celo'dan sonra ergin nedir bu 99 numaranın çektiği
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Sezonu Forma Numaraları Hakkında..
Daraltma
X
-
Hayırlı olsun.
Eminim herkez istediği numarayı almıştır.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Umut kaptı bile on numarayı.İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada ; Sadri Şener 10 Numarayı Colman'a veya Selçuk'a verileceğini söylemişti...
10 Numara mı geliyor yoksa...
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
3 Hvorje Cale
4 Rigorbert Song
5 Hüseyin Cimsir
6 Ceyhun Gülselam
7 Abdulaziz Solmaz
8 Selcuk Inan
9 Gökhan Ünal
10 Umut Bulut
11 Ibrahima Yattara
13 Adnan Güngör
14 Promise Isaac
15 Fatih Altundag
16 Egemen Korkmaz
18 Tayfun Cora
19 Bugra Erdogan
20 Gustavo Colman
23 Giray Kacar
29 Tolga Zengin
30 Serkan Balci
35 Onur Kivrak
38 Sami Büyüktopac
45 Yakup Bugün
61 Baris Memis
71 Ismail Özeren
85 Ferhat Cökmüs
87 Eren Görür
99 Ergin Keles
7 numara dünya kulüplerinde genellikle aciklar tarafindan giyilirdi (Figo, Beckham, Ronaldo, Rosicky). Umarim Abdulaziz de bizim icin böyle bir deger olabilir.
Gökhan'in 9 numarayi almasina sevindim. Tipki Baris'in 61'ine sevindigim gibi
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
bencede...İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursalı olmayan Egemen'in 16 numaralı formayı alması ilginç..Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Olsun...İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut kaptı bile on numarayı.
Sonuçta Colman'da veya Selçuk'ta değil...
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Metin abi, Bursaspor'da oynadigi 6 yil onu Bursasporlu yapmis olabilirİlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursalı olmayan Egemen'in 16 numaralı formayı alması ilginç..
IBB'de 61 numarayi giyen Ali Güzeldal da Trabzonlu degil
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
inş. ikinci bi erdinç faciası yaşamayız erdinçte her kayseri maçında çirkeflik yapiodu inş. egemen aynı şeyi yapmaz yapacağınada inanmıyorum zatenİlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursalı olmayan Egemen'in 16 numaralı formayı alması ilginç..bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
Yorum
-
Bunun şu forumda dile getirilmesi bile ayıp vallahi. Aklımıza ilk geleni yazacaksak foruma işimiz var vallahiİlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinş. ikinci bi erdinç faciası yaşamayız erdinçte her kayseri maçında çirkeflik yapiodu inş. egemen aynı şeyi yapmaz yapacağınada inanmıyorum zaten
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum