Arkadaşlar, takımımızın şu zor döneminde, en az kayıpla bu buhranı atlatması için muhakkak desteğe ihtiyacı var. Özellikle Anadolu takımlarının farkı bu denli kapattığı bir dönemde, bizim Anadoluda rahat İstanbulda AŞIRI gergin maçlarımız sonucu şampiyonluk hep tehir ediliyor. Bu sene ben gerçekten çok inançlıydım, ama hakikaten kadromuz çok yetersiz ve tecrübesiz kaldı. Ama bu demek değil ki olmayacak! Devre arasına max. 15 puan kayıpla girersek, kaçıncı olduğumuz önemli değil, 2 ÇOK İYİ transferle YILLARDIR GELENEĞİMİZ olan 2.SEZON çıkışlarıyla ipi göğüsleme veya ŞL ye katılma hakkına en yakın taraf oluruz.
Benim önerim bir forvet ve bir oyun kurucu, 2 oyuncu yeterli, daha fazla fanteziye giren arkadaşlar lütfen girmesin, en fazla 2 ÇOK İYİ adam alabiliriz. Burada o önerilerimizi yazalım, belki okuyan olur yöneticilerden:
Forvet adayı: Morientes (David Villa nın arkasında kaldığı için mutsuz ama hala formda) veya Muhammed Zidan (Yattaranın profesyoneli bence)
Oyun Kurucu: Riquelme (tek geçiyorum) Arjantinde sanırım, Avrupaya dönmeyi de isteyecektir.
Benim önerim bir forvet ve bir oyun kurucu, 2 oyuncu yeterli, daha fazla fanteziye giren arkadaşlar lütfen girmesin, en fazla 2 ÇOK İYİ adam alabiliriz. Burada o önerilerimizi yazalım, belki okuyan olur yöneticilerden:
Forvet adayı: Morientes (David Villa nın arkasında kaldığı için mutsuz ama hala formda) veya Muhammed Zidan (Yattaranın profesyoneli bence)
Oyun Kurucu: Riquelme (tek geçiyorum) Arjantinde sanırım, Avrupaya dönmeyi de isteyecektir.
Yorum