Beter olsun Ulusoy .
TFF, Haluk Ulusoy ile Yönetim Kurulu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!
Daraltma
X
-
-
yöneticilerimizin o gün bu olayın üzerine düşmemeleri ve konunun bir şekilde o günlerde örtbas edimesine benim aklım almıyor..ya o 3 puan yüzünden avrupaya falan katılamama gibi bir durum olsaydı ya nebilim Allah korusun başka bir şey için gerekli olsa kim verebilecekti bunun hesabını..kulüp yöneticisi olmak o kadar basit birşey değil..beşiktaş denilen şerefli ikinciliklerin takımı olduğunu söyleyenlerin,duruşlarını görmekte bu olayda aslında iyi oldu..haluk ulusoy içinse beter olsun..Yorum
-
Birisi şöyle bir saptamada bulunmuştu;
Haksız yere 3 puan kazanırsan,bu 3 puan bi yerlerden çıkar.
Haluk ulusoy bizden çalıp sivasa verdi,yine bizden çalıp bjkye verdi.
Burda sivas niye ağlıyor anlayamıyorum.
Kardeşim 3 sen aldın bizden,3 te rakibin aldı,sen nasıl mağdur oldun?

Yorum
-
Ortada yazılı dilekçeler olduğu için mecburen suç duyurusunda bulunulmuştur, yoksa suç duyurusunda bulunmasalardı kendileri de haklarında suç duyurusunda bulunulabilecek bir suça ortak olmuş olurlardı. Olay tamamen yeni federasyonu kurtarmak için bir memuru kovma işi olarak sonuçlanacak.
Bizim Ersun hocanın laptopunda umarım bu ve benzeri kontrol uygulamaları çalışıyordur, yoksa birileri elinde kağıt kalemle bu işleri halledebileceklerini düşünüp laptopa laf sokarken eloğlu kuralları aleyhimize işletirken beklemiyor da bizim lehimize olunca nasıl olsa farketmezler deyip es geçiyor.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!Yorum
-
-
Bunlar yanliz duyulanlar, ya duyulmayanlar. Vay be, Türk futbolu kirlendi mi acaba? Futbolumuz eskiden kirliydi, simdide kirlidir, bundan sonrada kirlenmeye devakm edecek, bir cok kurumda oldugu gibi, ben sahsen bu konulara pek sasirmiyorum.
Kim secilirse secilsin hicbir sey degismez, cünkü her takim kendi gücüne göre kollaniyor. Bu kollananlar arfasinda bizde variz, az veya cok, ama variz. Eger böyle olmamis olsaydi bircok olay mutlaka aciga cikardi. Mesela bir zamanlar Ilhami Kaplan diye bir hakem vardi, iceri bile atildi, sonuc ne oldu? Hiiiic, hicbir sey degismedi, isimler degisti o kadar. Mutlu Celik bile tedikci hakem olarak aniliyor, zavallim oglunun ismini bile Haluk koydu.
Hani milli takimin basarilarinin ardindan Haluk Ulusoy diyorduya; milletimizin dualariyla buralara kadar geldik diye, demekki dualar ise yariyor. Dua ise yaradigina göre, bu millet birde yanlis yapanlari beddua etse nasil olur acaba? Yasalari isleden yok, belki beddualar ise yarar.En son salihismet tarafından düzenlendi; 04.09.2008, 13:50.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!Yorum
-
bence bir davada biz açalım maşallah büyük toprağımız döneminde 3 eziklerin hepsi şampiyon oldular sadece biz olamadık.kollanmayı bırakın zaten öyle bir talebimiz olmaz hep ezilmeye çalışıldık...haluk ulusoyun gs li olduğunu zaten herkeste biliyor. o yüzden hangi dava açılırsa açılsın kapak isim haluk ulusoysa ilgilenmiyorum.Benim için hemşeri herşeyiyle Trabzon olandır.ufak bir kırılma kabul edilemez..bir adam trabzon luysa Trabzonsporu tutucak 2. takım falan hikayeTRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....Yorum
-
-
Yorum
-
Haluk Ulusoy'un Futbol Federasyonu Başkanı olduğu dönemde, geçen sezon Turkcell Süper Lig'deki Trabzonspor-Beşiktaş maçında yaşanan yaş ihlaliyle ilgili adı gündeme gelen federasyon eski yönetim kurulu üyesi Kemal Ünsal, görevi döneminde böyle bir bilginin kendisine iletilmediğini açıkladı.
Yazılı bir açıklama yapan Kemal Ünsal, Trabzonspor-Beşiktaş maçında yaşanan yaş ihlali konusuyla ilgili Futbol Federasyonu tarafından yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda, dönemin Futbol Federasyonu Başkanı ile üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunduğunu medyadan öğrendiğini belirtirken, şöyle devam etti:
''3813 sayılı Futbol Federasyonu Kanunu ve ana statü, başkan ile yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğunu açıkça belirtmiştir. Dönemin başkan vekili ve profesyonel işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak, görev yaptığım dönem içerisinde bu hususa ilişkin, ne genel sekreter, ne de genel sekreter yardımcısı tarafından şahsıma yazılı veya sözlü herhangi bir bilgi iletilmemiştir. Suç duyurusunda bulunma kararı alan mevcut yönetimin, federasyon belgelerini inceleyerek, görevimizi hangi kayıtlara ve resmi yazıya rağmen yapmadığımızı belirleyip kamuoyuna ilan etmesi gerekir.''
