bence oyunun son dakikasına kadar mücadele içinde olan selçuk maçın yıldızıydı.kopuk bir futbol oynamadı.her dakika maçın içindeydi.golü colman atmış olabilir ama songun son saniyelerde boş kaleye giden topa yapmış olduğu hamle bizi kaybedilecek 2 puandan kurtarmıştır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009| Maçın Yıldızı | Trabzonspor - Hacettepe ( Gustavo Colman )
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sylva Yı seçtim bende Maçın geneline bakarsak Tony iyi toplar çıkardı ilk yarım saatlik bölümde bizden kimse sahada yoktu Tony dışında;ilk yarım saatlik bölümde gol yiyebilirdik ve sonuç böyle olmayabilirdi ve bunuda sylva ya bağlıyor ve onu Maçın yıldızı seçiyorumTeVeZ Ap0RaB'La ARaNa GiReN ŞiFReYi ÇöZ !
Yorum
-
tabiki rigobert songgggggggggggg
**1.yıldızım o son dakikada kale arkasında o pozisyonu yaşamış biri olarak 2 puanı kurtaran song'dur
**2.yıldızım colmanıda unutmayalım aldı sazı elinee valaa iyikide geçen hafta penaltı atmadı acısını çıkardı
**oylara baktım da gökhan-umut-ısaac-yatara hiç oy almamış maçları neden böyle zor kazandığımızı açıklıyor sanırımATAMIYANA ATARLAR...galatasaray fransadır !
Yorum
-
Maçın Yıldızı,
Taraftarlarımızın oylarıyla Gustavo Colman olmuştur.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum