Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'e UEFA Uyarısı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni stad hakkında hala bir gelişme yok, Avni Aker'de de yenilenme yok..

Seneye ne olacak bakalım..
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• istanbul da oynariz

Yorum

• stad yapımına ne gerek varki avni akeri güzel bi şekilde modernize edersin kapasitesini artırırsın en önemlisi olduu yere yaparsın üstünü kapatırsın bize destek vermeyen hükümete bir çalım atmış olursun kendi yaptığınla övünürsün herkes hükümet belediye destekli iş yaparken sen kendi işini kendin yapmış olursun olur biter bu koun çözüme kavuşsun artık bunalayrum ula

Yorum

• Stadımızın uefa normlarına göre eksiklikleri neler acaba?Bizi bilgilendirebilir misiniz?
          Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadımızın uefa normlarına göre eksiklikleri neler acaba?Bizi bilgilendirebilir misiniz?
            Maraton tribün çatısı, otopark gibi sorunlar var.
            Yalnız otopark yapılacak , çatı kapanacak diye konuşulmuyormuydu .

Oynarız , oynarız Trabzon'da

Yani inşallah .

Yorum

• arkadaşlar uyanın akp vermeyin bugun meclis toplancaktı ve akp millet vekkilleri yine gelmedi chp gelirken akp gelmedi bu mclisde stad ve bir cok proje konuşulacaktı akp den katılım yoktu trabzonu seven akp oyvermesin tayip senin aklın bukadar basıyo trabzona zarar veren zararla kalkar

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yalnız otopark yapılacak , çatı kapanacak diye konuşulmuyormuydu .

Oynarız , oynarız Trabzon'da

Yani inşallah .
                Bu konuda bir aksilik olursa dünyaların yıkılacak gibi geliyor bana Hüseyin.
                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu konuda bir aksilik olursa dünyaların yıkılacak gibi geliyor bana Hüseyin.
                  aksilik oldu zatan bugunki meclisde stad la ilgili projeler konuşulacaktı belediyede yanaşmadı hartık herşeyi trabzon tek başına yapıcak yapabilirsek tabi

Yorum

• ona mana stati yaptirilar yeni ins iyi olur
                    [T][S]

Yorum

• Eee yani Muhammet

Ben senelerdir bu anı beklemişim .
                      Avrupa arenasında Trabzonspor 'umu canlı canlı göreceğimi hayal etmişim .
                      Bir otopark yüzünden başka şehirde oynanırsa o maçlar üzülürüm , hem de çok

Neyse şampiyon olalımda ilk önce

Halledilmeyecek sorunlar değil diye bakıyorum ben bunlara .
                      İnşallah halledilir , uefa kriterlerine uygun hal alır

Yorum

• İlk olarak Tsemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aksilik oldu zatan bugunki meclisde stad la ilgili projeler konuşulacaktı belediyede yanaşmadı hartık herşeyi trabzon tek başına yapıcak yapabilirsek tabi
                        Takip edemiyorum gelişmeleri. Umarım hallolur. Pek öyle olacak gibi görünmüyor ama. Yeni kararlar için yeni seçimler yeni meclis vs derken ancak mayısta toplanıyormuş. Öyle dedi Ergun Ata yazısında bugün..

İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eee yani Muhammet

Ben senelerdir bu anı beklemişim .
                        Avrupa arenasında Trabzonspor 'umu canlı canlı göreceğimi hayal etmişim .
                        Bir otopark yüzünden başka şehirde oynanırsa o maçlar üzülürüm , hem de çok

Neyse şampiyon olalımda ilk önce

Halledilmeyecek sorunlar değil diye bakıyorum ben bunlara .
                        İnşallah halledilir , uefa kriterlerine uygun hal alır
                        Dediğin gibi, önce bu seneki işimizi halledelim.
                        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• maraton tribününün üstünün açık olması sorun değil.nou camp ında üstü açık izmirin üstü açık dünya kuparı elemeleri oynanıyo veledromunda üstü açık ama oynanıyo.üstünün açık olması kriter değil.
                          inadına BORDO & MAVİ ....

Yorum

• o stadın kapatılması falan uzun iş anlasılan bu sezon avrupa kupası maçlarını evimizde oynıyamıyacagız olsun istanbulda olimpiyat stadına gelirler doldururuz orayı

Yorum

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o stadın kapatılması falan uzun iş anlasılan bu sezon avrupa kupası maçlarını evimizde oynıyamıyacagız olsun istanbulda olimpiyat stadına gelirler doldururuz orayı
                              stadin üstünün acik olmasi maclari oynamak icin engel degilki, neden bu kadar takiliyorsunuz buna anlamiyorum

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                stadin üstünün acik olmasi maclari oynamak icin engel degilki, neden bu kadar takiliyorsunuz buna anlamiyorum
                                abicim benim derdim baska takım istanbulda maç yapsada gitsem derdim o hayatımda 3 kere maça gitmisim zaten

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X