adnan geçen yıl gelmedi 2 yıl önce ara transferde geldi ve tekke'nin 9 numarası boştaydı,9 numarayı da adnan aldı diye biliyorum??
yanlışta hatırlıyor olabilirim bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi??
tek yanlış umut bulut ve colmanda omuş onlar numaraları değişse süper olacakmış birde 7 selçuk inana verilseydi tam süper olacakdı ama hayırlısı olsun barışın 61 olması beni çok sevindirdi
bu konuda alper sana katıluyorum abdulaziz kim yaa giraya ver dahaa iyi yaw
Hayır ne var bunda anlamadım!!. Nedir 7 numaranın önemi. Daha karizmatik mi oluyor, daha güzel mi oynuyor. Sokakta cadde de, bağda bahce de ''Anaaa 7 numara'' mı diyor gören! 7 numarayı giyen daha bir anlam mı katıyor oyuna. Bir numara takıntımız yoktu, o da oldu çok şükür.
Ne olmuş yani şimdi. Sonuçta herkes bir numara almış. Abdülaziz'ede 7 numara gelmiş. Ne var bunda. Seyrettiniz mi hiç Abdülaziz'i ki ''Abdülaziz'de kim yaa'' diyebiliyorsunuz? Kaldı ki bu futbolcu zorla gelmedi Trabzonspora. Teknik heyet istediği için alındı
Yukarıda Mercanlı'nında söylediği gibi Abdülaziz bu takımdaki gençler arasından sıyrılıp takımda yer bulabilecek 4- 5 oyuncudan biridir.
A takıma geldiğinden beri bu forumda adeta yalvardım Barış için ''Bu çocuğu toplumun önüne çıkarmaktan vazgeçelim. Bırakalım biraz kendini yetiştirsin, rahat olsun'' diye. Ama malesef işi gücü bırakıp Barış'ı pohpohlayıp durduk.
Tıpkı Alişen Kandil'e yaptığımız gibi.
Ayının yavrusunu sevmesi misali severken öldürüyoruz.
En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 23.07.2008, 22:39.
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
11.dk Yattara sağ kanattan bindirme yapıp gökhan ünal orta keser, dk. geriye sarıp 9.dk ya gelindiğinde g.ünal çok net bir poziysonda golü kaçırır.
29.dk Tolga Zengin penaltı yaptırır ve büyük bir şanski oyundan atılmaz bariz gol şansı olarak değerlendirilmez.. 61.dk barış memiş oyuna girer bu sırada kendini bilmez bir kaç taraftar sahaya meşaleleri atar. gibi gibi... uzatabiliriz..
numara takıntısı olanlar bunlarıda düşünün bir bakalım
Yattara 98 numarayı seçse yine aynı yattara olmazmıydı?
Neticede sahaya çıkıldığında forma numaraları koşmaz, mücadele etmez, gol atmaz, gol kaçırmaz, gol yemezler. Ama bir uğur yada alışkanlık söz konusu olabilir belki, psikolojik bir etki olmaz abartıldığı gibi.
Biz maçları kazanalımda numaralar kendi aralarına takılsınlar öyle. Ha bu arada Arda'da 66 numara takıntıları bir kenara bırakın.
Bu numara rahatsızlığı nerden çıktı,olacak iş değil eleştirilecek birşey bulunamadı,bu tür saçmalıklarla uğraşılıyor.Sahaya çıkan elinden geleni yapsında isterse -7,-25 vs.numara giysin.
Bazı arkadaşların 7 numaranın Abdulaziz'de olmasına böylesine karşı çıkması beni şaşırttı açıkçası. Bunlar Barış90 gibilerin yapacağı yorumlar. Ayrıca Abdulaziz'e umarım Ersun Hoca şans verir de görürsünüz kimmiş Abdulaziz...
Hami'ye 200 küsür gol attırıp tarihe geçiren forma neden Umut'a vefasızlık yapıyor?
Ergin Keleş'in gol atamaması acaba o 99 numarasından mı kaynaklanıyor?
8 numarayı giyecek olan Selçuk ikinci bir Ünal Karaman'mı oluyor acaba?
Yattara 99 numarayı giyseydi Ergin gibi mi olacaktı?
Aklıma mukayet ol Yarabbim.
En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 23.07.2008, 23:18.
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yaşlanıyorum galiba.
Bizim zamanımızda numaralar 1'de başlar 16'da biterdi be.
Kaleci 29, sağ açık 11...
Bence Ergin'in forma numarasında bir (+1) eksiklik var.
En son poetricus tarafından düzenlendi; 23.07.2008, 23:12.
hayırlı olsun diyelim sanki biz deyince forma numaralırını değiştirecekler
tekrar hayırlı olsun tüm futbolcularımıza
....7.....7.....7.....7.....7....7.....7....7.....7.....7.....7...
Yorum