Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sunar: TRABZONSPOR 1-0 Hacettepe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçtan önce,mahalledeki kardeşler kaç atarız abi diye sorduklarında;'' 1-0 olsun bizim olsun'' demiştim.Tamam iyi oynamadık, ama sonuçta kazandık.Kimse kusura bakmasın ama bu saatten sonra önemli olan 3 puanı almak. Güzel oynayıp yenilmektense ,iyi oynamayıp 3 paun almak çok daha güzel.Sonuçta güzel oyun değil, puanlar bizi şamiyon yapacak...

Takımdaki eksikler zamanla düzelir.Devre arasında gerekli yerlere adamlar alınır.Kaldıki her maçta böyle oynamayız herhalde...
    BMN|KOCAELİ

Yorum

• keske kalan maclarimizida hep boyle oynayip 1-0 yensekte sampiyon olsak..

Yorum

• çok kötü oynadık ama kazandık keşke hep çok kötü oynasak ve 1-0 kazansak...

benim eleştirim taraftara olacak.. Maç izlerken kamerada gözüken tribünde oturan tüm taraftarlarımıza YAZIKLAR OLSUN diyorum. Tiyatro izlemekten daha sessiz maç izleyenler Colman ın golünü nasıl alkışladılar merak ediyorum.(ayıp belki çok ses çıkar..)

açıkçası Kale arkaları hariç (bağırmak açısından) çok kötü bir taraftar profilimiz var. bjk maçlarını izlemeliler oturan taraftarlar..

Yorum

• Hiç evelemeden gevelemeden söyleyeyim. Hüseyin'in oynadığı maçlarda orta sahamız pas yapamıyor. Bu durumda rakibi baskı altına almamız mümkün değil.

Bir de geçen hafta maçında verilen pozisyonları Hüseyin'in yokluğuna bağlayan arkadaşlar da görmüşlerdir ki konunun Kaptan ile ilgisi yokmuş. Kaldı ki Belediye bu ligin iyi hücum eden takımlarından biri.

İyi futbol bekliyorsak, top kullanmayı bilmeyen oyuncu olmayacak. En zayıf halkan kadar güçlüsün. Bu Umut için de geçerli.
          Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• İlk olarak Burhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hiç evelemeden gevelemeden söyleyeyim. Hüseyin'in oynadığı maçlarda orta sahamız pas yapamıyor. Bu durumda rakibi baskı altına almamız mümkün değil.

Bir de geçen hafta maçında verilen pozisyonları Hüseyin'in yokluğuna bağlayan arkadaşlar da görmüşlerdir ki konunun Kaptan ile ilgisi yokmuş. Kaldı ki Belediye bu ligin iyi hücum eden takımlarından biri.

İyi futbol bekliyorsak, top kullanmayı bilmeyen oyuncu olmayacak. En zayıf halkan kadar güçlüsün. Bu Umut için de geçerli.
            Hüseyin'in futbolculuğunu çok beğendiğimi söyleyemem. Ama ondan daha fazla kendini gösterip sürekli top isteyen adam da yoktu Hacettepe maçında. Colman sürekli saklanıyor, Selçuk çok çalışmasına rağmen hala ürkek. Hüseyin'in top kullanma yetesi çok sınırlı ama o olmadığında ortasahada sıkışıyor top. Daha doğrusu kimse kendini gösterip tyop alma cesaretini kendinde görmüyor. Isaac zaman zaman geliyor ortaya ama o da her top alışında önce bir geriye dönüp 2-3 saniye düşünüyor.

Bence Hüseyin sınırlı yeteneklerine rağmen şu dönemde olmazsa olmazlardan biri. Mesela bir Szymek olsa elinde tamam. Ya da bambaşka özellikleri olmasına rağmen oyun sıkıştığında kendi gidebilecek bir Gökdeniz. Ama şu an herkes toptan uzak durmak için özel bir çaba sarfediyor. Yattara'ya yeterki top gelmesin zaten...

Yorum

• Futbol adına çok sinir bozucu maç izlediğimi belirtmek isterim. İstikrarı hala yakalayamadık. Maalesef, oyun şablonu, oyuncuların görev konumları sürekli bir değişim içinde. Bu belki rakip takımların Trabzonsporu çözümlemelerinde işlerini zorlaştıracak bir hadise ama bu olay aynı zamanda bizimde işimizi zorlaştırıyor. Transfer ettiğimiz oyuncuların büyük hedefleri olmayan sıradan takımlarda oynayarak bize gelmiş olmaları bence bir başka irdelenmesi gereken problem. Aslında şuan ki ligin görünümü bizim lehimize cereyan etmekte, fikstür ise hiç bu kadar avantajlı olmamıştır.
              ben teknik heyetin üstündeki baskının kalkmasının, yönetime akıl veren Abi lerin ellerini ayaklarını kulüpten çekmesinin ve Futbolcuların büyük bir takımda oldukları bilincine vardırılmasının kısa vade de yarar sağlayacağına inanıyorum.
              Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

• kötü oyunun bu haftalık bir durum olduğuna inanıyorum ve takımın artık yavaş yavaş oyun kimliğini sadada göstermesi lazım.. yeni takım sıkıntılarına katılıyorum fakat epeyde bir süre geçti.. artık beşiktaş maçından başlayarak takım olmaya başladığımızı görmemiz lazım...

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hüseyin'in futbolculuğunu çok beğendiğimi söyleyemem. Ama ondan daha fazla kendini gösterip sürekli top isteyen adam da yoktu .
                  Hacettepe maçını baştan sona izledim ,sonra sondan başa izledim ,yetmedi amuda kalkıp izledim ,Hüseyin'in kendini gösterdiği 3 pozisyon bir tanede kendini göstermediği pozisyon aklımda kaldı.

1-Rakip futbolcuya haksız yere saldırdı
                  2-Song'a eliyle topu atacağı yeri tarif ediyordu(ben Song'un yerinde olsam Hüseyin'in kafasına atardım topu)
                  3 -Son dakikada sektirdiği top
                  bunlar kendini gösteripte aklımda kalan pozisyonlar.

Gelelim kendini göstermediği pozisyona
                  Son anlardaki tartışmaya çok sonradan kaptan kimliğiyle müdahil olmasıda gözümden kaçmadı ,Tayfun koşup adama müdahele edene kadar kaptanın oraya gitmesi lazımdı.

Yorum

• Takımın fevkalade olduğunu söyleyemem, iyi olduğunu da söyleyemem.

Lakin, maçı 1-0m kazandık ve 3 puanı aldık. netice olarak iyi.
                    Maç süresinde rakip kalede 10 kez etkili olmuşuz, ofansif yön olarak çok da kötü değil.
                    Maç süresinde rakip takıma 8 kez gol şansı tanımışız. İşte burası çok kötü.

Umuyorum, bunun üstesinden vir an önce geliriz.

Bu arada bir tespit, orta sahayı hızlı geçen takımlara karşı çok zorlanıyoruz.
                    Bunun nedeni de düşüncemizin hücum ağırlıklı olması.
                    Hücumu da tam verimli yapamadığımız için de dönen topları hızlı getiren rakipler karşısında zor duruma düşüyoruz.

Yorum

• Bu maç için konuşulacak tek güzel şey 3 puan benim için önemli olan bu ..
                      SÜRMENELİİİ...
                      https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• hACETTEPE'Yİ 1-0 YENDİĞİMİZ MAÇTAN SONRA Kİ BİZİMKİLERİN KOLBASTI GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYEBELİCEĞİMİZ LİNK VAR MI?

Yorum

• yemişim güzel futbolu ben razıyım yeterki 3 puanı hep alalım

tamam eleştirelim takımı eleştirilebilecek çok şey de var ama bu takım mevcut şartlar içinde yapılabilecek belkide optimum takımdır yönetimede ersun hocayada futbolcyularada güveniyorum kötüde oynayabilirler maçta kaybedebilirler kötü oynayıp kazanabilirler de

zaman destek zamanıdır hepimiz şampiyonluk için yanıp tutuşuyoruz ama ben korkuyorum iki maç yenilsek takımı hemen darmadağın ederiz diye

Yorum

• evet hacettepe maçında genel kanı olarak ii oynamadık. ama çok çok kötüde değildik. bizim oyunumuz bence orta sahada ii kanatlarda kötü. yattara hala form tutamadı. son kanat çok boş zaten hocada bunun farkında isaac umut yattara o kanadı kullanamıyor. colman o bölgeye geçince çok verimsiz oluyor. devre arasında sol açık bir oyuncu alınıp tek forvet sistemine dönersek daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. colman ve selçuğun pasif oynadığını düşünen arkadaşlara katılmıyorum. ikiside toplara girdi alanları kapattı kaldı ki colman attığı golde topu sökerek aldı ve müthiş vurdu. hüseyin bu maçta birkaç hata dışında ii di ama biraz agresif. ben orta sahamızın ii olduğunu düşünüyorum. devre arası acil bir sol açık ve hemen eski bir yattara lazım. sol açık için antepteki ivan bence süper olur defansada yardım edebilecek biri.
                            SABIR = BAŞARI

Yorum

• Ne bekliyorsunuz!!!

gerek bu sitede gerekse başka sitelerdeki yorumları okuyunca taraftarımızın bazı gerçekleri göremediğini fark ettim. takımımızın iyi futbol oynamadığını ve ilerisi için hiç ümit olmadığını söyleyenlerin sayısı hayli fazla olunca taraftar olarak eski müzmin hastalığımıza döndüğümüzü üzülerek gördüm.

öncelikle hocamızın ısrarla kullandığı bir cümle var "her takımın hedefindeyiz" . bu cümle temelde liderlikle beraber gelen bir hedef olma olgusundan bahsetsede bence arka planda daha önemli bir mesajı var. hatırlarsanız anadoluda bir çok klübün dillendirdiği dördüncü büyük olma!! lafı var. bir kaç maç kazanan her takım biz artık dördüncü büyüğüz deme cüret ve cahilliğini gösteriyor ve güyya trabzonsporumuzu büyüklük tahtından indirmiş oluyor.

daha yakın zamanda süper lige yeni çıkmış olmasına rağmen ankarsporun cahil başkanı "artık hedef dördüncü büyük olmak" diyerek çürümüş zihniyetini belli etmiş oldu. iyi bilin ki bu tüm anadolu klüblerinin gizli bir hedefidir. trabzon başarısız olsun biz başarılı olalım ve bundan sonra dördüncü büyük olarak anılalım.

yakın tarihimizde aldığımız başarısız sonuçlardan sonra bir çok stadda söylenen "trabzon kümeye" lafı bu anlamda çok manidar bir söylemdir. işte bu sebeple iyi bilinizki bize karşı her anadolu takımı üst düzey bir direnç göstermeyi kendisine şiar edinmiştir. bu seneki bir kaç maçta bize karşı yapılan çirkeflikler (antalya maçında 58 numara ertuğrul, antep maçında murat ceylan, hacettepe maçında mısırlı insan müsveddesi v.b.) kinlerinin boyutunun ne derce olduğunu gösteriyor.

hiç bir takıma karşı kolay maç kazanamayız bu bilinmeli. Çünkü onlar bizim maçları ölüm kalım maçı olarak görüyorlar ve bu ciddiyetle mücadele ediyorlar. Evet iyi oynamıyoruz ama bu bizden değil bizi oynatmak istemeyen düşmanlarımızdan kaynaklanıyor. Ne olursa olsun Bu kadar pranga vurulmak istenen bir takım hala daha ligin zirvesindeyse takım iyi yolda demektir.

Tamam görsel açıdan çok iyi futbol oynamıyoruz ama şartlar ne olursa olsun içte ve dışta ki bunca düşmanına karşı yek vucud olması gereken bir takımız. Tabiî ki biz rakipten çok kendi futbolumuza bakmalıyız, tabiî ki her maçı final havasında oynamalıyız ama şu da gözlerden kaçmasın. Rakip takımın pozisyonlarını kurtaran kaleci defans oyncuları başka takımın futbolcularımı.

Futbol sahanın her tarafında oynanmıyor mu. Pozisyonu gole çeviren golcü bizimde gol pozisyonunu çıkartan kaleci, defans oyuncusu bizim değimli. Yada rakip takımların kaçırdıkları pozisyonları çeltikleyenler neden bizimkilerin çetelesini tutmazlar. Biz her girdiğimiz pozisyonu golle sonuçlandırsak şuana kadar yüzlerce golümüz olmazmıydı.

Lütfen takmımızın liderliğine kötü oynuyoruz diyerek gölge düşürmeyelim. Oyuncularımıza ve teknik kadromuza haksızlık, Trabzon düşmanlarının ekmeğine yağ sürmek istemiyorsak iyi oynamıyoruz karamsarlığının yerine iyi puan alıyoruz iyimserliğini koyalım.

İyi bilin ki bizi yıkacak olan bunca kenetlenmiş dıştaki düşmanlarımız değil, bilerek veya bilmeyerek zehirli oklarını klübün kalbine vuran içteki düşmanlarımızdır. Bunca ağzı salyalı çakala karşı hiç olmazsa biz kendi içimizde birlik olalım. Unutmayalım başka Trabzon yok. klasik olacak belki ama ne kadar kötü oynasa da ne kadar maç kaybetse de bu takıma hep destek tam destek verelim.
                              En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 10.11.2008, 13:01. Sebep: font düzenlemesi
                              bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• İlk olarak GERONIMO35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yemişim güzel futbolu ben razıyım yeterki 3 puanı hep alalım

tamam eleştirelim takımı eleştirilebilecek çok şey de var ama bu takım mevcut şartlar içinde yapılabilecek belkide optimum takımdır yönetimede ersun hocayada futbolcyularada güveniyorum kötüde oynayabilirler maçta kaybedebilirler kötü oynayıp kazanabilirler de

zaman destek zamanıdır hepimiz şampiyonluk için yanıp tutuşuyoruz ama ben korkuyorum iki maç yenilsek takımı hemen darmadağın ederiz diye
                                Elbette ki 3 puan çok önemli ve elbette ki takıma sonuna kadar destek olmalıyız 3 puanlı veya 3 puansız maçlar sonucunda.
                                Ancak şöyle bir gerçek var ki bu futbolla her zaman bu kadar şanslı olamayız. Takıldığımız nokta bu. Bunu tartışmanın pek bir zararı olacağını düşünmüyorum. Tabi ki Ersun Hoca da bunları çok iyi biliyor ve elinden geleni yapıyor ancak bu bizim endişelenmemizi engellemiyor.
                                Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X