ya arkadaşlar siz hakikaten öküz altında buzağı arıyorsunuz ya... yok biz şampiyon felan olamayız...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yöneticiler Bir Yana Üyeler Diğer Yana Çekilin! (Kurucuları Saymıyorum)
Daraltma
X
-
Baloda da "biz niye duvar dibinde kaldık" diyenler oldu
Sonu yok yani bu işin.
Son derece iyi niyetle organize edilmiş, güzel bir sinerji oluşturan, görebildiğim kadarıyla Anadolu Sigorta tarafından sponsorluğu yapılan ve kulübe maliyeti olmayan güzel bir organizasyondu. Yattara'nın hoptek ekibinin arasına dalması, sayın başkanımızın ve sayın bakanın konuşmaları, biraz da Sibel Can aklıllarda kalanlar oldu. Hasılı, hoş bir hava yakalandı. Darısı lige artık.
Yorum
-
Abi Trabzonluysa özevlattır diyecem amaİlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim kulübün şu Sibel Can merakının nerden geldiğinide bir türlü anlayamadım.Nerde bi balo Sibel Can orda....
değil ki...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
gazeteler de olmasaydı niceydi halimiz...
hoşnut olacak bir durumum yok şahsen.ama durum gereği böyle olması da gerekirdi.
yapılacak eleştiri sade ve sadece eleştiri yapanı rahatlatmaktan öteye gitmez...2.2=4En son Fatih Efe tarafından düzenlendi; 20.08.2008, 11:39.......mutedil dalgalı..
fırtına ihtilal efsane
Yorum
-
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
Harbiden abi en az 10 tane el uzanmaya çalışıyor pastayı kesmeyeİlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok acayip

Faruk Özakta şaşırmış durumda
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum