bu kendi futbolcusunu yuhlama işini bizden iyi yapan yok gerçekten..bir an önce bu işe son vermeliyiz futbolcuları futboldan iyice soğutuyoruz...mesela bugün kötü oynayan ve oyundan çıkan selçuğu yuhlamak yerine tezahurat edip yada alkışlasak adam hırs yapacak daha iyi oynamalıyım diyecek ve oynadığı futboldan utanacak çünkü selçuk böyle bi adam ama biz adamı yuhalıyoruz ve adam günden güne çöküyor...(selçuğu sadece örnek olarak verdim)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kendi Futbolcunu Islıklama, Yuhalama ve Alkışlama Kriterleri!..
Daraltma
X
-
yazılarına aynen katılıyorum keşke dediğin gibi olsa idi, ben yine ıslıkları yuhalamaları insanımızın sabırsızlığına, tez canlılığına bağlıyorum. anlam bulamadığım şey ise eski futbolcular lehine yapılan tezahuratlardı!İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse kusura bakmasın , burda yazılanlardan anladığım kadarı ile , futbolcusunu sahada yuhalayan kesimden bir bölüm forumdan.
Öyle olmasa bile bu davranışı destekleyenleri ısrarla KINIYORUM !
Takım rezalet , Ersun Hoca'nın ne yaptığı belli değil.
Galibiyeti unutmak üzereyiz.Hepsi doğru , inanılmaz sinirliyim bütün bu konularda.Şampiyonluk inancımı da tamamen yitirdim.Uefa yı kaybetmesek bari.
Ama ne olursa olsun , daha dakika 60 iken futbolcu ıslıklayan,fatih tekke diye yarım saat tempo tutturan , ouuncu değişikliği sırasında oyuncusunu ıslıklayan tepki veren hiçbir tevekkeli desteklemiyorum.Israrla ısrarla da kınıyorum !
Tepkileri maç bittikten sonra yapmak bu kadar mı zor ? Daha maçın 60. dakikası , f.tekke tezahuratları bitmek tükenmek bilmiyor.Bir pas hatasında oyuncularımız yuhlanıyor.Gidip 100-200 lira verdin iki üç forma zımbırtı aldın diye , yanında futbolculara küfür vb. hakları içeren kart falan mı veriyorlar ?
Çok mu kızdınız ? Tepki mi vermek istiyorsunuz , maç sonunda AMA MAÇ SONUNDA ! çağırırsın futbolcuları , basarsın " bu şehir sizinle rezil oluyor " vs vs 'yi çıkarırsın hıncını.
Maçtan sonra ver tepkini.
Maç oynanırken , daha 60. dakikada Gökdeniz , f.tekke tezahuratları ne oluyor ! ?
Bırakın bu işleri !
Taraftarmış , yemişim taraftarını.
İnsan bile değil çoğu !
Adam değil !
Adamlığın merkezi Trabzonda hemde !
Not : Maç sonuna kadar susmayıp,hiçbirşeye aldıırmayıp sonuna kadar destek veren 1-2 grubun elinden öpüyorum.Helal olsun onlara.
Not 2 : daha önce bu konuda yazdıklarımdan sonra bir kaç kendini bilmez özelden küfür falan ettiğinden dolayı bozuk üslüp kullanılmış kişisel verilen ters tepkilere cevap yazmayacağım.Trabzonsporlu olmak gurur veriyor
Yorum
-
Eski futbolculara yapılan tezahüratları futbolcular nasıl karşılarlar bilmiyorum ama eğer o olgunluğa ulaşabilmişseler bu tezahüratlardan anlamaları gereken tek şey var..
