Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TTNET Trabzonspor'a Sponsor Oluyor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak W_O_L_D_A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TTNET madem Sponsor olucak bizede bi kıyak yapsın da desinki TS li taraftarların bu ayki interneti beleş ne olur yapsan da

ya 10 bin trabzon taraftarı ttnet üye olsun takıma 10 milyon euro vericez derseler. . .
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• hele bir desinler
      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• şu anda adını hatırlamıyorum ama tt net yönetiminde trabzonlu birisi var

Yorum

• Trabzonspor, Telekom ile el sıkıştı

Trabzon bu sezon için Türk Telekom ile forma anlaşması yaptı. 2009-2010 sezonundan itibaren yapılan sponsorlukları grup şirketleri ile birlikte yeniden yapılandırmayı hedefleyen Telekom, Galatasaray'dan sonra Trabzon ile masaya oturdu ve el sıkıştı. Sarı kırmızılı kulübün yeni yapacağı stadın isim hakkını 10 yıl süreyle alarak Galatasaray'a 70 milyon dolarlık bir kaynak yaratan Telekom, Trabzon'a da para akıtacak.

"TAKIMA ÇOK GÜVENİYORUZ"

Bu arada başkan Sadri Şener, sezona son derece umutlu girdiklerini ve kadrolarına güvendiklerini söyledi. Başkan Şener, "Kuşkusuz bunların en büyüğü eldeki önemli oyuncuların tutularak, bir çok iyi futbolcunun transfer edilmesiyle oluşturulan yeni takımımızdır. Takımımıza güveniyoruz. Sezona son derece umutlu giriyoruz" diye konuştu.

Kaynakabah
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• arkadaşlar forma önündeki sponsor artık değişmeli diye düşünüyorum...

Yorum

• arkadaşlar bu ne kadar gercekci acaba...
              2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak ertürk-alihan7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar forma önündeki sponsor artık değişmeli diye düşünüyorum...

Şuanki ana sponsorumuz AVEA.
                Més Que Un Club

Yorum

• Çok acayip firma.Aradım 2 yıl taahhüt uzattım, şimdi diyorlar paket değişikliği içinmiş.20 dk konuşma bunun için miydi?
                  Yarın taahhüt bitiyor 2 gün için paket değişikliği
                  100 mb hızı da 52 veriyorlar ayrı trajedi
                  Allah ıslah etsin...

Yorum

• 2008-2025 18 yıl sonra nasıl da hortlattınız konuyu ))

Yorum

• İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2008-2025 18 yıl sonra nasıl da hortlattınız konuyu ))
                      Canım yandı renktaş, resmen dalga geçiyorlar.Yarın uzatmayıp, tüketici haklarına şkayet edicem.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X