Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Sezonu Forma Numaraları Hakkında..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayırlı olsun
    diğerlerinden farklı...öteki...
    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• hayırlı olsun. Zafer yelen de prüz çıkmasaydı kaç numara giyerdi acaba diye düşündüm bak şimdi...
      Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!

bordomaviii61

Yorum

• İlk olarak kaf_kef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bazı arkadaşların 7 numaranın Abdulaziz'de olmasına böylesine karşı çıkması beni şaşırttı açıkçası. Bunlar Barış90 gibilerin yapacağı yorumlar. Ayrıca Abdulaziz'e umarım Ersun Hoca şans verir de görürsünüz kimmiş Abdulaziz...
        Abdulaziz tecrübesiz olduğundan oynatmak risk olur. Biraz daha pişmesi lazım diye düşünüyorum. Zaten bu kadar kadro zenginliğinde şansı azalıyor çok.7 numarayı alması banko oynaması demek değil. Başka talibi çıkmamıştır muhtemelen..
        Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!

bordomaviii61

Yorum

• ee o zaman abdülazizde gitmeyecek galiba 7 yi aldı
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bence barisa 61 numarayi vermek demek, onu karadenizspora göndermiyoruz demek.... bunun tersini idaa eden arkadaslar saka yapiyorlar galiba.... cünkü cok mantiksiz olurdu
            En büyük TS

Yorum

• 27 Kişiye numara verilmiş Süperlige 25 futbolcuyla başlanacak sanırım 2 kişi Karadeniz Spora Gidecek yanlışım varsa düzeltin ki sylva da gelirse 3 kişi Gidecek.?

Yorum

• 61 barışda olmsı güzel sorumlulugunu bilir ve ilk 11 de olaması gerektigini anlar inşanlah
                1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• barıs barıs barıs diyoruz cocuk kesin okuyordur ha bunlar . ins olumsuz etki yapmaz. numaranın hakkını ver bariş =) yattara 7 olsun isterdim =) her golunde numarasını göstersin de isterdim =) 3 eziklere mesaj yollarcasına. Gökhanın 9 numaranın hakkını fazlasıyla verecegine eminim oda biliyordur fatihin mirasını aldıgını =) sami niye kayseri anlamadım dogrusu 31 giyerim 38 giymem

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2 numaraya kimse talip olmamış. 7 numaranın Ergin'den alınıp Abdulaziz'e verilmesi enteresan. 7 numara Colman'a daha çok yakışırdı bence. Sami'nin Erdinç'ten boşalan 38'e talip olması da hoşuma gitmedi. Can Karyağdı'nın Yattara 61 giyecek haberi de boş çıktı. Umut'ta anlaşılan 10 numara transferi yapılmayınca formasını kaptırmadı. 1 numara muhtemelen Sylva'nın olacak. Ayrıca bu kadrodan birkaç oyuncu eksileceğinden forma numaralarında değişiklik olabilir...

Bırakın kucuk hesapları artık bunlarda sorun olcaksa yanmısız kim ne giyerse giysin allahını seversen

Yorum

• Yattara nin 61 giymesini isterdim. Baris henuz erken idi bana gore.
                      Egemen i takdir ettim. Buersa halkı cok seviyordu Egemen i. Olsun ekmek yedi vefadir.
                      Umut'tan 10 u almak buyuk haksızlık olurdu. Colman 7 olabilirdi ama 10 asla. 10 a yakısmadigi icin degil Umut un moral cokuntusu veremeyiz.
                      Izmirli oldugum icin Onurda 35 i gorunce seviniyorum. Gokhan Unal a 9 tabiki yakısırdı.
                      13 Vitor Hugo

Yorum

• umut colman'a 10 numarayı vermedi marcelinho bile 10 numarayı alamadı umut'tan! adam 30 giydi. ama 20 numarada yakışır colman'a! umut inş bu sene 10 numaranın hakkını verir...!

Yorum

• barışın 61 numaralı formayı almasına sevindim çünkü altyapıdan yetişenlere örnek olabilir...
                          ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be :)
                          Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Şu Uğursuz Adamın Numarasını nasıl colman'ıma verdiler anlamadım ya

Yorum

• İlk olarak BySeHzAdE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              umut colman'a 10 numarayı vermedi marcelinho bile 10 numarayı alamadı umut'tan! adam 30 giydi. ama 20 numarada yakışır colman'a! umut inş bu sene 10 numaranın hakkını verir...!
                              Sanırım Umut ile bayağı bir yakınlık var ki forma numarasını Colman'a vermediğini biliyorsun

Abdulaziz bu takımın gelecekte çok şey beklediği gençlerinden bir tanesi. Üstelik kamp sürecinde de oldukça olumlu eleştiriler alan birisi. Hem alt yapı, gençler, futbolcu keşfetmek diyeceğiz sonra da daha ne olduğunu bilmeden, görmeden "abdulaziz kim yaa". Kusura bakmayın ama bu tip yaklaşımlar bana İstanbul takımlarının taraftarını hatırlatıyor
                              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayır ne var bunda anlamadım!!. Nedir 7 numaranın önemi. Daha karizmatik mi oluyor, daha güzel mi oynuyor. Sokakta cadde de, bağda bahce de ''Anaaa 7 numara'' mı diyor gören! 7 numarayı giyen daha bir anlam mı katıyor oyuna. Bir numara takıntımız yoktu, o da oldu çok şükür.

Ne olmuş yani şimdi. Sonuçta herkes bir numara almış. Abdülaziz'ede 7 numara gelmiş. Ne var bunda. Seyrettiniz mi hiç Abdülaziz'i ki ''Abdülaziz'de kim yaa'' diyebiliyorsunuz? Kaldı ki bu futbolcu zorla gelmedi Trabzonspora. Teknik heyet istediği için alındı
                                7 numaranın önemi 10 numaranın önemi kadardır.evet daha karizmatik oluyor.7 numarayı giyen dünyanın pek çok ülkesindeki takımda oyuna daha bir anlam katıyor.abdülaziz'i seyretmediğim için kuvvetle muhtemel ''Abdülaziz'de kim yaa'' diyebilmişim.

Bentley'de 7 numara baskısı
                                İngiltere Milli Takımı'nın İsviçre ve Fransa ile yaptığı karşılaşmalarda kadroya dahil edilen David Bentley, bunun heyecanını yaşadığını söyledi.
                                Ünlü İngiliz oyuncu David Beckham'ın giydiği 7 numaralı formayı giyen Bentley, bunun kendisine baskı yaptığını açıkladı.
                                27.05.2008

Kaynak : Sporx.com dış haberler
                                Ayrıca :
                                7 Numara Rafa !
                                Tarihte yerini alacak! Real Madrid başkanı Ramon Calderon, kulübün efsaneleşmiş yıldızı Raul futbolu bırakınca, 7 numaralı formasını da rafa kaldırmayı düşündüklerini söyledi. Calderon, Raul'un isminin Real Madrid tarihine damga vurmuş olan Juanito, Bernabeau gibi isimlerle birlikte anılması gerektiğini de sözlerinin arasına ekledi.

İspanya'nın ünlü Marca gazetesinden Robert Gomez'in "Peki Cristiano Ronaldo gelirse 7 numaralı formayı kim giyecek?" sorusuna, "Raul'un numarası dokunulmaz" şeklinde cevap veren Calderon, zamanında ünlü 7 numara Beckham'ın da Real Madrid'e geldiğini ancak kulüpte o numaranın gerçek sahibinin Raul olduğunu söyledi.

İngiliz temsilcisi Manchester United'ta 7 numaralı formanın her dönem bir temsilcisi olduğunu belirten Calderon, o formayı zamanında George Best, Eric Cantona, David Beckham gibi isimlerin giydiğini şimdi de C.Ronaldo'nun taşıdığını söylerken, aynı durumun kendileri için geçerli olmayacağını ve Raul'dan sonra 7 numaralı formasının kulüp müzesinde sergilenmesini planladıklarını açıkladı...

(Kaynağını bulamadım bu yazının,afedersiniz.)

Futbolda 10 numara olduğu gibi 7 numara diye bir kavram da vardır :
                                ManU'ya yeni 7 numara

Hollanda'nın yıldız futbolcularından Rafael Van Der Vaart İngiltere'ye yakın olduğunu söyledi.

20 / 06 / 2008 13:50

7 numara giymiş-giyen bazı oyuncular :

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim