Zurawski imzaladi ama W.Krakow birakmadi!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • #10 Fietra
    • 31.05.2004
    • 5506
    • Mühendis
    • İstanbul

İlk olarak hakantpl tarafından gönderildi

Dün ntv de son bölümde trabzondan bahsedeciz dediler sonra da elimizde görüntü yok 3 dklik görüntü ile neyin yorumu yapacagiz dediler. avrupa maçlari hakkinda yorum yapabiliyoruz çünkü izleme olanagmiz va ancak kendi ligimizde sampiyonluga oynayan bir takim hakkinda yorum yapamiyorz dediler. Trt yeter artik !!

Eee Zurawski ile ne alakasi var.
    keyif adamı ..

Yorum

• FANATIK61
      • 31.05.2004
      • 4660
      • Systems Engineer
      • Almanya

Haber dogrudur:

18:44-TRABZON :Trabzonspor, Polonyali Zurawski'yi renklerine bagladi

Kaynak: Cihan Haber Ajansi
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• hakantpl
        • 17.08.2004
        • 1032
        • Ordu

İlk olarak osmanozcilingir tarafından gönderildi
        İlk olarak hakantpl tarafından gönderildi

Dün ntv de son bölümde trabzondan bahsedeciz dediler sonra da elimizde görüntü yok 3 dklik görüntü ile neyin yorumu yapacagiz dediler. avrupa maçlari hakkinda yorum yapabiliyoruz çünkü izleme olanagmiz va ancak kendi ligimizde sampiyonluga oynayan bir takim hakkinda yorum yapamiyorz dediler. Trt yeter artik !!

Eee Zurawski ile ne alakasi var.

ben bir üsteki yaziya istinehaten yazdim ..
        Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• ozgur
          • 19.09.2004
          • 461

Yukarida Ibrahim Sahin aciklamalarinihn arasinda bu transferin olabilirliginden bahsetmis. Birseyi duzgun okuyun sonra bunun zurawskiyle ne alakasi var diye konusun

Yorum

• Guests

Konu basligini anlamakta güçlük mü çekiyosunuz yoksa ben mi sizi anlamakta güçlük çekiyorum?

Yorum

• ozgur
              • 19.09.2004
              • 461

''Augustine'nin sözlesmesini karsilikli fes ettik. Simdi bir yabanci kontenjanimiz daha var. Zurawski'nin transferi ile ilgili çalismalarimiz sürüyor. Anlasirsak bu futbolcunun menajerine de bugün imza attirabiliriz'' diye konustu.

Burasi benim icin onemli olan bolum. Herhalde anlatamiyoruz derdimizi

Yorum

• İsmail Çavuşoğlu
                • 19.06.2004
                • 3181
                • KAMU
                • Bolu

hayirli olur insallah
                ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• #10 Fietra
                  • 31.05.2004
                  • 5506
                  • Mühendis
                  • İstanbul

İlk olarak ozgur tarafından gönderildi

''Augustine'nin sözlesmesini karsilikli fes ettik. Simdi bir yabanci kontenjanimiz daha var. Zurawski'nin transferi ile ilgili çalismalarimiz sürüyor. Anlasirsak bu futbolcunun menajerine de bugün imza attirabiliriz'' diye konustu.

Burasi benim icin onemli olan bolum. Herhalde anlatamiyoruz derdimizi

O zaman o bölümü keser koyarsin
                  keyif adamı ..

Yorum

• Muhalif
                    • 07.06.2004
                    • 3403
                    • Hatay

tamam.. artik gevseyin.. bitti bu is.. ve zurawski yi aldik.. osman sen de gitme milletin üstüne bu kadr.. seni tanimayanlarin da olabilecegini hesapla arada[img]smileys/smiley2.gif[/img]biz aliskiniz senin tarzina gerçi[img]smileys/smiley17.gif[/img]bütün gün ugrasip tamamladik bu transferi.. eglenin artik yahu..
                    #7 King of Kings

Yorum

• Muhalif
                      • 07.06.2004
                      • 3403
                      • Hatay

bir de artik aramizda lehçe yi ana dili gibi söken arkadaslar mevcut.. geçenlerde bu isler sarpa sardigindan wisla krakow sitesinde çözebildigim kadariyla bizimle resmen dalga geçen, nerdeee alacaksiniz triplerinde hahahahaha diye gülen sevgili krakowlu dostlarimiz! vardi.. evet lehçeyi 'Trabzonspor büyük takimdir ve istedigi oyuncuyu alabilecek güçtedir' cümlesini kuracak kadar gelistiren arkadaslara wisla nin sitesini hedef gösteriyorum[img]smileys/smiley36.gif[/img]gazaniz mübarek olsun.. muhahaha lariniz eksik olmasin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                      #7 King of Kings

Yorum

• My
                        • 09.06.2004
                        • 24592
                        • Aydın

Hoppala.!!!Simdide TRT1 de bi pürüz çikti diyor [img]smileys/smiley11.gif[/img]
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Çagman
                          • 26.06.2004
                          • 1459
                          • Bursa

Resmi sitede gormeden inanmam diyorum ama Resmi sitemiz masaLLah hiçbir seyLe aLakaLI degiL gunceL Son dakika haberLer yayinLanmiyor Gorunusu güzeL ama icerik yok Calisma Yok.

ayrIca ben Bu oyuncuyu izLemedim ama yararLI ise geLecektirt eLbet.

ama ben O FormayI Opmeden imzaLadigina inanmam.

Yorum

• Onur
                            • 24.09.2004
                            • 4063
                            • Uzak Doğu

Bu adamin ii oldugunu biliyoruz da özellikleri bundan önceki oyndaigi kulupler vb.gibi özelliklerini nerden bulabiliriz...
                            FxY

Yorum

• Panther
                              • 07.08.2004
                              • 180
                              • Ankara

İlk olarak Gölge Oyunu tarafından gönderildi

Hoppala.!!!Simdide TRT1 de bi pürüz çikti diyor [img]smileys/smiley11.gif[/img]

[img]smileys/smiley18.gif[/img]
                              bize her yer trabzon...

Yorum

• nuri43
                                • 31.05.2004
                                • 23

Az önce wislanin resmi sitesinde son dakikada aldigimiz yaziyo zurawskiyi.

Ne diyelim vatana millete hayirli olsun. Bol gollerini alkislamak dilegiyle

1. lutego 2005, 19:07 | skomentuj

Rozmowy "last minute" z Trabzonsporem zakoñczone

W dniu dzisiejszym 1. lutego 2005 Wis³a Kraków SSA kontynuowa³a rozmowy z tureckim Trabzonsporem na temat transferu Macieja ¯urawskiego. - By³y to rozmowy ostatniej szansy - informuje Jerzy Jurczyñski.

- Podjêli?my je gdy Trabzonspor zadeklarowa³, ¿e zgodnie z wczorajszymi oczekiwaniami Wis³a Kraków SSA, dostarczy gwarancje finansowe ewentualnej transakcji. Niestety, dzisiaj popo³udniu do klubu wp³yn¹³ tylko kolejny projekt umowy, nie pojawi³y siê natomiast ¿adne zabezpieczenia, czy gwarancje finansowe - stwierdzi³ rzecznik Wis³y, Jerzy Jurczyñski.

- Doceniamy i szanujemy zaanga¿owanie w³adz Trabzonsporu w sprawê transferu Maæka ¯urawskiego - doda³ Jurczyñski. - Nie mogli?my jednak zgodziæ siê na zawarcie umowy transferowej o wartosci milionów z³otych, bez uzyskania gwarancji finansowych ze strony naszego kontrahenta. Takie zabezpieczenia to podstawa zaufania w ka¿dym biznesie.

Kaynak: www.wislakrakow.com
                                BORDO MAVIM

ASALETIN YETER

TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...