arkadaslar forma alicamda sizce ne yazdirsam arkasina
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Sezonu Forma Numaraları Hakkında..
Daraltma
X
-
bence 61 yattaraİlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar forma alicamda sizce ne yazdirsam arkasinaKadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Ali Fuat abi benim var bir tane 23 ya ama plakadan tum bunlarin da anlamina gelmesi guzel tabi
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Yattara'nın 61 numarayı hakettiğini düşünmüyorum.
61 numara dediğin takımı için yırtınır, takım yenilirken üzüntüsü her halinden belli olur, 24 hafta yatıp 10 hafta oynamaz. Takımın ona en çok ihtiyacı olduğu zaman başka takıma gitmek istemez. Takımın ona en çok ihtiyaç duyduğu maçlarda doktorların sakatlığında önemli bir şey yok demesine rağmen ağrı hissediyorum diyip maçlara çıkmamazlık yapmaz. Yattara eski Yattara değil.
Yorum
-
Abi Beckam 7 giymek istedi ama Raul giydiği için giydirmediler.İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeckham'ın 23 numarayı almasının nedeni Micheal Jordan değil. Futboldaki markalaşmadan söze ediyoruz. Futbolda kullanılan numaraların hiçbiri aynı olsa bile basketbolda kullanılan numaraları veya o numaraları taşıyanları çağrıştırmaz.

Beckham 23 ve 32 numarayı, 2+3=5 veya 3+2=5 olduğu için aldı. Tom Cruise ile aynı tarikata ( Scientology ) bağlı olan Beckham, 5 numara onlar için özel anlam taşıdığı için 23 ve 32 numaralı formaları seçti.

23 numarayı ilk kullanan Micheal Jordan olabilir, fakat en çok tanınan ve o numarayı en çok satan Beckham oldu.
77 giymek istedi ama o dönem Real Madrid'in bir kulüp kararları gereği o da olmadı..(Numaralar birden başlayarak kadrodaki oyuncu sayısı kadar verilecekti. O dönem kadroda 24 kişi vardı. Bu da demek oluyor ki numaralar 1 ile 24 arasında olacaktı. Bu kural hala uygulanıyor olabilir de)
Ondan sonra O da Jordon 23 giydiği için 23 giydi. Kesinlikle eminim..
23 numarayı ünlü etmiştir, buan itirazım yok; ama kesinlikle Jordon'dan etkilenerek o numarayı seçti..
Yorum
-
KUTADGU
Barış'a Yattara'nın forması verildi ama.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 Numarayı giyecek adamın kişiliğinin de 10 numara olması lazım geldiğinden Umutun giymesinde bir sakınca yoktur
....61 numarayı forma satışlarını artırmak için Yattaraya veridkleri besbelli ama Barışa ayıp olmadı mı ?
11 numarayı giymek de çok önemli bence.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum