Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kendi Futbolcunu Islıklama, Yuhalama ve Alkışlama Kriterleri!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftar olmayı beceremeyneler maça gitmesin.

Yorum

• Haklisiniz

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sende bu takıma yakışan taraftar değilsin.Sen defol git bu takımdan.Senin gibiler yüznden 25 sene bekledik zaten.Senin gibiler yüzünden bi 25 sene daha bekleyemem.Benim mücadelem senin gibi kafası 70 li yıllarda olupta hayatını bizim çağımızda maalesef devam ettiren taraftar kisvesi altındaki nato kafalılarla
        neoluyo ya herkez birbirine gider peşinde neyi paylaşamadınız kimsenin kimseyi aşallama gibi lüksü yok kimse kimseyi kovamaz haddimizi aşmayalım edebimizle tartışacaksak tartısalım sen il temsilcili yapıyorsun o kişiden 9 yaş büyüksün örnek olman gerekirken gider yapıyorsun sana yakışanı yapmalısın
        En son samts tarafından düzenlendi; 30.09.2008, 21:14.

Yorum

• İki tarafın da çizgiyi iyi koyması lazım gelir diye düşünüyorum.

1- Taraftar haddini bilecek kardeşim. Hepsinden de öte bir insanın ağzından -ne sebeple olursa olsun- çıkmaması gereken hakaret ve küfürleri ağzına almayacak. Küfür varsa suç bariz bir şekilde taraftarındır.

2- Profesyonel futbolcu sıfatı kazanıp, trilyonlara oynayan futbolcu da hata yapmayacak, yaptığında tepki alırsa da bozulmayacak. Yalan yere profesyonellik yok yani.

İki tarafı da suçlu görmekle beraber, yine de klasik psikoloji diyerek ve de azıcık daha insanca bakarak "Tayfun'a da yazık" diyorum ama çokta içimden gelmiyor.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İki tarafı da suçlu görmekle beraber, yine de klasik psikoloji diyerek ve de azıcık daha insanca bakarak "Tayfun'a da yazık" diyorum ama çokta içimden gelmiyor.

Tayfun'a yapılanlar hoş olmayan şeylerdi.Olmaması gerekirdi fakat oldu.
            Ama en azından benim gözümde şöyle bir gerçek var; Tayfun asla bu formanın ağırlığını kaldıracak potansiyelde bir futbolcu değil.
            En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 30.09.2008, 21:25.

Yorum

• bence ıslıklama olayı sadece futbolcunun değil takımın moralini de bozar hoş olmayan bi hareket
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Tayfun a yapılanları tasvip etmemiz mümkün değil daha öncede belirttik bu işi yapanalar çekirdekçiler dediğimiz oturun da maç izleyelim amcaları bu insanlar bazı şeyleri anlamamakta ısrar ediyorlar bu insanlara laf anlatmak inanın ki çok zor tabi onların anladığı dilden anlatmak kolay ama kimse tribünde huzuru bozmak istemiyor onların yaptığı bu hatayı taraftar grupları telafi etti Tayfun a moral vermek için uzun süre Tayfun lehine tazahürat yapıldı ama diyorum ya bu insanlara tribün kültürünü öğretmek çok zor onlara kalkın da beraber destek verelim desen ortalığı yıkarlar ama futbolcu ısllıklamayı çok iyi beceririler

Yorum

• fb de can arat var mesela.. adam tek başına maç kaybettirdi; bir attı bir attırdı. tayfun kadar ıslık yediğini sanmıyorum.. bu bizim taraftarın büyük bir eksisi.tarbzondakiler bu olayın ciddiyetini iyi kavrasınlar. o stadta olmak isteyen yüzbinlerce hatta milyonlarca kişi var ve onlar oradalar..ıslıklamak için orda değiller..
                  devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Üzeyir hocayla paralel düşünüyorum.

Öte yandan, Mustafa'nın söylediklerine dikkat. Taraftar gruplarına söylenir dururuz zaman zaman. Ama ben her sene Trabzon'da gidebildiğim o birkaç maçta anladım ki, Mustafa çok haklı. Asıl tehlike, tribünde hoca kesilenlerde. Tamam, biz futbolu biliyoruz. Tamam, zaman zaman bu tarz baskılar olumlu da yansıyabiliyor sahaya, teşvik edici, ateşleyici olabiliyor. Ama en tepesinde küfür olmak üzere, aşağıya doğru yuhalamak, ıslıklamak, homurdanmak ciddi manada moral bozucu, futbolcuyu kafa olarak bitiren tavırlar.

Oldukça da gereksiz... Çünkü köşede, o adamın hocası var... Ve hocası ona gereken direktifleri veriyor, uyarısını yapıyor. Sen istersen sessiz sedasız maçını izle, kendince analiz et, istersen tezahüratlara katıl, takımını ateşle, destek ol. Ama futbolcuya müdehale etme... Sahaya müdehale etme... Senin işin o değil. O işi yapanlar var zaten.

