony dışında;ilk yarım saatlik bölümde gol yiyebilirdik ve sonuç böyle olmayabilirdi ve bunuda sylva ya bağlıyor ve onu Maçın yıldızı seçiyorum
      TeVeZ Ap0
      RaB'La ARaNa GiReN ŞiFReYi ÇöZ !

Yorum

• Bende kalecimize oyumu kullandım
        ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• ark lar mac sonrasında yattara kol bastı oynamıs o goruntulerı nerden ızleyebılırım yardımcı olurmusunuz bana

Yorum

• Orta sahada bir kısmı rakibe gitsede top dağıtan takımı yönlendiren tek isim...

her hafta standartlarını artırıyor attığı golde zaten klasını gösteriyor.....

Colman...
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• tabiki rigobert songgggggggggggg

**1.yıldızım o son dakikada kale arkasında o pozisyonu yaşamış biri olarak 2 puanı kurtaran song'dur
              **2.yıldızım colmanıda unutmayalım aldı sazı elinee valaa iyikide geçen hafta penaltı atmadı acısını çıkardı
              **oylara baktım da gökhan-umut-ısaac-yatara hiç oy almamış maçları neden böyle zor kazandığımızı açıklıyor sanırım
              ATAMIYANA ATARLAR...
              galatasaray fransadır !

Yorum

• Bence bu macta sahanin en iyisi Colman di. Her mac kendini gelistirmeye devam ediyor..
                ISTANBULUN FETHI 2010 YAKINDA SINEMALARDA

BEKLE ISTANBUL TRABZONUM GELIYOR

Yorum

• tabiki gol attığı için colmana verdim oyumu

songun çıkardığı muhteşem pozisyon ve yıllar sonra tolga faciasından sonra taraftara güven veren kaleci prfiliyle sylvada alkışı hakedior ve her maçta ölümüne oynayan serkan apayrı bi olay helal olsun

Yorum

• Sylva ve Colman bence bu maçın sonucuna direk etki eden iki isim oldular. Sylva'yı çok sevsem de Colman'ın o golü aklıma geldikçe oy ona gider...
                    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• bence kalede iyi b ir görünüm veren slyva
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor-Gençlerbirliği maçının yıldızı başlığı açılmadı, unutuldumu,
                        BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• evet maçın yıldızını seçmek istiyoruz.
                          Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• o golden sonra colmandan başka kimöse gelmedim aklıma

Yorum

• Maçın Yıldızı,

Taraftarlarımızın oylarıyla Gustavo Colman olmuştur.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X