Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Stada Dair

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Orki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence 90000 kişilik bi stadın dolması bu şartlarda çok zor ama hayal değil eğer çevre illerin desteği alınabilirse bu gerçekleşebilir nüfus bakımından sadece trabzonun yeterli olamayacağını düşünüyorum başka illerden taraftarların gelebilmesi içinde ulaşım büyük bi sıkıntı fakat ilerleyen yıllarda trabzondaki iş sahasının genişlemesiyle ve yatırımların artmasıyla nufus yoğunluğu artabilir ve bu gerçekleşebilir hatta biraz abartıp şunuda düşünebiliriz karadeniz sahil yoluna bide hızlı tren hattı eklenir şöyle samsundan artvine kadar o zaman vatandaş 1 saatte stadın kapısının önüne gelir ne hayal ama
    Aynen katılıyorum

Yorum

İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birakin artik TS yi kücük görmeyi ne 30 bini allahinizin askina en az 50 bin olmali yeni stad oda en az ..
      hayatımda Trabzonsporla küçük lafını hiç yanyana kullanmadım...küçüklükle alakası yok..stad kapasitesi bilet fiyatlarına oranla yapılmalı...yaptın 50000 kişilik..biletleride yaptın şimdi ki gibi fiyatla..inan ki osatadın 15000iniz zor dolar..Trabzon nufusunda 750000 bini bırak ben artış bile beklemiyorum..bu son seçimlerde de görüldü..nufus azaldı.çünkü çok göç veren bir şehiriz..Trabzona adam gibi her tarafı kapalı içinde her şeysi olan (akyazıda ki stad için konuşuyorum) 30 35 kişilk stad yeter..

Yorum

2 haftada bir hayalet sehir olacak trabzon..herkes maca

Yorum

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki bu hangi proje anlamadım. Yani Akyazı projesindenmi bahsediyoruz yoksa yeni bir projemidir. 90 000 elbetteki gereksiz. Şehrin önümüzdeki 10 sene içerisinde yoğun bir göç alacağını falanmı tahmin ediyorlar Vallahi süper bir komplo teorisi çıkar bundan. 2012 de dünyaya çarpacak taş ın adı neydi? Serdar Turgut un yazılarını dönüp bir daha okuyayım
          Marduk Erdal abi
          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hayatımda Trabzonsporla küçük lafını hiç yanyana kullanmadım...küçüklükle alakası yok..stad kapasitesi bilet fiyatlarına oranla yapılmalı...yaptın 50000 kişilik..biletleride yaptın şimdi ki gibi fiyatla..inan ki osatadın 15000iniz zor dolar..Trabzon nufusunda 750000 bini bırak ben artış bile beklemiyorum..bu son seçimlerde de görüldü..nufus azaldı.çünkü çok göç veren bir şehiriz..Trabzona adam gibi her tarafı kapalı içinde her şeysi olan (akyazıda ki stad için konuşuyorum) 30 35 kişilk stad yeter..
            bende seni kayda bile almıyorum sadece gülüp geçiyorum artık dar düşünmeyi bırak renkdaş

Yorum

yoneticilerden ricam bole kaynağı belli olmayan konuları kapatılması boşuna polemik gerçekleşirse açarsınız konuşuruz
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

yuh yani yuhhh...

90 bin sampiyonlar liginde oynayan kulüplerin bile stadi yok.

onu gectik istanbul takimlari "ISTANBUL" gibi bir sehire bile 50-60binlik stadlar yapiyorlar...

kabul edilirsede sacmalik, düsünülürsede sacmalik.

istedigi kadar nüfus artsin

Yorum

90 bin kişilik stad
                  Trabzona Nüfüs olarak getirisi 5 yıl içinde 750.000 kişi artması
                  TEKFEN şirketi projeden kar etmicek

bunları alt alta getirince aklıma fotomaç geliyo ...
                  şaka bi yana trabzona 90 bin fazla...
                  [ille d' 7]

Yorum

keşke 90bin kişilik stadımız olsa ama türkiyenin en büyük şehrindeki olimpiyat stadı bile 90bin kişilik değilken devlet ne diye trabzonda 90bin kişilik stad yapsın..Dedikodudan başka bir şey değil..Gaza gelip sevinmeyin yada dolduramayız diye üzülmeyin

Yorum

En iyisi 40 olsun temız olsun.(40 bın)

Yorum

Haftaya Salı Başbakanımıza sunulacağını göre kaynağı belirtilmeyen bu başlığı geçici olarak kilitliyoruz arkadaşlar...

Verilen bilgi hakkında basında bildirim yapılırsa açacağız.

Esenlikler...
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                        Yükleniyor...
                        X