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fb de can arat var mesela.. adam tek başına maç kaybettirdi; bir attı bir attırdı. tayfun kadar ıslık yediğini sanmıyorum.. bu bizim taraftarın büyük bir eksisi.tarbzondakiler bu olayın ciddiyetini iyi kavrasınlar. o stadta olmak isteyen yüzbinlerce hatta milyonlarca kişi var ve onlar oradalar..ıslıklamak için orda değiller..
                      Genelde haklisin Kardesim ama lütfen su terbiyesiz ezikbahce taraftarini örnek gösterme.
                      Onlarin Futbolcularina yapdigini herkes biliyor.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Genelde haklisin Kardesim ama lütfen su terbiyesiz ezikbahce taraftarini örnek gösterme.
                        Onlarin Futbolcularina yapdigini herkes biliyor.
                        ama o ezik taraftar bile o işi stadta maç oynanırken yapmıyo.. çıkışta o pislikliklerini yapıyo..maç oynanırken en sevmediğin futbolcuna bile ( ki öle bişi olamaz ) desteğini vereceksin..
                        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ama o ezik taraftar bile o işi stadta maç oynanırken yapmıyo.. çıkışta o pislikliklerini yapıyo..maç oynanırken en sevmediğin futbolcuna bile ( ki öle bişi olamaz ) desteğini vereceksin..
                          Uğur Boral kadar taraftarından ıslık yiyen bir futbolcu var mı Türkiyede

Adam Haccettepe maçında tribüne hareket çekip küfür bile etti

Yorum

• İlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildi
                            Sevgili Uzunoğlu kardeşim, lütfen gereksiz alınganlık gösterme. Bak sen burda yazdıkların biraz eleştirildi diye hemen bir alınganlık içine girdin. Moralin bozuldu. Maça gitmemekten ve kombineni isteyene vermekten bahsettin. Tıpkı bunun gibi, Tayfun'da yuhalanınca aynı duyguyu yaşamıştır. Artı, ne senin ne bir başka kimsenin Trabzonsporluluğunu sorgulamak kimsenin haddi değil. Samsun'a gideceğini söylemişsin, Cedit Mahallesi başta olmak üzere tüm Samsun'a benden selam söylersen sevinirim. Bu arada kombineni kimseye verme, eminin dayanamaz ilk maça gidersin
                            Okulum sebebiyle maçlara belki ayda bir gidebilirim ancak. Tayfun'un moralinin bozulduğuna ise inanmıyorum. Özgüvenini kazanmış bir futbolcu. Morali bozuk adam tribünü alkışlamaz.

Ayrıca ben Tayfun'a değil onu o bölgede oynatana kızarım.

Samsunla bağınızı biliyorum. Selamınız iletilir

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tayfun a yapılanları tasvip etmemiz mümkün değil daha öncede belirttik bu işi yapanalar çekirdekçiler dediğimiz oturun da maç izleyelim amcaları bu insanlar bazı şeyleri anlamamakta ısrar ediyorlar bu insanlara laf anlatmak inanın ki çok zor tabi onların anladığı dilden anlatmak kolay ama kimse tribünde huzuru bozmak istemiyor onların yaptığı bu hatayı taraftar grupları telafi etti Tayfun a moral vermek için uzun süre Tayfun lehine tazahürat yapıldı ama diyorum ya bu insanlara tribün kültürünü öğretmek çok zor onlara kalkın da beraber destek verelim desen ortalığı yıkarlar ama futbolcu ısllıklamayı çok iyi beceririler

Boşver Musti asıl taraftar onlar(!)
                              Maça gelirler otururlar aşağı üstlerinde ne forma ne bişey,gol olunca bile elindeki cekirdiği bırakıp alkış yapmayan tipler gördüm stad da...
                              Tribünlerde en çok küfredenlerde onlar...

Ama sıra Tayfun'u ıslıklamaya gelince 4 parmaklarından aşağı salya akar ıslıklarken...

Pehhh !
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Boşver Musti asıl taraftar onlar(!)
                                Maça gelirler otururlar aşağı üstlerinde ne forma ne bişey,gol olunca bile elindeki cekirdiği bırakıp alkış yapmayan tipler gördüm stad da...
                                Tribünlerde en çok küfredenlerde onlar...

Ama sıra Tayfun'u ıslıklamaya gelince 4 parmaklarından aşağı salya akar ıslıklarken...

Pehhh !
                                sende haklısın ama boş vermek yok pes etmeyecğiz bu insanlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz bu insanlar artık bu tribünlerden silinmeli kimsenin takıma destek vermek ısteyenleri engellemeye ve futbolcuyu ıslıklamaya hakkı yok sadece kombine alıp kendını stadın sahıbı olarak görenler çok pişman olacaklar buna emin ol sadece biraz daha sabır bi aksilik olmazsa ilerleyen günlerde çok güzel şeyler olacak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X