Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor: 1 - FC Brugge: 0 | Açılış Maçı | 16.08.2008

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maclara cok gitmeyen biri olmama ragmen mac gunu gurbetci genclerin arasinda izledim macı kazara (o saaaten sonra baska bir yerde izleme sansim yoktu her yan dolmuştu)taraftarı ateşleme konuzunda epeyi iyilerdi ama ben benim gbi mac seyretmeye gelen arkadaslarım biraz onların hareketlerine kızdık arkadaşlar biraz daha saygılı olalım orada sedece sizler yoktunuz herkes vardı..
    61 dakikada oluşan coskudan gözlerim yaşardı.bu taraftara her sey yakışır

saygılarımla.....

Yorum

• ya arkadaşlar dün akşam trabzondan geldim maçın özet benzeri bir videosu var mı bir yerlerde çok merak ediyorum maçı bazı sayfalara baktım ama gözümden kaçmış olabilir

Yorum

• bu 61.dakikanın karşıdan çekilmiş videosu var mı arkadaşlar
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Szymek'i gören oldu mu?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• szymek yoktu maçta
            bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• 61.dakika sovunun karsidan cekilen videosu varmi arkadaslar.??
              TRABZONSPORUM(L)

Yorum

• İlk olarak GuRBeTCii61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                61.dakika sovunun karsidan cekilen videosu varmi arkadaslar.??
                bu resim cok iyi
                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Szymek'i gören oldu mu?
                  İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  szymek yoktu maçta
                  Szymek maça değil maçtan 1 gün sonraki 41. yıl etkinliklerini davet edilmişti zaten..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                  Yükleniyor...
                  X