Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN 41. Yıl Yürüyüşünde...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Balo çok şekil olmuş ama yaaa.. İtibar aaçısından böyle organizasyonlar çok önemli.. Bi albayrak zamanında ki baloya bakın bide bu baloya.. http://www.trabzonspor.org.tr/manset...&HaberID=39615
    oyy oyy oyy yattaraya bak aşmış kendini KTU nun arasına girmiş artk KtU yle birlikte izleyecez heralde
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

çokta önemli değil katılım sayısı.....

bizim halkımız yürümeyi fazla sevmez..ilk maç seyircili olursada 1 kişilik boş yer olursa ne derseniz deyin... mühim olanda bu.. takımın büyüklüğünü Trabzon da ispat etmeye gerek yok. Ha İstanbulda 10 bin kişi 20 bin kişi yürürseniz o başka işte o gövde gösterisidir....

Bir millet daha işten çıkmamış , okul zamanı değil bütün herkes köyde zaten.....çok abartmaya gerek yok taraftar sayısını
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yürüyüşteki slogan güzeldi...

"41 yaşında da maşallah bu senede şampiyonuz inşallah"
        .

Yorum

Trabzon 100. yılında şampiyon olacak diyenlere sözümüz....

100. yılımızda şampiyon olacağız.....Ama o zamana kadarda pek çok kere şampiyon olacağız.....

Barajın arkasında su birikti kapakları açıyoruz artık durun önünde durabilirseniz....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak Semih Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu düşük rakamın sorumlusu yönetimdir diyorum.

kısa süreler içinde reklam yapmadan organizasyon yapıyoruz.

bu kadar zor mu plan ve programlı çalışmak!
            kesinlikle. biraz bekleyin ya bir iki reklam verin hayret birşey he.

ahh istanbulda olcaktı be!
            Şafak olmuş comolokko

Yorum

Miraç'ın makinesindeki fotoğrafları eklemeye başlıyorum

imageshack hata veriyor.. daha sonra devam.
              En son Egemen tarafından düzenlendi; 20.08.2008, 14:40.
              Hadi eyvallah..

Yorum

ya bu yalcın bulut un gercek adı nedır ya? adama helal olsun valla. heryerde bızımle neraer. bıldıgım kadarı ıle arsınlı olmalı?

Yorum

Hüseyin Avni Danyal

Yorum

İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya bu yalcın bulut un gercek adı nedır ya? adama helal olsun valla. heryerde bızımle neraer. bıldıgım kadarı ıle arsınlı olmalı?
                    hüseyin avni danyal.

net olmamakla beraber vakfıkebirli sanıyorum
                    TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• halal BMN size

Yorum

• Neden Sibel Can? Yavuz Saltık'da son yazsından biraz değinmiş..

40. yılda olduğu gibi 41. yılını da bir dansöz eskisi ile kutlamayı tercih eden yönetime de bir sözümüz var elbet: “Geçen sene Petek Diçöz bu sene Sibel Can. Ne buluyorsunuz bu dansöz eskilerinde anlayamadık. Bizim gözden kaçıdığımız bir durum mu var bu eski dansöz modasında. Söyleyin hangisi daha iyi kıvırıyor. Artık anlamışsınızdır herhalde?”

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Neden Sibel Can? Yavuz Saltık'da son yazsından biraz değinmiş..

40. yılda olduğu gibi 41. yılını da bir dansöz eskisi ile kutlamayı tercih eden yönetime de bir sözümüz var elbet: “Geçen sene Petek Diçöz bu sene Sibel Can. Ne buluyorsunuz bu dansöz eskilerinde anlayamadık. Bizim gözden kaçıdığımız bir durum mu var bu eski dansöz modasında. Söyleyin hangisi daha iyi kıvırıyor. Artık anlamışsınızdır herhalde?”
                          biraz küçümseme var yazıda.. sibel canın gelmesi eleştirilebilir.. ama dansöz eskisi gibi laflar pek hoş durmamış...

Yorum

• bende yürüüşteydim....ama çok sönük vede basitti...bence çok eksik vardı...önde bando takımı yürüyor arkasında yönetim a takım paflar falan...sanki valiliğin önünde 23 nisan kutlaması yapacaklar...bence trabzona mal olmuş ünlüler sanatçılar olsa gövde gösterisini dönüşse daha iyi olmazmıydı onu düşünüyorum..çok sönük geçtiğini düşünüyorum..hakeza meydandaki yürüyüşün sonuda öleydi...öle yada böle yürüyüş yapıldı sezon için start verildi.. umarım ligdeki organizemizde yürüyüşteki gibi olmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X