olayın silah olayı olduğunu ben de biliyorum.hem de en ince ayrıntısına kadar.burda daha önce dile getirilmese belki söylemezdim ama neden bu kadar insan göz göre göre aptal yerine koyuluyor ben bunu anlamadım???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Geçmiş Olsun Tolga
Daraltma
X
-
Trabzonsporun zarar görmemesi için olayı farklı şekilde yansıtmaları gayet normal olması gerekende bu zaten. Asıl üzerinde durulması gereken şey Tolga gibi genç yetenekler Trabzonsporun alt yapısından yetişiyorlar çaba sarfediyorlar biyerlere geliyorlar ama hep kötü olaylarla anılıyorlar. Türkiyenin belkide hiçbir ilinde butür yetenekler kendi takımlarında boy gösteremiyor ama hernedense bizimkiler Trabzonspor gibi bir değerde yer buluyorlar kıymetini bilmiyorlar. Trabzon küçük şehir ve herkesin birbirini tanıdığı bir şehir hiçbirşeyin saklanamayacağını herkes biliyor yinede geçmiş olsun umarım böyle çocukluklar acemilikler yapmaz birdaha.Zambaklar En Issız Yerlerde Açar Ve Vardır Her Vahşi Çiçekte Gurur Bir Mumun Ardında Bekleyen Rüzgar Işıksız Ruhumu Sallar Da Durur, Ne Güzel Seni Bulmak, Bütün Yüzlerde Sonra Seni Kaybetmek, Hemen Her Yerde Ne Güzel Bineceğin, Vapur Kaçırmak Yapayalnız Kalmak, İskelelerde.. DeNiZcİ
Yorum
-
bence bunu saklayıp sonra gerçekler ortaya çıkınca yalancı pozisyonuna düşmek daha kötüdür.bu durumdan hem tolga, hem hastane hem de yönetim daha da fazla zarar görür.yaralanmanın ne şekilde olduğu söylenebilir fakat bu durumun tolga'nın en az zarar göreceği bir şekilde anlatılması sağlanabilirdi.gerçekler duyulduğu zaman çok daha kötü olacak.
Yorum
-
İlk olarak gokhanbayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolayın silah olayı olduğunu ben de biliyorum.hem de en ince ayrıntısına kadar.burda daha önce dile getirilmese belki söylemezdim ama neden bu kadar insan göz göre göre aptal yerine koyuluyor ben bunu anlamadım???
Yorum
-
elinin silahla yaralanmış olması tolga'ya geçmiş olsun dileğinde bulunmyacağımız anlamına gelmiyor.bence olayın saklanması yanlış.ben de acil doktorundan öğrendim zaten.bence söylense daha iyi olur.burası trabzon, herkesin evinde silah var.tabiki tolga profosyonel bir futbolcu ve daha dikkatli olması gerekirdi...olan olmuş, geçmiş olsun dilemekten başka yapacak bir şeyimiz yok.kısa zamanda iyileşir umarım...
Yorum
-
bu başlığa ne zamandır bakmıyordum. tolga silah ile mi kendini yaralamış ??? bu nasıl iş ya. neden taraftardan saklanmış. sanki trabzonda çok farklı şeyler var. silah bizimle özdeşleşmiş. bende kendi kendime kızıyordum yolda yürüyemeyn adamları kalemize koyuyoruz diye. şimdi daha çok kızıyorum. hacan bilmiyorsun bunu kullanmayı alma eline da.
Yorum
-
geçmiş olsun...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum