Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Lig Şampiyonu Şampiyonlar Ligine Doğrudan Katılacak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bırak tv yi stadda olup o havayı koklamak ...
    Trabzon dan 1500 km uzakta olduğum için öyle yazmışım .

Ama söylediğin çok doğru .

İnşallah o günleri Rabbim yaşatır bize , en yakın zamanda .

Yorum

Platini bile bizim şampiyonlar liginde oynamamızı istiyor

Yorum

Sampiyonlar liginde oynadigimizi dusnmek bile cok uzakta gozukuyodu..
        Sindi en buyuk adaylardan biriyiz..

Tessekurler Sadri Babi, Ibocum sende arap tv den bakarsin maclarmizi artik
        twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

Şampiyonlar Ligi bambaşka birşey.Fenerin maçlarında bile heycanlanıyorum.Düşünün artık bide Trazbzonspor olsa ne olur..!!
          #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli bir fırsat bu turnuvanın hem maddi hem manevi olarak bize çok şeyler katacağına inanıyorum.

Uefa Offical Theme marşını Avni Aker'de çaldırsak rakip de Barcelona,Chelsea ya da Man.U olsa hiç fena olmaz
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

asıl önemli olan kupa 2'nin öneminin artması.
              şampiyonların direkt olarak katılacağı bir şampyonlar ligi uefa kupasının prestijini arttırır.
              her şey şampiyon olmak değil.
              uefaya kalıp seneye güçlü bir kadro ile avrupada adımızdan söz ettirebiliriz.

Yorum

seneye gruplardaki rakiplerimizi şimdiden merak ediyorum..

Yorum

Hep sampiyonlar ligine katilmak süper olacak bu sezon diyorum ama ikisi bir arada bomba gibi olacak hemde atom bombasi gibi :--)
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Bizden bahsediyor
                    Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

Group F

Real madrid
                      Bayern münih (gurbetciler için)
                      Fiorentina
                      Trabzonspor

Yorum

ya bu kararların Türkiye nin geçtiğimiz senelerde oynadığı futbolla alakası varmı yokmu anlamadım gitti.Mesela g.saray ve beşiktaş Türkiye yi şampiyonlar liginde kötü temsil etmişti bu nedenle 2 sene önce süper lig şampiyonu direkt şampiyonlar ligine giderken ön eleme oynamak sorunda kalmıştı.önceki sene ise f.bahçe şampiyonlar liginde az buçuk birşeyler yapmıştı Türk Milli Takımı da Avrupa 3. olmuştu bu sezon da şampiyon direkt katılıyor.Bilen biri varsa aydınlatabilirmi beni
                        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

Sampiyon olmak hic bu kadar cazibeli olmamisti.
                          Ama sampiyonlar ligi elemelerine götüren bir lig 2.ligi de bizim icin basari olur diye düsünüyorum.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Group F

Real madrid
                            Bayern münih (gurbetciler için)
                            Fiorentina
                            Trabzonspor
                            Sen direk eledin bizi ya Gruba kek takım koyar insan bir tane
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya bu kararların Türkiye nin geçtiğimiz senelerde oynadığı futbolla alakası varmı yokmu anlamadım gitti.Mesela g.saray ve beşiktaş Türkiye yi şampiyonlar liginde kötü temsil etmişti bu nedenle 2 sene önce süper lig şampiyonu direkt şampiyonlar ligine giderken ön eleme oynamak sorunda kalmıştı.önceki sene ise f.bahçe şampiyonlar liginde az buçuk birşeyler yapmıştı Türk Milli Takımı da Avrupa 3. olmuştu bu sezon da şampiyon direkt katılıyor.Bilen biri varsa aydınlatabilirmi beni
                              Elbette takımlarımızın aldığı puanlarla hangi kupaya kaç takımın, hangi turdan katılacağı belirleniyor. Milli takım başarıları buna etki etmiyor. Puanlamalar, her takımın aldığı galibiyet ve beraberlik + bonuslar toplanıp, o yıl ülkesini temsil eden takım sayısına bölünerek hesaplanıyor. Mesela herkes geçtiğimiz sezon Erciyes'i Macabbi takımını eledi diye övdü ama Erciyes'in direk ilk turda elenmesi ülke puanına büyük sekte vurdu. Yani hiç kupaya katılmasa yada Erciyes yerine daha kaliteli bir takım katılı,p üst turlara çıkmış olsa bizim için çok daha iyi olacaktı. İşin diğer boyutu UEFA puan değerlendirmesini yıllık yapmıyor. Son 5 yıla göre ortalaması alınıyor. Ayrıca bir sezonda alınan puanlarla elde edilen sıralama direk ertesi sezonda geçerli olmuyor. Dolayısıyla özellikle geçen sezon FB'nin aldığı puanlar bu sene değil önümüzdeki sezon işimize yarayacak.

Yeni statü 1 yıl önceden belliydi aslında ama tam anlamıyla tanıtımı yeni yapıldı. Eski statüde ilk 10 ülkenin şampiyonları ve üst sıralardaki ülkelerin ikincileri şampiyonlar ligine direk katılırken, yeni statüde ilk 12 ülkenin şampiyonu otomatik olarak şampiyonlar ligine katılacak. Yani statü değişmeseydi biz ülke sıralamasında 11.sırada olduğumuz için, şampiyonumuz yine eleme oynayacaktı...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

Tamam sorun degil canim.
                                Bizde eleme oynamayiz o halde :-)
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X