Ünsal, Futbol Federasyonu'nun olayları örtbas etmek yerine, 2007-2008 sezonu Turkcell Süper Lig sıralamasını hangi kriterlere dayanarak tescil ettiğini açıklamasını isterken, yapılan suç duyurusuyla da bu lig tescilinin hatalı bir tescil olduğunu ilan ettiklerini ileri sürdü.
Kemal Ünsal, ''Bu hatalı kararın sorumlusunun kim olduğunu, kendi yönetiminde görev alan arkadaşlarına sorarak bulmalarını tavsiye ederim. Bu haksız suçlamadan dolayı, hakkım olan her türlü yasal yolu da sonuna kadar kullanacağımı kamuoyuna ilan ederim'' ifadelerini kullandı.
Adamın yönetici olduğu kurumda dönen dolaplardan haberi yok, nerede yaşıyor bu adam acaba?
Bu işin de kolayını buldular sanırım. Herkes haberim yok der, ilk aşamadaki Bilgisayar işletmenine kitlerler cezayı...
Koskoca federasyon nasıl bir bilgisayar sistemine sahip anlamıyorum ki. Ayrıca Bilgisayar uyarıyı neden sadece ekranda işletmene göstersin ki, adam gibi program yapsınlar, sistem bulduğu hataları mail yoluyla fed.başkanına, ve diğer bu işle ilgili kurul üyelerine otomatik göndersin. Sonuçta kimse benim haberim yoktu diyemez...Yorum
-
Ne değişti?
5.9.2008
Neredeyse oy birliği sayılabilecek bir ittifakla Federasyon Başkanı seçilen Mahmut Özgener’in şansızlığı, skandalın, siyasal konjonktürün gerektirdiği kriterleri sağladığı için o göreve seçilmiş merhum Hasan Doğan döneminde ortaya çıkmamasıdır.
Aslında bu olay Özgener’in bir şansı da olabilirdi, ama kullanamadı. Zira, kriz dönemindeki yönetimler lider çıkarırdı.
Skandal malum, geçen sezonki Trabzonspor Beşiktaş maçı! Federasyon Yönetim Kurulu, bu müsabakada ortaya çıkan yaş ihlaliyle ilgili başlattığı ön inceleme sonucu, ilgili bölüm yetkilisi hakkında idari soruşturma başlatılmasına, bu soruşturma sonuçlanıncaya kadar yetkiliye görevinden el çektirilmesine karar verdi. Ayrıca, dönemin TFF Başkanı Haluk Ulusoy ile Yönetim Kurulu Üyeleri hakkında Türk Ceza Kanunu’un 257. maddesinin 2. fıkrası çerçevesinde “Görevin gereklerini yapmakta ihmal ve gecikme gösterdikleri” kanaatine vararak Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmayı kararlaştırdı.
İşleyiş şu: Maçlar oynandıktan bir gün sonra raporlar Federasyona gelir. Kadrolar sisteme girildiğinde bir problem varsa kırmızı ışık yanar. İstanbul’daki bilgi işlemci, durumu Profesyonel İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı’na bildirir, o Genel Sekretere, Genel Sekreter de Başkan ve dolayısıyla Yönetim Kurulu’na. Yönetim Kurulu da kararını verir.
Bu durumda, bilgi İşlem Memuru’ndan Federasyon Başkanı’na kadar herkes olay hakkında bilgilidir. Ne yapmıştır bilgi sahibi olanlar? Olayı örtbas etmişlerdir.
Bugünkü Federasyon ne yapmıştır? Faturayı bir memura, bir de Ankara’daki Genel Sekreter Yardımcısı’na kesmiş, eski yönetim hakkında da gereğini yapmadığı için suç duyurusunda bulunmuş. Ama iki kişiyi atlamış ya da korumuş. Dönemin İstanbul’daki Genel Sekreter Yardımcısı ve Genel Sekreteri’ni. Onların bu durumu bilmemesi olanaklı mı? İlgililer “asla” diyor. Kim onlar? Bugünün Genel Sekreteri ve Başkan Vekili.
Pardon, dünden bugüne ne değişti o zaman!
Bu işin peşindeki Sivasspor’a gelince. Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili değerlendirmemize başta sevgili Başkanları ve bazı Sivaslı dostlarımız alınganlık göstermiş. Sözümüzdeyiz: Bir yanlışın ortaya çıkarılması adına çabaları takdire değer, ama “mağduriyet edebiyatı” gerçekten de komik duruyor.
Ergun Ata eata@fanatik.com.tr
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum