Taraftar Sesini Yükselt. Efsane 11'ini Seç!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • magicyattara
    • 12.04.2006
    • 10940
    • Elektronik Müh.
    • Trabzon

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi
    Oylama için hazırlanmış görüntüde Arda'nın ne işi var anlamış değilim
    Son 25 yılın 11'İ seçiliyor.
    Herkese Merhaba

Yorum

• macka61
      • 07.04.2006
      • 13019
      • sigorta
      • İstanbul

bzide kafamıza göre seçicez artık

Yorum

• BDiler61

listede hami yok bole bi sacmalik olabilirmi
        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Çağrı Bilici
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 14.02.2008
          • 804
          • Makine Müh.
          • Ankara

işte benim 11im
          şenol güneş
          abdullah ercan - bülent korkmaz - alpay özalan - recep çetin
          ergün penbe - ünal karaman - sergen yalçın - hamit altıntop
          hakan şükür - fatih tekke
          .

Yorum

• E. Cumur61
            • 17.04.2007
            • 1472
            • restaurant
            • Fransa

benim ki de soyle
            ---------SENOL GUNES-----------
            ABDULLAH-BULENT-OGUN-RECEP
            TUNCAY-UNAL-SERGEN-HAMIT
            --------TANJU-FATIH
            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Fanatik28
              • 23.12.2005
              • 1371

Son 25 yilin 11´i diyorlar yeni yetme Arda bile var ya! Türkiye´nin degil, dünyanin en iyi bombacisi Hami Mandirali yok. Fatih Terim gibi ne oynadigi belli olmayanlar kadroda. Hele birde secenekler ayri ayri, mecbur birini sectiriyorlar. Iste Türk futbolu.

Ama benim gercek 11´im

----------------------------------Senol Günes-------------------------------
              Turgay---------------Necati------------------------Ogün------------Abdullah
              -----------------------------------------------------------------------------
              Ali Kemal-------------Sergen-----------------------Tugay------------Iskender
              -----------------------------------------------------------------------------
              ----------------------Hami-------------------------Tanju--------------------
              TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
              TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Tayfun Aydın
                • 13.05.2008
                • 4392
                • Doktor
                • Ankara

Dün bende baktım ilk başta Hami bende göremedim ama var hami tabi dünden beri çıkarmadılarsa.

Yorum

• Tayfun Aydın
                  • 13.05.2008
                  • 4392
                  • Doktor
                  • Ankara

Şimdi tekrar baktım gerçekten Hami yok.İnalmaz bir Dingillik Mustafa Denizliği Altayı kaç kere şampiyon yapmış kaç kupa aldırmış.Yuh ya bu kadar olmaz ayıp.Saçma sapan isimler var Servet Çetin in nesi efsane Hakan Ünsal aynı Fatih Akyel Hamit Altıntop Arda Turan bunlar efsane olacak en yaptılar Ama tabi Hami haklıydı adam biliyordu başına gelecekleri.Bırakın beni 2 3 sene daha oynayıp şu rekoru kırayım diyordu.Yazıklar olsun.Haminin bu ülke de efsane olabilmesi için 500 gol atıp 500 asist yapması lazımdı.İlk yapılan listede var dı Hami.Sonra bazı sivri zekalılar elemişler listeyi düşürmek adına.Böyle efsane 11 seçilmez.Benim efsanem unutulmazım Hami Mandıralı ve KALECİ ŞENOL GÜNEŞTİR.Kim ne derse desin.Son söz o listede en azından Fatih Tekke yerine Hami olmalıydı.O da 3 Trabzonlu futbolcuyu çekemeyeceklerinden.Yoksa Fatih Tekke o listedekilerin hepsinden 10 defa daha golcüdür.

Yorum

• tsakrep61
                    • 29.05.2004
                    • 788
                    • Ankara

istanbul yalakcısı medyanın hamıyı koymaması cok kotu oldu bırde fatıh tekke ıle alı kemal denızcı aynı grupda, ben sahsen alı kemal denızcıye verdım ama oylarımızın ıkıye bolunup dıger adayların c9ıkması zoruma gıder.
                    Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                    Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                    Mustafa Korkmaz

Yorum

• Murat'
                      • 07.03.2005
                      • 32843
                      • İnsan
                      • Ankara

Bu nasıl bir iştir anlamadım....Son 25 yılda en çok gol atan ikinci isim şıklarda yok...Bir şekilde tepkimizi vermemiz lazım bence...

Yorum

• irfan61
                        • 19.08.2008
                        • 4012
                        • Trabzon

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi
                        Bu nasıl bir iştir anlamadım....Son 25 yılda en çok gol atan ikinci isim şıklarda yok...Bir şekilde tepkimizi vermemiz lazım bence...
                        Nasıl olcak o iş.İst medyası yaptı yine yapacağını.Türkiye'nin gelmiş geçmiş en frikikcisi Hami Mandıralı ama her ne hikmetse türkiye de efsane 11'in arasında Hami yok la havle..

Yorum

• Uğurtan
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 25.02.2006
                          • 10680
                          • Öğrenci
                          • Ankara

Siz dua edin o listede Metin Oktay yok Hiç şaşırmadım Hami'yi koymamalarına.. Birini çıkaracaklarsa bu nedense hep bizden olmakta..
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• irfan61
                            • 19.08.2008
                            • 4012
                            • Trabzon

İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi
                            Siz dua edin o listede Metin Oktay yok Hiç şaşırmadım Hami'yi koymamalarına.. Birini çıkaracaklarsa bu nedense hep bizden olmakta..
                            Metin oktay 1960 senelerinde efsane olmuş.Biz burda son 25 yılın efsane olmuş futbolcuları seçicez.Şenolu,Ali Kemali,Tanju yu, burdaki 30 yaş üstü büyüklerimiz daha bilir.Ama metin oktayı dedelerimiz bilir nasıl bir futbolcuydu.

Yorum

• Emirhan Ömeroğlu
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 02.01.2007
                              • 8538
                              • Memur
                              • İstanbul

olabildiğince trabzon sporluları trabzonluları seçmeye çalıştım ama saçma sapan futbolcularda var hayırlısı
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Dursun Kaplan
                                • 20.12.2005
                                • 18197
                                • Ankara

Futbolcuları seçtim ama gönder diye bi seçenek mi yok ben mi göremedim.?
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...