"Bence Onlardan eksik bir yanları yok ama ruhsuz oynuyorlar..Büyük oyuncu değiller çünkü hala bazı şeylerden Korkuyorlar.. Büyük düşünemiyorlar çünkü Baskıyı kaldıramayacak kadar kırılgan yapıdalar.. Bu yüzden bu BÜYÜK takıma yakışmıyorlar.. Hiç oturmayan MARATONu ayağa bile kaldıramıyorlar.." İşin futbolculuğunu geçtim 25-30 yaşlarına gelmiş sıradan insanlar bile artık belli bir olgunluk seviyesine gelirler.. Ve eleştiriyi kabul ederler.. Bazı şeyler için mücadele ederler.. Bazı şeyleri düzeltirler.. Ya da düzeltemeyebilirler ama mücadele ettiklerini gösterirler.. İşte bizim YUHALANAN oyuncularımızın yuhalanma sebebi de bu.. Her eleştiri de küsüyorlar.. Küsüp pes ediyorlar.. Her gün üzerine koymaları gerektiği yerde geri gidiyorlar.. "BeN"lik havasına giriyorlar..
"Ve sonunda artık çekilmiyorlar.. Çocukluktan kurtulmaları lazım.. Burası herkesin bulunabileceği bir yer değil.. Layık olan kalır.. Gerisi zaten teferruattır!!.."
Yorum
-
taraftar da bi oyunun parcasi ama malesef bunu ogrenilemedi henuz futbolcular kadar taraftarda bu havayı kaldıramadı
bir mac olsun taraftarın oyunun olumlu yonde akısını değşitirdigi , oyuncuları motive ettiği gorulmedi
macın basından itibaren futbolcu ıslıklamak kadar kotu bi taraftarlık ornegı yoktur
bari mac sonunu bekleyin be adamlar
bir statda her macta aynı anda 2-3 tezahurat dinlemek sadece avni akere ozgu olsa gerek
bunada bir cozum bulunmalı ama imkansız ...kimse burnundan kıl aldırmıyor
futbolcularda da ersun da da kabahatler var ama
su yanar doner cekirdekci desteği icimde bir yaradir.XXX
Yorum
-
tamam yuhlamak yanlis. bu konuda cogumuz hemfikiriz. hadi buraya kadar anladik.
bu yuhalama olayi zaten 5 haftadir var.
bu takima gösterilen davranislarda simdiye kadar hicbir kadroya gösterilmemisti. yenildi alkislandi, berabere kaldi alkislandi. yendi alkislandi. sebep? iyi oynadi saldirdi olmadi! kötü oynadigi maclarda dahil...
yuhlamak yanlis olabilir. ama benim bildigim, bir futbolcu yuhlanir diger macta cikar kendini ispat etmek adina elinden geleni yapar. buda takim olarak herkese yansir.
ama sen bir mac hadi yuhlaniyorsun "anlayissiz taraftar" diyorsun haklisin!, ikinci mac yuhlaniyorsun "ne bicim taraftar" diyorsun haklisin!, ücüncü macta eger yine yuhlaniyorsan ozaman susup birazda sapkani koyup düsüneceksin...
gökhan kaciriyorda kaciriyor, kaciriyorda kaciriyor...
selcuk geziniip duruyor. 2 macini hatirliyorum zaten...
umut habire kosar, düdük sesini duymasa biraksan kosar...
ersun hoca gec degisiklik yüzünden elestirilir, 10 mactir yine 72dkda degisiklik yapar...
ya birazda düzeltmeye calisin yapmayin gözünüzü sevim. bu taraftar yuhlamakla belki yanlis yapiyor, ama sirf ilk 10 hafta gol yada asistiniz var diyede 20 hafta izdirap cektirmeye hakkiniz yok. sinirlarinizi niye zorluyorsunuz...
takim: "bak ben bir hata yaptim"
taraftar: "olsun kocum, devam et arkandayiz baksana bu iyiliklere karsilik birsey degil o hata"
takim: "yaa yine hata yaptim"
taraftar: "olsun takma bak bu iyi olan seyleride sen yaptin olur olur"
takim: "ya bak ben yine hata yaptim"
taraftar: "neyse olsun daha dikkatli ol"
takim: "birsey dicem kizma, ben yine ayni hatalari yaptim"
taraftar: "tamam, ama biraz daha dikkat et bak"
takim: "bak ben yine hata yaptim"
taraftar: "ya ama yeter artik dimi yeter bidaha yapma"
takim: "yau sey ehmmm.... ben yine hata yaptim"
taraftar: "!?!?!?!?!?"
takim: "taraftari anlamiyorum... her yaptigim hatada kiziyor yuhluyor. daha sabirli olmalari lazim!"
Yorum
-
yahu bu seneki kadar küfür etmemiştim
hanım tanıyamaz oldu
yeter da yahu
futbolcu ne için orada
her biriniz aynı tavrı işyerlerinizde yapın bakalım
takımım yenilebilir
şampiyon olmak zorunda da değil
ama adam gibi oynamak zorunda
en azından almış olduğu paranın hakkı için
nedeyin nerenize
seyirci suçlu he mi?
tabi ya seyirci yırtacak bir taraflarını
futbolcu yanal pişkinliğe devam
yuh kardeşim yuh işte
başkada birşey gelmiyor elimizden zaten
pişkinliğe devam nasıl olsa rezil olan biziz
rahat rahat uyuyunonur
Yorum
-
Avni Aker artık Trabzonspor için deplasman haline gelmiş. Daha maçın başında ıslıklanan ve yuhalanan futbolcudan nasıl iyi performans beklersiniz? Ayağına her top geldiğinde rahat değilki adamlar. Kafasında her an küfür yeme veya yuhalanma varken hata kaçınılmazdır.
Açıkca söylemek gerekirse; yuhalamayı ve ıslıklamayı çok iyi bilen fakat güzel hareketlerde, güzel bir pas sonrasında veya güzel bir hücum organizasyonunda alkışlamayı düşünmeyen ve bilmeyen taraftar arkadaşlar, siz resmen Trabzonspor'a zararsınız. Bu takım deplasmanda daha rahat futbol oynuyor. Bu bir tesadüf olamaz. Çünkü deplasman Avni Aker olmuş.
Yorum
-
Bu taraftar sezon basindan beri inanilmaz destek verdi bu takima,ben avni akerde hic görmedigim tablolarla karsilastim busene,90 dakika susmadiklari maclarda oldu,ilk defa avni akerde bir mactan sora bütün stadin ayni anda 3lü cektiginede sahit oldum,bu sene ligin ortalarinda bizim yakaladigimiz havayi, bütünlügü bizim disimizda hangi takim yakalasaydi inanin acik ara belkide sampiyonlugunu ilan etmisti simdi.Ama bizim futbolcularimiz bizim takimimiz ne yapti, en basiti bir denizli macinda, daha yuhalama olaylarinin baslamadigi maclarda yani,takim macin ilk yarisinda geriye düstügü bi maci cevirmek icin hic bir gayret göstermedi,en kücük bir istek bile görmedi taraftar,bu giderek artti artik ne inanmislik kaldi nede baska bisey.......Sahada hic kosmayanlarmi dersin,profesyonelliklen uzaktan yakindan alakasi olmayan salak salak hatalarmi dersin.....
taraftar ne yapsaydi peki ?keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
aynen bende böyle düsünüyorumİlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu taraftar sezon basindan beri inanilmaz destek verdi bu takima,ben avni akerde hic görmedigim tablolarla karsilastim busene,90 dakika susmadiklari maclarda oldu,ilk defa avni akerde bir mactan sora bütün stadin ayni anda 3lü cektiginede sahit oldum,bu sene ligin ortalarinda bizim yakaladigimiz havayi, bütünlügü bizim disimizda hangi takim yakalasaydi inanin acik ara belkide sampiyonlugunu ilan etmisti simdi.Ama bizim futbolcularimiz bizim takimimiz ne yapti, en basiti bir denizli macinda, daha yuhalama olaylarinin baslamadigi maclarda yani,takim macin ilk yarisinda geriye düstügü bi maci cevirmek icin hic bir gayret göstermedi,en kücük bir istek bile görmedi taraftar,bu giderek artti artik ne inanmislik kaldi nede baska bisey.......Sahada hic kosmayanlarmi dersin,profesyonelliklen uzaktan yakindan alakasi olmayan salak salak hatalarmi dersin.....
taraftar ne yapsaydi peki ?
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam yuhlamak yanlis. bu konuda cogumuz hemfikiriz. hadi buraya kadar anladik.
bu yuhalama olayi zaten 5 haftadir var.
bu takima gösterilen davranislarda simdiye kadar hicbir kadroya gösterilmemisti. yenildi alkislandi, berabere kaldi alkislandi. yendi alkislandi. sebep? iyi oynadi saldirdi olmadi! kötü oynadigi maclarda dahil...
yuhlamak yanlis olabilir. ama benim bildigim, bir futbolcu yuhlanir diger macta cikar kendini ispat etmek adina elinden geleni yapar. buda takim olarak herkese yansir.
ama sen bir mac hadi yuhlaniyorsun "anlayissiz taraftar" diyorsun haklisin!, ikinci mac yuhlaniyorsun "ne bicim taraftar" diyorsun haklisin!, ücüncü macta eger yine yuhlaniyorsan ozaman susup birazda sapkani koyup düsüneceksin...
gökhan kaciriyorda kaciriyor, kaciriyorda kaciriyor...
selcuk geziniip duruyor. 2 macini hatirliyorum zaten...
umut habire kosar, düdük sesini duymasa biraksan kosar...
ersun hoca gec degisiklik yüzünden elestirilir, 10 mactir yine 72dkda degisiklik yapar...
ya birazda düzeltmeye calisin yapmayin gözünüzü sevim. bu taraftar yuhlamakla belki yanlis yapiyor, ama sirf ilk 10 hafta gol yada asistiniz var diyede 20 hafta izdirap cektirmeye hakkiniz yok. sinirlarinizi niye zorluyorsunuz...
takim: "bak ben bir hata yaptim"
taraftar: "olsun kocum, devam et arkandayiz baksana bu iyiliklere karsilik birsey degil o hata"
takim: "yaa yine hata yaptim"
taraftar: "olsun takma bak bu iyi olan seyleride sen yaptin olur olur"
takim: "ya bak ben yine hata yaptim"
taraftar: "neyse olsun daha dikkatli ol"
takim: "birsey dicem kizma, ben yine ayni hatalari yaptim"
taraftar: "tamam, ama biraz daha dikkat et bak"
takim: "bak ben yine hata yaptim"
taraftar: "ya ama yeter artik dimi yeter bidaha yapma"
takim: "yau sey ehmmm.... ben yine hata yaptim"
taraftar: "!?!?!?!?!?"
takim: "taraftari anlamiyorum... her yaptigim hatada kiziyor yuhluyor. daha sabirli olmalari lazim!"

bence bir köşe yazarının köşesinde yazması gereken müthiş doğrulukları içinde barındıran bir yazı.düşüncelerime tercüman oldu.
takım güzel futbol oynamak zorunda katılıyıyorum.fakat kardeşim bu taraftara heyecan gerek adrenalin gerek sen sahada ruhsuz dolaşırsan böyle olur.rakibe değil trabzon içerdeki maçlarına topa sert oynamalı gaza getirmeli seyircisini coşmalı hırslanmalı.evet maraton tribün destek vermiyor deniyor değil maratonu tüm satadı ayağa kaldıracak şeyler bunlar bence.sert oyun tarzını oturtmalıyız.HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIM VAR;LAKİN BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE ADAMA BAKARIM ADAM MI DİYE....MEVLANA...
Yorum
-
kardeslrım bakın tamm sabır dıyoruzda hanı sabırmı kaldı taslar catladı valla ya taraftar avnıakerde 90 rahat bı mac ızleyemedık bız bu takımı yenıldı alkısladık ama ıcerde 4 macıda kazanamdın ne oldu 6 puan fark kazansan 6 puan sen far atıvcaksın bız destek olduk gokhan umut gene atamadı bız destek olduk tayfun gene hata yaptı bız bagrımıza bastık salcuk kayboldu gıttı bence tarafatar haklıdır herzman''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
özellikle çıkarken selçuğun yuhlanması çok ayıp.selçuk gayet iyi oynadı maçta ayrıca hafif bir sakatlığı vardı çıkarken.tayfuna da ayıp ettiler.hem tezahürat yapmıyolar hemde yuhluyolar.bjk seyircisi nasıl destekliyo takımını iyi düşünelim.sadri başkan stada yatırım yaptı o kadar.kapasite 4000 kişi arttı kale arkaları yakınlaştı ama seyirci bağırmıyo üstüne yuhalıyo.lütfen biraz yapıcı olalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum