barışın 61 i alması iyi olmuş. colman 7 giymeliydi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Sezonu Forma Numaraları Hakkında..
Daraltma
X
-
bugune kadar 7 numaramı vardı Gecen sene kim giydi ondan önce daha önceleri
ben gecenlerde söylediğim gibi yapılan transferlerin içinde sıyrılacak 2-3 isimden biridir AZİZ
bu kadar kurcalamayın arkadaşlar bizim için önemli olan 61 'di onuda herkezin onayı ile Barış aldı ... gerisi teferruhat__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
Peki Umut Bulut'un 10 numaralı formayı giymesi nedir?İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 ABDULAZİZ SOLMAZ
tek kelimeyle saçmalık.benim için 10 numara 7 numara yakın öneme sahip.sahada olması bile şüpheli biri bu numarayı nasıl giyer : s
Yorum
-
son derece güçsüz bir kadroda dahi 15 civarı gol 5 civarı asist yapmış bir futbolcunun haklı isteğidirİlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki Umut Bulut'un 10 numaralı formayı giymesi nedir?
Yorum
-
Ne olursa olsun kendi kendime verdiğim sözü tutacağım
Colman isterse 13513513 numarayı giysin yine alacağım formasını
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Diyorsun.Bende yakıştıramıyorum.İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson derece güçsüz bir kadroda dahi 15 civarı gol 5 civarı asist yapmış bir futbolcunun haklı isteğidir
Son derece güçsüz bir kadroda 15 gol atması benim için çok önemli ve olağan üstü bir durum değil.Sonuçta kadronun içi ne kadar boşta olsa,pas atma ve topa hükmetme acizliği içerisinde de olsan , Yattara'yla oynuyorsun.Trabzonspor'da sürekli ilk 11 oynayan vasat kalibrede bir forvet oyuncusu zaten 10 golü geçmek zorunda.
10 numaraya gelince;
bu formayı giyen bir oyuncunun top bir kere ayağına yakışmalı
En azından pas atma ve oyunu açma becerisi olmalı.Trabzonspor'da oynayan ve 10 numaralı formayı taşıyan bir oyuncudan bunları beklemekte taraftar olarak en doğal hakkımız.Bu sebeplerden dolayıda 10 numarayı yakıştıramıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum