Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Sezonu Forma Numaraları Hakkında..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

barışın 61 i alması iyi olmuş. colman 7 giymeliydi.
    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
    legends never die ...

Yorum

Güzel seçimler bence herkese hayırlı olsun...
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

sana göre saçma bana göre önemli ona bakarsan 10 numara takıntısının da somut bir tutar yanı yok.

Yorum

bugune kadar 7 numaramı vardı Gecen sene kim giydi ondan önce daha önceleri

ben gecenlerde söylediğim gibi yapılan transferlerin içinde sıyrılacak 2-3 isimden biridir AZİZ

bu kadar kurcalamayın arkadaşlar bizim için önemli olan 61 'di onuda herkezin onayı ile Barış aldı ... gerisi teferruhat
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

7 yi en son szymek giydi öenmli olan forma numaraları değil şahsiyetler barışın 61 noyu giymeside güzel

Yorum

Bence forma numaralarında bir problem yok..Gökhanın 9 u giymesi güzel Barışın 61 i giymesi daha da güzel..
              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

1 numara birisine verilmedigine göre yeni bir kaleci yani 1numara gelecektir.
                umarim bu kaleci sylva olmaz.
                hayirlisi olur insallah.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  7 ABDULAZİZ SOLMAZ

tek kelimeyle saçmalık.benim için 10 numara 7 numara yakın öneme sahip.sahada olması bile şüpheli biri bu numarayı nasıl giyer : s
                  Peki Umut Bulut'un 10 numaralı formayı giymesi nedir?

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Peki Umut Bulut'un 10 numaralı formayı giymesi nedir?
                    son derece güçsüz bir kadroda dahi 15 civarı gol 5 civarı asist yapmış bir futbolcunun haklı isteğidir

Yorum

61 barış Aferim SÖZÜMÜ dinlemiş
                      Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                      Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

10 numarayı Umut Buluttan başka giyecek bir futbolcu göremiyorum..
                        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

Ne olursa olsun kendi kendime verdiğim sözü tutacağım

Colman isterse 13513513 numarayı giysin yine alacağım formasını
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

adnan ilk geldigi yıl 9 giyiyordu yanlış hatırlamıyorsam,ona birşey demedikte umutun 10 numara giymesine niye laf ediyorsunuz anlamadım.Takıma en çok katkısı olan futbolculardan biri,en hırslısı belkide,sonuna kadar hakediyor.
                            yakışır umut..yürüüü..!!
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              son derece güçsüz bir kadroda dahi 15 civarı gol 5 civarı asist yapmış bir futbolcunun haklı isteğidir
                              Diyorsun.Bende yakıştıramıyorum.
                              Son derece güçsüz bir kadroda 15 gol atması benim için çok önemli ve olağan üstü bir durum değil.Sonuçta kadronun içi ne kadar boşta olsa,pas atma ve topa hükmetme acizliği içerisinde de olsan , Yattara'yla oynuyorsun.Trabzonspor'da sürekli ilk 11 oynayan vasat kalibrede bir forvet oyuncusu zaten 10 golü geçmek zorunda.
                              10 numaraya gelince;
                              bu formayı giyen bir oyuncunun top bir kere ayağına yakışmalıEn azından pas atma ve oyunu açma becerisi olmalı.Trabzonspor'da oynayan ve 10 numaralı formayı taşıyan bir oyuncudan bunları beklemekte taraftar olarak en doğal hakkımız.Bu sebeplerden dolayıda 10 numarayı yakıştıramıyorum.

Yorum

61 numarayi kapan baris takimda kalmayi garantilemistir bence.
                                kendisini pilot takima layik görenlere duyurulur.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim