ıste ıst kuluplerı bu kadar kucuk basıretsız kulupler verelım belkı duzelırsınız helal lokma yıyınce
Galatasaray'ın İsteği..
Daraltma
X
-
Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ -
Yorum
-
En son Mustafa AYDIN tarafından düzenlendi; 04.09.2008, 00:27.Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPORYorum
-
ben her zaman bır seyı savundum bu geyse yandaşlıgı yapan arkadaslar geyfebe ye bu kadar dusmanca tavırlar sergılıcegımıze bıraz olsun bunlara gosterseydık belkıde su hale gelmezdı durumlar ama bısey solıyım bu 4000 yok 5000 olayı deıl gorende sahada kırılmadık koltuk kalmadı sanır ama bence bu tamamen oyunların başlama surecı arkadaslar bakın bıraz hemde cok daha basında bıraz sivrildik butun herkes uzerımıze cokmeye calısıyo basın klupler falan fılan bızı ıcten bıle yıkmaya calısıyolar sımdıden ama bunların alayına gulup gecmemız lazım tahrıklere gerek yok 4000 ıstıyosa 14 bın verceksın bu senenınkınıde peşin al dıceksın yanı sallamıcaksın bole gereksız adamları ...
tek sozum su lıg tv şov tv dekı yorumcuya ... ısmını bıle solemek ıstemıyorum ama oraya cıkıp bızım hakkımızda konusmasın ıstemıyorum onu gordukce sınırlerım zıplıyo maça da gelmesın hatta trabzona da gıtmesın ...
saygılarımla...Yorum
-
-
-
sadri başkandan olsam gider cebimden çıkarır sayar veririm parayı bide Adnan polat'a sayda eksik olmasın derim üstüne...
paran yoksa bide yemek ısmarlim derim
)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum