Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dozer Cemil'e vefa...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cok gec kalmis bir vefa örnegi. Yinede yönetimi bu davranisindan ötürü kutluyorum.
    aynen öyle.ama nedense degerlerimizin kiymetini vefat ettikten sonra anlayabiliyoruz.
    yine de yönetimi bu davranisindan dolayi tebrik etmek lazim.
    düsünsenize bu takima yillarini vermis olan hami mandirali icin bir jübile maci bile yapilmadi.
    hami yede gereken vefa gösterilmeli ve gec de olsa jübile maci olmasada adina birseyler yapilmalidir.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yönetimi gerçekten tebrik etmek lazım, bizlere de değerlerimizi unutmamak ve unutturmamak düşüyor..

Yorum

Buyuk Dozer Cemil

ALLAH tan dilerim nur icinde yatasin mekanin cennet olsun insALLAH sayin baskanim SADRI SENER beyi ve yönetim kurulunu bu vefali davranisindan dolayi tebrik ediyorum. BÜYÜK TRABZONSPOR

Yorum

Allah mekanini cennet eyles'n.
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Allah rahmet eylesin.
            Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
            Kobra

Yorum

yönetimi tebrik ediyorum müzeye Şamil ekincinin adının verilmesi şimdide Dozer Cemilin adının idman sahasına verilmesi

Yorum

İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gerçekten çok geç kalınmış bir durum...
                Cebinde 5 YTL ile fevat eden Futbolmuz Dozer Cemil miydi?
                Evet, maalesef Dozer Cemil'di.

Yönetimimize sonsuz teşekkürler. Şu ana kadar yaptıkları en iyi işlerden birisi. Cemil'lere, Hüseyin'lere, Ali Kemal'lere çok şey borçluyuz. İllaki vefatlarını beklemeyelim.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

çok önemli bir anı- kimse es geçmesin!!

dayım trabzonspor maçları için evden kaçarmış trabzona gelip maça gidermiş (gümüşhaneden). işte o günleri anlatırken bana demişti ki: dozer cemile fb den teklif gelir ve cemil'in inanılmaz cevabı: ben trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir takımda başka kaptan'ın altında futbol oynayamam...günümüz futbolcuları geldi de aklıma!!!
                  Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                  my name is onur....
                  Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Trabzon'da Dozer Cemil"in hatıra ormanı kaderine terk edildi
                    Trabzonspor’un efsane isimlerinden "Dozer Cemil" lakaplı Cemil Usta'nın adını taşıyan Zigana’daki hatıra ormanı kaderine terk edildi.
                    Trabzon'da Dozer Cemil"in hatıra ormanı kaderine terk edildi
                    Yayınlanma: 08 Nisan 2025 Salı 22:42

Trabzonspor’un efsane isimlerinden "Dozer Cemil" lakaplı Cemil Usta'nın adını taşıyan Zigana’daki hatıra ormanı kaderine terk edilmiş durumda.

Trabzon ile Gümüşhane il sınırında yer alan ormandaki tabela yıllar önce deforme oldu ve neredeyse tamamen yok oldu. Tüm girişimlere rağmen bugüne kadar herhangi bir onarım yapılmadı.

Trabzonspor formasını terleten ve bir futbol sezonuna ismi verilen Cemil Usta’nın anısına dikilen ormanlık alan, yıllar içinde bakımsız bırakılarak adeta unutuldu. Bölgeyi ziyaret eden vatandaşlar ve sporseverler, Trabzonspor camiasının ve yetkililerin bu konuya kayıtsız kalmasına tepki gösteriyor.

Kaynak: haber61
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X