Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sunar: TRABZONSPOR 1-0 Hacettepe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sıradaki Lütfen.
    Niyet Ettik 8 nci Şampiyonluğa !

Yorum

• Ciddiye alırsak çok rahat yeneriz...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak thesiege61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        rakibi ciddiye alırsak ve rehavete kapılmazsak sezonun en rahat maçı olur.

bencede katılıyorum sözlerinize önemli olan da bu zaten rakibi ciddiye aldıktan sonra gerisi gelicektir...
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• herkes çok kolay geçecek sanıyo maçı... ben fark atacağımızı sanmıyorum... hatta zorlanacağımız bir maç olacak!
          ''Trabzonspor''

Yorum

• İlk olarak Mertcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            herkes çok kolay geçecek sanıyo maçı... ben fark atacağımızı sanmıyorum... hatta zorlanacağımız bir maç olacak!

Katılıyorum . Hep te öyle olmuştur . Gelenın gecenın yendığı takım bıze cellat kesılır . Ama yeneceğiz . Başka yolu yok . 95 dakka da olsa 1 - 0 olsun . Bizim Olsun .
            Trabzon / Çarşıbaşı / Kerem Köyü .

Yorum

• herkes aynı düşüncede sanırım.ibb maçındaki gibi biraz ciddiye alıp dikkatli olursak çok rahat olur maç.ama rehavet olursa zor geçer.
              # BMN #

Yorum

• her macta bu stresi yasamamiz lazim... "acaba yenermiyiz, dikkatli olmamiz lazim" gibi...

böylece otomatik olarak ciddiye aliriz rakibi...

ha nereye kadarmi cekeriz bu stresi? 25 galibiyetimiz olduktan sonra rahat rahat izleriz

zaten böyle gidersek, kadro korunur, üzerine kaliteli takviyeler yapilirsa 2-3 tane... ozaman bizde rahat rahat stressiz mac izleriz...

ama suan biraz kafa yorma sart... her mac final buna derler!!!

Yorum

• Söyledim söylüyorum

KAzanirsak süpriz olur ben HAcettepeden cekiniyorum
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• eyvah burda fark atarız nidaları başladi gene,kesin puan kaybedecez
                    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• arkadaşlar 1-0 olsun bizim olsun. hacettepe teknik direktör değiştirdi. dirençli oynayacaklar.

Yorum

• inşallah yenicez...kaç olması önemli deil 3 puanı alalım yeter...
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Evet her maçı ciddiye alalım.. Almalıyız da.. Bu bu seneye özgü birşey değil her sene hangi ad altında oynanırsa olsun her maça bu anlayışla çıkmalı takımımız..
                          Ancak bazı şeyleri de abartmamak lazım.. Hacettepe napıcak? Avni Aker'de klasik kapanacaklar.. Çok etkili bir orta sahası var mı? Belediye'den daha iyi hücum elemanları mı var?

Bazı şeyleri abartmayalım temkinli olmak adı altında.. Yenicez.. 3-0..
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Benim fikrimce bu maçıda alacağız almalıyızda girdik bi yola geri dönmeyelim
                            TeVeZ Ap0
                            RaB'La ARaNa GiReN ŞiFReYi ÇöZ !

Yorum

• Sampiyonlukdan bahsetmek icin bu maci kesin almaliyiz yani bunu ve Genclerbirligi maclarinda puan kaybina tahamul göstermemeliyiz.
                              Zaten ondan sonraki haftalarda cok zor maclar bizi bekliyor. Yani Sivas macina kadar ins bi kaza gecirmeyiz. Fark filan bekledigim yok 1-0 olsun bizim olsun artik TSL de öyle FB disinda ezik takim kalmadi epsi mücadele ediyor savasiyor.

Yorum

• Bu maçta erken gol bulmak çok önemli. Atılan bir gol rakipte açılmalara neden olur ve fark o zaman gelir. Ancak Hacettepe deplasmanlar da daha iyi oynayan bir takım hoca değişikliğine gittiler. Bu aslında iyi gibi gelebilir ancak oyuncular daha bir motive çıkacaklardır bu maça.
                                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X