13 konusunda bir sey soyleyeyim
zamaninda Ts nin avrupada estigi yıllarda lyon u 4-3 ve 4-1 ile gectigimiz sene
Bk 1903 takımı ile eslesti
Bk 1903 te o sene yanılmıyorsam b.munih i 6-2 gibi bir skorla yenmisti.
Neyse ilk mac Ts gole giderken kaleci cikti ve dsurdu. kaleci kırmızı yedi ve atıldı. Ts o golu atamadi ve macta ustun oynayan Ts 1-0 yenildi
Danimarka takımında 13 ugursuzlugu oldugu icin 13 numara yok. (o donemde formalar 1- 16 arası)
Ts de danimarka takımını gicik etmek icin soner e 13 numara verdi.Gzetelerde 13 hikayasi baya dolandi.
2.macta ustun oynayan biziz. ama bir turu gol gelmiyor.
Buraya dikkat
Ts golu 13 numaralı soner oyuna girdikten 13 dakka sonra 2 yarının 13. dakikasinda attı. Ama malesef 2. gol beklerken sonlara dogru gol yedik ve elendik.
Paylasayim istedim
Ben beğenmedim numaraları. Tjikuzu 5 alabilirdi. Engin 7 alabilirdi. Egemen'e artık gerçek stoper numaralarından biri giderdi ya. Göksu'ya da 2 hoş durmuyo bence. Bilmem artık
göksu sanırım cafu'dan dolayı 2 numara giyiyor.
ben formada 3-5-2 sisteminin numara uygulamasını çok tutarım. takıntı da diyebilirsiniz buna...4-4-2 sistemine pek uymuyor bu ama bir denem yaparsak;
kendimce bir kadro kurup forma numarası vereyim:
_______________sylva 1_________________
Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur.... Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
13 konusunda bir sey soyleyeyim
zamaninda Ts nin avrupada estigi yıllarda lyon u 4-3 ve 4-1 ile gectigimiz sene
Bk 1903 takımı ile eslesti
Bk 1903 te o sene yanılmıyorsam b.munih i 6-2 gibi bir skorla yenmisti.
Neyse ilk mac Ts gole giderken kaleci cikti ve dsurdu. kaleci kırmızı yedi ve atıldı. Ts o golu atamadi ve macta ustun oynayan Ts 1-0 yenildi
Danimarka takımında 13 ugursuzlugu oldugu icin 13 numara yok. (o donemde formalar 1- 16 arası)
Ts de danimarka takımını gicik etmek icin soner e 13 numara verdi.Gzetelerde 13 hikayasi baya dolandi.
2.macta ustun oynayan biziz. ama bir turu gol gelmiyor.
Buraya dikkat
Ts golu 13 numaralı soner oyuna girdikten 13 dakka sonra 2 yarının 13. dakikasinda attı. Ama malesef 2. gol beklerken sonlara dogru gol yedik ve elendik.
Paylasayim istedim
Neden 10 numarayı Umut giyiyo acaba? Başka giycek adammı yoktu? CoLman - aLanziho - Engin faLan oLmazmıydı? Başka takımLarın 10 numaraLarına bak bide bizimkine? iLginç doğrusu...
Yorum